Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

C grupa: Argentīna un Mesi pēc triumfa Dienvidamerikā mērķēs uz Pasaules kausu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

C grupa: Argentīna un Mesi pēc triumfa Dienvidamerikā mērķēs uz Pasaules kausu
Lionelam Mesi un Argentīnai netrūkst fanu arī starp vietējiem Kataras līdzjutējiem. Foto: AP/Scanpix

Tuvojoties Pasaules kausa izcīņas finālturnīram futbolā, turpinām veidot apskatus par katru no astoņām turnīra apakšgrupām. Šoreiz kārta C grupai, kurā Argentīnas un Polijas izlašu vezumu aiz sevis centīsies vilkt Lionels Mesi un Roberts Levandovskis, astoto finālturnīru pēc kārtas grupu turnīru lūkos pārvarēt Meksika, bet pastarītes loma grupā atvēlēta Saūda Arābijai.

Ceļš uz finālturnīru

Visas četras C grupas pārstāves spēlēja arī iepriekšējā Pasaules kausa finālturnīrā Krievijā – pirms četriem gadiem grupu turnīra stadiju izdevās pārvarēt Argentīnai un Meksikai, kuras gan izstājās izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

2021. gada “Copa America” čempionvienība Argentīna ceļazīmi uz Kataru nopelnīja, kvalifikācijas ciklu Dienvidamerikas izlasēm noslēdzot otrajā pozīcijā. 17 mačos argentīnieši ne reizes nezaudēja, izcīnot 11 uzvaras, sešreiz spēlējot neizšķirti un sakrājot 39 punktus. Priekšā ar 45 punktiem bija tikai minētajā “Copa America” finālā pieveiktā Brazīlija, kuras rēķinā par trim uzvarām vairāk. Jāatzīmē, ka Argentīna un Brazīlija bija vienīgās no desmit izlasēm, kas kvalifikācijas ciklā aizvadīja nevis pilnas 18 spēles, bet par vienu mazāk. 2021. gada 5. septembrī paredzētais Argentīnas un Brazīlijas duelis tika pārtraukts brīdī, kad mačs jau bija sācies, jo tika atklāts, ka četri argentīniešu futbolisti pārkāpuši Covid-19 protokolu. Sākotnēji spēle tika pārcelta gadu vēlāk, taču, tā kā tobrīd abas izlases jau bija kvalificējušās finālturnīram, Sporta arbitrāžas tiesā tika nolemts par spēles pilnīgu atcelšanu.

Kvalifikācijas ciklā Argentīnas labā pa septiņiem vārtiem guva uzbrukuma zvaigznes – Lautaro Martiness un Lionels Mesi, kurš izcēlās ar hat-trick uzvarā pār Bolīviju (3:0). Argentīnieši abās spēlēs tukšā atstāja kopvērtējuma tuvāko sekotāju Urugvaju (3:0 un 1:0), bet vienīgajā notikušajā mačā cīnījās bezvārtu neizšķirti ar Brazīliju (0:0).

Meksikas valstsvienība Pasaules kausa finālturnīram kvalificējās astoto reizi pēc kārtas, iegūstot otro vietu CONCACAF [Ziemeļamerikas, Centrālamerikas un Karību reģiona] kvalifikācijas zonā. Meksikai kā izlasei ar augstāko FIFA reitingu [tobrīd 11. vieta] jau bija garantēta vieta kvalifikācijas trešajā kārtā, kur ar astoņām uzvarām 14 mačos un otro vietu CONCACAF zonā izdevās nodrošināt ceļazīmi uz Kataru. Sīvā cīņā sliktākas vārtu attiecības dēļ priekšā gan tika palaista tikpat punktus sakrājusī Kanāda (28). Vienīgos divus zaudējumus kvalifikācijas ciklā meksikāņi piedzīvoja pret Kanādu (1:2) un kopvērtējumā apsteigto ASV (0:2), bet otrajās cīņās pret abām pretiniecēm spēlēja neizšķirti.

Vienīgā C grupas izlase no Eiropas – Polija – PK finālturnīru sasniedza, pārvarot pārspēļu barjeru. Kvalifikācijas cikla apakšgrupā poļi ar 20 punktiem un sešām uzvarām 10 spēlēs ieņēma otro vietu, piekāpjoties tikai ceļazīmi ieguvušajai Anglijai. Pārspēļu pusfinālu izloze Poliju saveda vienā pārī ar Krievijas izlasi, bet pēc okupantu iebrukuma Ukrainā tā tika noņemta no trases, Polijai bez cīņas iekļūstot finālkārtā. Izšķirošajā mačā par kvalificēšanos finālturnīram poļi ar 2:0 apspēlēja 2018. gada turnīra ceturtdaļfinālisti Zviedriju, vārtus gūstot Robertam Levandovskim un Pjotram Zeliņskim. Gan valstsvienības kapteinis un lielākā zvaigzne, gan “Serie A” līdervienības “Napoli” pussargs būs ierindā arī Katarā.

Kamēr izlases no Amerikas kontinentiem un Eiropas uz Kataru mēros ilgu un tālu ceļu, C grupas nominālajai pastarītei Saūda Arābijai atliks vien šķērsot kaimiņvalsts robežu. Uz otro PK finālturnīru pēc kārtas Saūda Arābijas valstsvienība dosies pēc ļoti veiksmīga kvalifikācijas cikla. Āzijas zonas kvalifikācijas ciklā Arābijas pussalas lielākās valsts futbolisti uzvarēja savā apakšgrupā gan otrajā [pirmajā kārtā izlasei nebija jāpiedalās], gan trešajā kārtā, aiz sevis atstājot arī citas finālturnīra dalībnieces – Japānu un Austrāliju. 18 kvalifikācijas cikla spēlēs Saūda Arābijas futbolisti izcīnīja 13 uzvaras, četrus neizšķirtus un tikai vienu zaudējumu.

Izlašu sekmes iepriekšējos PK finālturnīros

C grupa pulcējusi divas PK medaļnieces – pie godalgām pasaules meistarsacīkstēs tikusi ne tikai Argentīna, bet arī Polija, izlases “zelta ērā” pagājušā gadsimta otrajā pusē divreiz izcīnot trešo vietu. Argentīniešu rēķinā ap to pašu laiku izcīnīti divi čempiontituli, bet nesenākā pagātnē vistuvāk trešajam triumfam zili baltajos kreklos tērptie futbolisti bijuši 2014. gadā Brazīlijā, finālā ar 0:1 piekāpjoties Vācijai. Pirms četriem gadiem Krievijā Argentīnas izlase par mata tiesu izglābās no izgāšanās un pēdējā spēļu kārtā pārvarēja grupu turnīru, bet astotdaļfinālā uzskrēja virsū nākamās čempiones Francijas barjerai, izstājoties no tālākas cīņas.

Grupu stadiju Meksikas valstsvienībai izdevies pārvarēt jau septiņus finālturnīrus pēc kārtas, bet turpinājums nav bijis ilgs, izstājoties jau pirmajā izslēgšanas spēļu fāzē. Augstāko sasniegumu – ceturtdaļfinālu – meksikāņi sasnieguši pirms 52 gadiem. Saūda Arābijas futbolisti tikmēr PK izcīņā spēlēs sesto reizi, labāko rezultātu uzrādot debijas turnīrā 1994. gadā, kad izdevās izkļūt no grupas.

Izlašu rezultāti finālturnīros

GadsArgentīnaMeksikaPolijaSaūda Arābija
1930.2. vietaGrupu turnīrs--
1934.1/8 fināls---
1938.--1/8 fināls-
1950.-Grupu turnīrs--
1954.-Grupu turnīrs--
1958.Grupu turnīrsGrupu turnīrs--
1962.Grupu turnīrsGrupu turnīrs--
1966.1/4 finālsGrupu turnīrs--
1970.-1/4 fināls--
1974.2. kārta-3. vieta-
1978.ČempioniGrupu turnīrsGrupu turnīrs-
1982.2. kārta-3. vieta-
1986.Čempioni1/4 fināls1/8 fināls-
1990.2. vieta---
1994.1/8 fināls1/8 fināls-1/8 fināls
1998.1/4 fināls1/8 fināls-Grupu turnīrs
2002.Grupu turnīrs1/8 finālsGrupu turnīrsGrupu turnīrs
2006.1/4 fināls1/8 finālsGrupu turnīrsGrupu turnīrs
2010.1/4 fināls1/8 fināls--
2014.2. vieta1/8 fināls--
2018.1/8 fināls1/8 finālsGrupu turnīrsGrupu turnīrs

Sastāvi

Argentīnas izlases galvenā trenera Lionela Skaloni rīcībā Katarā būs lielākās komandas zvaigznes ar vārdabrāli un valstsvienības kapteini Lionelu Mesi, pieredzējušo Anhelu Di Mariju un Lautaro Martinesu priekšgalā. Pieredzējušais Di Marija, kuram šis būs ceturtais finālturnīrs, līdzīgi kā cita izlases uzbrukuma zvaigzne Paulo Divala, pagājušomēnes gan guva savainojumu, taču Katarā abi būs ierindā. Traumas dēļ gan jāiztiek bez “Real Betis” pussarga Džovanni Lo Selso. Par izlases vārtu drošību rūpēsies “Aston Villa” vārtsargs Emiljano Martiness, kurš tika atzīts par labāko savas pozīcijas futbolistu triumfālajā “Copa America” pirms gada. Argentīniešu pieredzējušākais futbolists Katarā būs tieši Mesi, kuram šis būs jau piektais finālturnīrs, bet kopumā Dienvidamerikas čempionvienība uz arābu valsti vedīs vienu no vecākajiem sastāviem turnīrā [vidējais vecums – 27,9 gadi].

Meksika uz Kataru dosies ar vairākiem veterāniem ierindā – gan pamatvārtsargu Giljermo Očoa, gan valstsvienības kapteini Andresu Guardado, kuriem šis būs jau piektais PK finālturnīrs, taču bez ilggadējās komandas sejas – Havjera Ernandesa jeb Čičarito. 34 gadus vecais uzbrucējs valstsvienībā nav spēlējis kopš 2019. gada, bet nupat aizvadījis divas rezultatīvas sezonas MLS klubā “LA Galaxy”, Ernandess netika iekļauts pat paplašinātajā izlases kandidātu sarakstā. Valstsvienības visu laiku labākais vārtu guvējs (52) pats iepriekš paziņojis, ka izlasei ir pieejams, taču vienlaikus atklāja, ka nekāda komunikācija ar galveno treneri nav notikusi. Baumas par to, ka Ernandess sastrīdējies ar izlasi, pats futbolists noliedza. Čičarito prombūtnē galvenā nasta uzbrukumā gulsies uz iepriekšējā Pasaules kausa izcīņas turnīrā uzspīdējušā Irvinga Lozano un Anglijas Premjerlīgas pastarītes “Wolerhampton” uzbrucēja Raula Himenesa pleciem, kurš gan šosezon vairāk mocījies ar savainojumiem.

Ar savām spēcīgākajām kārtīm pie galda sēdīsies Polija. Uzbrukuma līnijā līdz ar valstsvienības kapteini un lielāko zvaigzni Robertu Levandovski iekļauti arī Itālijā spēlējošie Arkadiušs Miliks un Kšištofs Pjonteks, un MLS līgas klubu “Charlotte” pārstāvošais Karols Šviderskis, kurš ar pieciem vārtiem bija otrs rezultatīvākais izlases futbolists kvalifikācijas ciklā. Poļu speciālista Česlava Mihņeviča rīcībā būs Turīnas “Juventus” pamatvārtsargs Vojcehs Ščensnijs, bet labāk kā pārējiem komandas biedriem arābu kultūra būs pazīstama Gžegožam Krihovjakam – pieredzējušais pussargs, kurš savulaik uzspēlējis arī “Paris Saint-Germain”, šovasar pievienojās Saūda Arābijas klubam “Al-Shabab”.

Francūža Ervē Renāra vadītās Saūda Arābijas izlases sastāvs nokomplektēts pilnībā no vietējā čempionātā spēlējošiem futbolistiem. Pašreizējo valsts čempionvienību “Al-Hilal” pārstāv 13 futbolisti, tostarp izlases pamatvārtsargs Mohameds Al-Ovē, spēlēm bagātākais un rezultatīvākais futbolists, pussargs Salems Al-Davsari (70 spēles un 17 vārti), kā arī cits vidējās līnijas futbolists, komandas kapteinis Salmans Al-Faradžs. Valstsvienības galvenais treneris Renārs savulaik Zambijas un Kotdivuāras izlašu vadībā kļuvis par divkārtēju Āfrikas Nāciju kausa ieguvēju, bet iepriekšējā Pasaules kausa finālturnīrā vadīja Marokas valstsvienību.

Argentīnas izlases sastāvs

PozīcijaSpēlētājsGadsKlubsS+V
VārtsargsEmiljano Martiness1992.Aston Villa (Anglija)19
Franko Armani1986.River Plate18
Heronimo Rulli1992.Villarreal (Spānija)4
AizsargsNikolass Otamendi1988.Benfica (Portugāle)93+4
Nikolass Taljafiko1992.Lyon (Francija)42
Hermans Pesella1991.Real Betis (Spānija)32+2
Navels Molina1998.Atletico (Spānija)20
Gonsalo Montjels1997.Sevilla (Spānija)18
Huans Foits1998.Villarreal (Spānija)16
Kristians Romero1998.Tottenham (Anglija)12+1
Lisandro Martiness1998.Man. United (Anglija)10
PussargsAnhels Di Marija1988.Juventus (Itālija)124+27
Leandro Paredess1994.Juventus (Itālija)46+4
Rodrigo De Pauls1994.Atletico (Spānija)44+2
Markoss Akunja1991.Sevilla (Spānija)43
Gido Rodrigess1994.Real Betis (Spānija)26+1
Nikolass Gonsaless1998.Fiorentina (Itālija)21+3
Esekjels Palasioss1998.Bayer (Vācija)20
Papu Gomess1988.Sevilla (Spānija)15+3
Aleksis Makalisters1998.Brighton (Anglija)8
Enso Fernandess2001.Benfica (Portugāle)3
UzbrucējsLionels Mesi1987.PSG (Francija)165+91
Lautaro Martiness1997.Inter (Itālija)40+21
Paulo Divala1993.Roma (Itālija)34+3
Hoakins Korrea1994.Inter (Itālija)19+4
Hulians Alvaress2000.Man. City (Anglija)11+2

Meksikas izlases sastāvs

PozīcijaSpēlētājsGadsKlubsS+V
VārtsargsGiljermo Očoa1985.America131
Alfredo Talavera1982.Juarez40
Rodolfo Kota1987.Leon8
AizsargsHektors Moreno1988.Monterrey128+5
Hesuss Gajardo1994.Monterrey78
Nestors Arauho1991.America63+3
Sesars Montess1997.Monterrey30+1
Horhe Sančess1997.Ajax (Nīderlande)26+1
Gerardo Arteaga1998.Genk (Beļģija)17+1
Kevins Alvaress1999.Pachuca8
Johans Vaskess1998.Cremonese (Itālija)7
Edsons Alvaress1997.Ajax (Nīderlande)58+3
PussargsAndress Gvardado1986.Real Betis (Spānija)178+28
Hektors Erera1990.Houston Dynamo (ASV)102+10
Orbelins Pinjeda1996.AEK (Grieķija)50+6
Uriels Antunja1997.Cruz Azul36+9
Eriks Gutjeress1995.PSV Eindhoven (Nīderlande)34+1
Karloss Rodrigess1997.Cruz Azul36
Roberto Alvarado1998.Guadalajara31+4
Luiss Romo1995.Monterrey27+1
Luiss Čavess1996.Pachuca9
UzbrucējiRauls Himeness1991.Wolverhampton (Anglija)95+29
Irvings Lozano1995.Napoli (Itālija)60+16
Henrijs Martins1992.America27+6
Aleksis Vega1997.Guadalajara22+6
Rogelio Funess Mori1991.Monterrey16+5

Polijas izlases sastāvs

PozīcijaSpēlētājsGadsKlubsS+V
VārtsargsVojcehs Ščensnijs1990.Juventus (Itālija)66
Lukašs Skorupskis1991.Bologna (Itālija)8
Kamils Grabara1999.Copenhagen (Dānija)1
AizsargsKamils Gliks1988.Benevento (Itālija-2)99+6
Bartošs Bereziņskis1992Sampdoria (Itālija)46
Jans Bednareks1996.Aston Villa (Anglija)45+1
Arturs Jendžeičiks1987.Legia40+3
Metijs Kešs1997.Aston Villa (Anglija)7+1
Jakubs Kiviors2000.Spezia (Itālija)5
Roberts Gumnijs1998.Augsburg (Vācija)5
Mateušs Vjeteska1997.Clermont (Francija)2
PussargsGžegožs Krihovjaks1990.Al-Shabab (Saūda Arābija)94+5
Kamils Grosickis1988.Pogon87+17
Pjotrs Zeliņskis1994.Napoli (Itālija)74+9
Pžemislavs Frankovskis1995.Lens (Francija)26+1
Sebastjans Šimaņskis1999.Feyenoord (Nīderlande)18+1
Damjans Šimaņskis1995.AEK (Grieķija)9+1
Nikola Zalevskis2002.Roma (Itālija)7
Šimons Žurkovskis1997.Fiorentina (Itālija)7
Kristjans Bjeliks1998.Birmingham City (Anglija-2)5
Jakubs Kamiņskis2002.Wolfsburg (Vācija)4+1
Mihals Skorašs2000.Lech1
UzbrucējsRoberts Levandovskis1988.Barcelona (Spānija)134+76
Arkadiušs Miliks1994.Juventus (Itālija)64+16
Kšištofs Pjonteks1995.Salernitana (Itālija)25+11
Karols Šviderskis1997.Charlotte (ASV)18+8

Saūda Arābijas sastāvs

PozīcijaSpēlētājsGadsKlubsS+V
VārtsargsMohameds Al-Ovē1991.Al-Hilal41
Mohameds Al-Rubajē1997.Al-Ahli7
Navafs Al-Akidi2000.Al-Nassr1
AizsargsJasers Al-Šahrani1992.Al-Hilal71+2
Mohameds Al-Breiks1992.Al-Hilal40+1
Ali Al-Bulaihi1989.Al-Hilal36
Sultans Al-Gannams1994.Al-Hilal24
Sauds Abdulhamids1999.Al-Nassr22+1
Abdulelahs Al-Amri1997.Al-Nassr19+1
Hasans Tambakti1999.Al-Shabab18
Abdulahs Madu1993.Al-Nassr15
PussargsSalems Al-Davsari1991.Al-Hilal70+17
Salmans Al-Faradžs1989.Al-Hilal69+8
Navafs Al-Abeds1990.Al-Shabab54+8
Abdullahs Otajfs1992.Al-Hilal45+1
Hatans Bahebri1992.Al-Shabab40+4
Mohameds Kanno1994.Al-Hilal37+1
Abulellahs Al-Malki1994.Al-Hilal26
Sami Al-Nadžei1997.Al-Nassr17+2
Ali Al-Hasans1997.Al-Nassr12+1
Nasers Al-Davsari1998.Al-Hilal9
Rijads Šarahili1993.Abha5
Abdulrahmans Al-Abuds1995.Al-Ittihad3
UzbrucējiFirass Al-Buraikans2000.Al-Fateh26+6
Salehs Al-Šehri1993.Al-Hilal19+10
Haitams Asiri2001.Al-Ahli7+1

Pārbaudes spēles

Pēdējo pārbaudi pirms PK finālturnīra sākuma Argentīna aizvadīja vakar, Abū Dabī tiekoties ar Apvienoto Arābu Emirātu izlasi – gūta pārliecinoša uzvara ar 5:0, divus vārtus gūstot Anhelam Di Marijam, bet pa reizei izcēlās Mesi, Hulians Alvaress un Hoakins Korrea. Septembrī argentīnieši ar 3:0 pārbaudes mačos pieveica gan Hondurasu, gan Jamaiku, katrā spēlē Mesi gūstot pa diviem vārtiem. Jāatzīmē, ka vasarā ar “Copa America” ieguvējiem spēkus bija iespēja samērot Igaunijas futbolistiem – pārbaudes mačs Spānijā izvērtās par viena cilvēka šovu, Mesi saberot piecas bumbas igauņu vārtos (5:0).

Meksikāņi pagājušonedēļ Spānijā ar 4:0 apspēlēja Irānu, vārtus gūstot četriem dažādiem futbolistiem, bet vakar ar 1:2 piekāpās Zviedrijas izlasei, kas pēc ceturtdaļfināla sasniegšanas pirms četriem gadiem šoreiz palikusi ārpus finālturnīra dalībnieču loka. Vienīgos vārtus meksikāņu labā guva vietējā čempionātā spēlējošais malējais uzbrucējs Aleksis Vega, kurš bija rezultatīvs arī spēlē pret Irāku.

Vienīgajā oficiālajā pārbaudē pirms Pasaules kausa Polijas izlase vakar savā laukumā ar 1:0 apspēlēja Čīles futbolistus, vienīgos vārtus 85. minūtē gūstot uz maiņu nākušajam Kšištofam Pjontekam. Valstsvienības līderi Roberts Levandovskis, Pjotrs Zeliņskis un Vojcehs Ščensnijs tika atpūtināti un nespēlēja. Ar zaudējumu Horvātijai (0:1) septembra beigās uzsākto astoņu pārbaudes spēļu ciklu noslēgusi Saūda Arābijas izlase. Šomēnes izdevies gūt uzvaru pār Islandi (1:0) un neizšķirtu pret Panamu (1:1).

DatumsSpēleRez.Vārtu guvēji
16.11.Argentīna – AAE5:0Di Marija (2); Mesi; Alvaress; Korrea
9.11.Meksika – Irāka4:0Vega; Mori; Gajardo; Antuna
16.11.Meksika – Zviedrija1:2Vega
16.11.Polija – Čīle1:0Pjonteks
6.11.Saūda Arābija – Islande1:0Abdulhamids
10.11.Saūda Arābija – Panama1:1Asiri
16.11.Saūda Arābija – Horvātija0:1

C grupas spēļu kalendārs finālturnīrā

DatumsLaiksStadionsSpēle
22.11.12:00LusailArgentīna – Saūda Arābija
22.11.18:00Stadium 974Meksika – Polija
26.11.15:00Education CityPolija – Saūda Arābija
26.11.21:00LusailArgentīna – Meksika
30.11.21:00Stadium 974Polija – Argentīna
30.11.21:00LusailSaūda Arābija – Meksika

”William Hill” vērtējums par izlašu izredzēm izkļūt no grupas (1), uzvarēt grupā (2) un izcīnīt titulu (3)

IzlaseNr. 1Nr. 2Nr. 3
Argentīna1.081.406.50
Meksika1.906.00151.00
Polija1.905.50126.00
Saūda Arābija6.0021.00751.00

Sportacentrs.com redakcijas prognozes par vietu sadalījumu C grupā

AutorsArgentīnaMeksikaPolijaSaūda Arābija
Edmunds Novickis1. vieta3. vieta2. vieta4. vieta
Kārlis Justovičs1. vieta3. vieta2. vieta4. vieta
Kristiāns Dilāns2. vieta1. vieta3. vieta4. vieta
Kristaps Pildiņš1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Arkādijs Birjuks1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Ulvis Brože1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Pauls Mots1. vieta3. vieta2. vieta4. vieta
Krišjānis Pundurs1. vieta4. vieta2. vieta3. vieta
Agris Suveizda1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Toms Mālmeisters1. vieta3. vieta2. vieta4. vieta
Jānis Celmiņš1. vieta3. vieta2. vieta4. vieta
Mārcis Martini2. vieta1. vieta4. vieta3. vieta
Jānis Cīrulis1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Kristaps Zālītis1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Emīls Ozerinskis3. vieta2. vieta1. vieta4. vieta
Gatis Liepiņš1. vieta3. vieta2. vieta4. vieta
Pēteris Neimanis1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Reinis Aumeisters1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Rolands Eliņš1. vieta3. vieta2. vieta4. vieta
Vidēji1.212.372.533.89

Apakšgrupu apskats

A grupa: Nīderlandes atgriešanās Pasaules kausā un mājiniece Katara
B grupa: favorīte Anglija, līdzvērtīgās ASV un Velsa, grupā allaž paliekošā Irāna

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

     [+] [-]

, 2022-11-17 15:44, pirms gada
Emīls sapīpējies. Varēja vēl vispār 4. vietā ielikt Argentīnu
Par Giljermo Očoa labas atmiņas no iepriekšējiem PK.

  -1 [+] [-]

, 2022-11-17 16:34, pirms gada
yura rakstīja: Emīls sapīpējies. Varēja vēl vispār 4. vietā ielikt Argentīnu
Par Giljermo Očoa labas atmiņas no iepriekšējiem PK.
kāda Tava prognoze C grupai?

  +2 [+] [-]

, 2022-11-17 21:46, pirms gada
Par Argentīnu un tās uzvaru turnīrā. Novēlu Mesi šo titulu, lai būtu izcīnījis visu ko varēja. ';

     [+] [-]

, 2022-11-17 21:48, pirms gada
..finālā Argentīna pret Franciju.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-18 00:47, pirms gada
agrizzz rakstīja: ..finālā Argentīna pret Franciju.
man patiktu

     [+] [-]

, 2022-11-18 00:49, pirms gada
Kā vienmēr Argentīna mans favorīts Nr1, Brazīlija Nr2, Urugvaja nr3, Portugāle Nr4, tad citas Eiropas izlases ar Dāniju priekšgalā. Nezinu kāpēc, bet jau no mazotnes Dienvidamarikas un Eiropas izlašu spēlēs jūtu līdzi dienvidamerikāņiem. Un punkts. Ekvadorai gan līdzi nejutīšu.

     [+] [-]

, 2022-11-18 10:14, pirms gada
yura rakstīja: Emīls sapīpējies. Varēja vēl vispār 4. vietā ielikt Argentīnu
Par Giljermo Očoa labas atmiņas no iepriekšējiem PK.
..reāli šo sarakstu jāsaglabā, lai zinātu, kura "žurnālista" rakstus nelasīt, jo no futbola tie neko nejēdz

     [+] [-]

, 2022-11-18 10:18, pirms gada
bumbotava rakstīja: man patiktu
..ja vien kāda no komandām nepaliek otrā grupā. tad tāds fināls jau sanāk 1/8 finālā

     [+] [-]

, 2022-11-18 15:34, pirms gada
agrizzz rakstīja: ..reāli šo sarakstu jāsaglabā, lai zinātu, kura "žurnālista" rakstus nelasīt, jo no futbola tie neko nejēdz
Uzraksti savējās, lai varam saglabāt un saprast vai tavus komentārus ignorēt vai nē.

     [+] [-]

, 2022-11-18 16:34, pirms gada
Manas šeit - Argentīna, Polija, Sauda Arābija un pēdējie paliek Meksika ...un vēl Krišjānis Pundurs ir pareizi prognozējis!