Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons un "Sabres" agri no rīta aizvadīs spēli Losandželosā

Emils Ozerinskis

Girgensons un "Sabres" agri no rīta aizvadīs spēli Losandželosā
Zemgus Girgensons. Foto: AP/Scanpix

Ceturtdien, 18. oktobrī agri no rīta, pulksten 5:30 pēc Latvijas laika, Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēli Losandželosā aizvadīs Zemgus Girgensons un sezonu veiksmīgi iesākusī Bufalo "Sabres" komanda.

Latvijas hokeja uzbrucējs Zemgus Girgensons savu septīto sezonu pasaules spēcīgākajā līgā sācis ar trīs rezultatīvām piespēlēm septiņos aizvadītos mačos. Arī Bufalo "Sabres" komandai sezonas ievads bijis vairāk nekā veiksmīgs, izcīnot piecas uzvaras septiņos mačos un šobrīd iekārtojoties Atlantijas divīzijas līderpozīcijā un Austrumu konferences vicelīderes vietā, sakrājot 11 punktus. Šorīt, uzsākot Kalifornijas izbraukuma tūri, "Sabres" hokejisti piedzīvoja sezonas pirmo pamatlaika zaudējumu, piekāpjoties ar 2:5 Anaheimas "Ducks". Rīt agri no rīta Bufalo komanda samēros spēkus ar Losandželosas "Kings", kurai sezonas start nav tik izdevies.

Losandželosas komandai sešos mačos izdevies tikt tikai pie vienas pamatlaika uzvaras, ieņemot pēdējo vietu Klusā okeāna krasta divīzija ar tikai četriem punktiem. Ar astoņiem punktiem (2+6) Losandželosas komandas rezultatīvākais spēlētājs ir slovēņu uzbrucējs Anže Kopitars, bet viņa tuvākie sekotāji ar sešiem punktiem ir krievu veterāns Iļja Kovaļčuks (2+4) un amerikānis Dastins Brauns (3+3). Vārtos labāku sniegumu demonstrējis Džeks Kembels (90,4% atvairīto metienu), kurš ļāvis "Kings" gūt līdz šim izcīnītos punktus. Džonotanam Kvikam (79,3%) tikmēr piedzīvoti tikai zaudējumi.

"Sabres" rindās rezultatīvākais spēlētājs Džeks Aikels izcēlies ar desmit punktiem (4+6), bet viņam ar astoņiem punktiem seko Viktors Olofsons (6+2) un Rasmuss Dahlins (1+7). Vārtos Kārters Hutons atvairījis 93,1% procentu pretinieku metienu, bet viņa dublierim Linusam Ulmarkam 91,5%.

Vēl viena Latvijas hokejista pārstāvētā komanda Otavas "Senators" pulksten 5:00 no rīta aizvadīs izbraukuma spēli Lasvegasā pret "Golden Knights". Latvijas izlases hokejistam Rudolfam Balceram gan spēles vēl aiz vien jānoraugās no skatītāja pozīcijas, jo sezonas sākumu uzbrucējam licis izlaist ceļgala savainojums. Kanādas galvaspilsētas komanda piecās spēlēs pagaidām tikusi tikai pie vienas uzvaras. Vegasas komanda tikmēr septiņos mačos guvusi četras uzvaras.

Bez divām jau pieminētajām piektdienas rīta spēlēm NHL laukumos norisināsies vēl septiņas spēles. Līgas čempione Sentluisas "Blues" uzņems Vankūveras "Canucks". Bostonas "Bruins" savā laukumā tiksies ar Tampabejas "Lightnig", bet Detroitas "Red Wings" dosies uz Kalgarī, lai tiktos ar "Flames".

18. oktobris

SpēleLaiks
Bruins - Lightning2:00
Canadiens - Wild2:00
Devils - Rangers2:00
Blues - Canucks3:00
Jets - Islanders3:00
Flames - Red Wings4:00
Coyotes - Predators5:00
Golden Knights - Senators5:00
Kings - Sabres5:30

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/

     [+] [-]

, 2019-10-17 19:00, pirms 5 gadiem
Sākuma laiks labais.Varēs ilgāk pagulēt

     [+] [-]

, 2019-10-18 01:47, pirms 5 gadiem
Par sākuma laiku galīgi nepiekrītu. Ja 2.00, tad viss OK, var noskatīties un tad gulēt iet, bet 5.00... ne tik agri piecelties, ne pēc tam vēl visu maču nolūrēt. Vienīgais - ierakstīt un otrā dienā pēc celšanās nelūrēt netā un uzreiz slēgt iekšā (ja diienas pirmā puse brīva - pretējā gadījumā nav jēgas, jo līdz vakaram jebkurā gadījumā kaut kur tas rezultāts uzpeldēs). Ko šoreiz arī taisos darīt.

     [+] [-]

, 2019-10-18 01:51, pirms 5 gadiem
Precizēju: taisījos darīt... Jo, izrādās, ka šoreiz Setanta iecerētā mača vietā rāda citu, biju kaut ko sajaucis. Neko darīt, nāksies iztikt bez.