Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

J.Strēlnieks: "Zinu, ko sagaidīt no Eirolīgas līmeņa komandām"

J.Strēlnieks: "Zinu, ko sagaidīt no Eirolīgas līmeņa komandām"
Jānis Strēlnieks (ar bumbu)
Foto: www.superleague.ua

Šovakar savu ULEB Eirolīgas debiju piedzīvos Latvijas valstsvienības saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks, kurš šosezon pārstāvēs Ainara Bagatska un Oskara Ernšteina trenēto Kijevas "Budivelnik". Pirms gaidāmā starta aizsargs uztraucies neesot, tomēr uzsvēra, ka dažas spēles būšot jauns izaicinājums basketbolistam.

Pirms gaidāmās debijas Eirolīgā Latvijas izlases un Kijevas "Budivelnik" aizsargs Jānis Strēlnieks atzinis, ka, viņaprāt, atšķirība starp Eirolīgu un Eiropas kausa turnīru, kur 24 gadus vecais basketbolists piedalījās pagājušajā sezonā (ar Sanktpēterburgas "Spartak"), nemaz tik liela neesot.

Strēlnieks sacīja, ka "Spartak" rindās ir sacenties ar tādiem Eirolīgas līmeņa klubiem kā CSKA un "Khimki" (kas gan šogad startē Eiropas kausā), tāpēc basketbolists labi zina, ko sagaidīt no šādiem pretiniekiem. Tomēr aizsargs ar nepacietību gaidot spēles ar "Barcelona" un gaidāmā tikšanās ar karstasinīgajiem "Partizan" līdzjutējiem. "Tas man būs jauns izaicinājums," norādīja Strēlnieks.

Basketbolists norādīja, ka satraukumu pirms gaidāmā starta vēl neizjūt, pagaidām komanda koncentrējās uz treniņiem. Strēlnieks uzskata, ka "Budivelnik" ir gatava startam Eirolīgā, un sagaida, ka komanda iekļūs vismaz nākamajā kārtā.

Izmantotie resursi:
Новости. Последние новости 2013 сегодня. Лента...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja