Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

A un B grupa: Cauņa un CSKA pret "Trabzonspor" par pirmo uzvaru

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

A un B grupa: Cauņa un CSKA pret "Trabzonspor" par pirmo uzvaru
Aleksandrs Cauņa
Foto: Reuters/Scanpix

Šodien sāksies UEFA Čempionu līgas grupu turnīra trešās kārtas mači. B grupā plkst. 19:00 Latvijas izlases pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētais Maskavas CSKA tiksies ar turku "Trabzonspor", kamēr A grupā līderu mačs - "Napoli" savā laukumā uzņems Minhenes "Bayern".

B grupa: Cauņas CSKA pret "Trabzonspor"

Jau plkst. 19:00 Maskavā vietējais CSKA uzņems turku "Trabzonspor", kas šobrīd ir grupas līdere – lai arī pret "Lille" tika nospēlēts neizšķirti, pirmajā kārtā Trabzonas vienība pieveica Milānas "Inter". CSKA, kuru bukmeikeri uzskata par šī mača favorīti, tik labi veicies nav – pret to pašu "Lille" gan tika izrauts neizšķirts (2:2), toties pret "Inter" zaudējums. Arī Krievijas Premjerlīgā Maskavas klubam pēdējā laikā neveicas spoži . Galvenokārt traucē savainojum, kas nozīmē, ka lielākas iespējas uzspēlēt atkal paveras Aleksandram Cauņam. Pēdējā Premjerlīgas mačā Latvijas izlases pussargs nāca laukumā uz maiņu un sev 10 atvēlētajās minūtēs bija diezgan aktīvs, tomēr grūti spriest, vai šovakar Cauņa varētu doties laukumā jau pamatsastāvā. Vēl šī mača sakarā jāpiemin, ka "Trabzonspor" šovakar pirmo reizi spēlēs ar kādu Krievijas klubu.

Toties Milānas "Inter" spēlēs izbraukumā pret "Lille". Ne tos vieglākos laikos piedzīvojošais itāļu klubs būs spiest iztikt bez Valtera Samuela, Andrea Ranokijas un Diego Forlana, toties ir cerības, ka ierindā varētu atgriezties Veslijs Sneiders. A Sērijā "Inter" šobrīd balansē uz izkrišanas zonas robežas, arī Čempionu līgā uzvarēts viens mačs no diviem, turklāt panākums pret CSKA nebija no vieglākajiem (3:2, mača gaitā no 2:0 uz 2:2). Francijas čempione "Lille" vietējā turnīrā ieņem ceturto vietu, no 10 mačiem četros nospēlējot neizšķirti. Čempionu līgā klubam abos mačos pa vienam izcīnītam punktam, tomēr šovakar nebūs viegli tikt arī pie tā. Maču uz rezervistu soliņa varētu sākt komandas uzbrukuma līderis Musa Sovs, kuram neliels īkšķa savainojums.

A grupa: līderu cīnā Neapolē, "City" uzņems "Villareal"

Kamēr Anglijas Premjerlīgā "Manchester City" cīnās bez zaudējumiem un ir turnīra līdere, Čempionu līgā tik labi veicies nav – punkts pret "Napoli" (1:1), kā arī zaudējums Minhenes "Bayern" (0:2). Šodien "City" ir labas iespējas pietuvoties grupas otrajai vietai, jo jātiekas ar tās līdz šim vājāko komandu "Villareal", kura zaudējusi abas savas iepriekšējās spēles. Tiesa, ir nelielas sastāva problēmas – Serhio Aguero spēlēšana ir zem jautājuma zīmes, Mario Balotelli jāizcieš diskvalifikācija (šis mačs viņam pēdējais, kas jāizlaiž), tāpat ārpus sastāva visticamāk paliks arī Karloss Tevess. Šajā jomā gan labāk neklājās arī "Villareal", kurai iztrūkst pieci futbolisti. Spāņu klubs vēl nekad nav zaudējis trīs Eirokausu mačus pēc kārtas, toties "City" šajos turnīros savā laukumā nav piedzīvojusi sakāvi jau 13 spēlēs. Ar neizšķirtu samierināties negribēs ne viena, ne otra.

Divu šobrīd spēcīgāko A grupas komandu cīņā "Napoli" uzņems Minhenes "Bayern". Abas komandas šo maču uzsāks dažādā noskaņojumā – "Bayern" Bundeslīgā turpināja sauso spēļu sēriju (Manuels Noiers ir nepārspēts jau vairāk nekā 1100 minūtes), savukārt "Napoli" pēdējā A Sērijas mačā savā laukumā piekāpās "Parma" ar 1:2. Neapoles kluba galvenie sastāva iztrūkumi būs Gorans Pandevs, Migels Britošs un Marko Donadels, savukārt "Bayern" nāksies iztikt bez Arjena Robena, kuram jāizlaiž vēl aptuveni mēnesis. Toties ierindā atgriezušies Rafinja un Luiss Gustavo. Jāpiebilst, ka arī "Napoli" ir iespaidīga sauso spēļu sērija – Eirokausos klubs nav ielaidis vārtus jau sešos mačos pēc kārtas. Tiesa, "Bayern" sērija visos turnīros šobrīd ir divas reizes garāka.

  -1 [+] [-]

, 2011-10-18 13:17, pirms 13 gadiem
Pēdējā laikā ar prieku var secināt, ka Robena iztrūkums vairs nav tik smagi izjūtams! Millers tiek galā viņa pozīcijā ļoti labi, kā arī pārējā komanda arī ir iespelējusies ne pa jokam. Grūti spriest, vai Bayern sausā sērija turpināsies, jo Napoli uzbrukums ir spēcīgs (tiesa, MC tas arī bija iespaidīgs), bet tas ka Bayern iesit praktisiki katrā spēlē un arī izbraukumā - ir fakts!
Katrā ziņā, ja būs neizšķirts, īsti apmierināts ar to nebūšu!

  -1 [+] [-]

, 2011-10-18 15:24, pirms 13 gadiem
Do or die spēle šodien. Esmu pārliecināts, ka City vinnēs. Aguero būs gatavs spēlēt un Džeko, Nasri un Silva atpūtināts weekendā. Beidzot ČL stresam arī jābūt aiz muguras. Komanda ir arī labā formā, tā, ka uzvarai jābūt. Par Tevesu jau esam aizmirsuši, to nav vērts pat pieminēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-18 20:42, pirms 13 gadiem
Ja, vārti skaisti, perfekta kombinācija. Vagnera piespēle lieliska, bet, protams, arī nobeigumam nebija ne vainas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja