Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien trīs Virslīgas spēles, "Kuršu" un "Lielvārdes" duelis tiešraidē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien trīs Virslīgas spēles, "Kuršu" un "Lielvārdes" duelis tiešraidē
Foto: floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionātā notiks trīs vīriešu Virslīgas spēles. Liepājas "Kuršu" un "Lielvārdes" maču interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com, vēl spēkiem mērosies "Ulbroka/FS Masters" un "Ķekavas Bulldogs", kā arī "Talsi/Triobet" un "RTU/Inspecta".

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15.30 "Ulbroka/FS Masters" – "Ķekavas Bulldogs" (Ulbrokas sporta kompleksā)
"Ulbroka/FS Masters" (11.v.) pēc čempionāta pirmajās divās spēlēs izcīnītajām uzvarām turpinājumā piedzīvojusi piecus zaudējumus pēc kārtas. Pēdējais zaudējums bija spēlē pret "Ķekavu" savā laukumā – 3:12. Rezultatīvākais Ulbrokas komandas rindās ar 15 (6+9) punktiem ir Pēteris Freimanis, bet Aināram Juškēvičam 14 (10+4) punkti. Ulbrokiešu vārtsargs Edgars Augstkalns atvairījis 75.49 % pretinieku metienu.
"Ķekavas Bulldogs" (13.v.) 12 spēlēs svinējusi vienu uzvaru – 8:7 pār FK "Madona". Iepriekšējā mačā, kas notika vakar, ķekavieši viesos ar 7:11 piekāpās "Bauskai". Rezultatīvākais Ķekavas komandā ar 18 (13+5) punktiem ir Klāvs Ozoliņš, Matīsam Jansonam 17 (11+6) punkti, bet vārtsargs Edgars Gailītis neitralizējis 76.98 % metienu.

Pulksten 17.00 "Kurši" – "Lielvārde" (Liepājas Olimpiskajā centrā)
Liepājas "Kurši" (7.v.) desmit spēlēs tikusi pie sešām uzvarām. Iepriekšējā mačā liepājnieki cieta smagu zaudējumu, viesos ar 5:13 atzīstot "RTU/Inspecta" pārākumu. Rezultatīvākais Liepājas komandā ar 21 (11+10) punktiem ir Gints Siliņš, bet vārtsargs Mārtiņš Saulītis atvairījis 86.05 % pretinieku metienu.
"Lielvārde" (8.v.) astoņās spēlēs izcīnījusi piecas uzvaras. Pagājušās nedēļas nogalē lielvārdieši spēlē pret "Valmiera/ViA", kas notika viņu laukumā, pēdējās minūtēs atspēlēja triju vārtu deficītu un pagarinājumā izcīnīja uzvaru ar 8:7. Rezultatīvākais Lielvārdes komandā ar 23 (8+15) punktiem ir Toms Akmeņlauks, bet starp vārtsargiem vislabāk veicies Armandam Puķītim – 84.96 % atvairītu metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Pulksten 18.00 "Talsi/Triobet" - "RTU/Inspecta" (Talsu Valsts ģimnāzijas sporta hallē)
"Talsi/Triobet" (14.v.) aizvadījusi 10 spēles, bet pie punktiem vēl nav tikusi. Pēdējā spēlē talsenieki savā laukumā ar 2:7 piekāpās "Rīgai". Rezultatīvākais Talsu komandā ar 10 (8+2) punktiem ir Amirs Alsaids, bet vārtsargs Kristiāns Ķīlis atvairījis 72.88 % metienu.
Rīgas "RTU/Inspecta" (5.v.) uzvarējusi astoņās no 10 aizvadītajām spēlēm. Tikai vakar rīdzinieki piedzīvoja pirmo zaudējumu pamatlaikā, viesos ar 2:5 piekāpjoties Kocēnu "Rubenei". Rezultatīvākais Rīgas komandā ar 35 (19+16) punktiem ir Atis Blinds, bet vārtsargs Andis Blinds atvairījis 82.72 % metienu.

Izmantotie resursi:
floorball.lv