Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA kalendārs: Porziņģim un Dalasai būs Ziemassvētku mačs pret "Jazz"

Rolands Eliņš

NBA kalendārs: Porziņģim un Dalasai būs Ziemassvētku mačs pret "Jazz"
Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija paziņojusi 2021./22. gada regulārās sezonas pirmās spēles, kā arī nosaukusi kalendāru Ziemassvētku spēlēm, kur mačs pret Jūtas "Jazz" paredzēts Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks".

NBA regulārā sezona sāksies naktī uz 20. oktobri (pēc Latvijas laika), kad maču aizvadīs Bruklinas "Nets" un čempionvienība Milvoki "Bucks", kuras abas satikās iepriekšējās sezonas izslēgšanas spēlēs. Sezonas ievadā līdzz ar to gaidāma Kevina Durenta cīņa pret Janni Adetokunbo. Pēc tam naktī sekos Losandželosas "Lakers" mačs pret Goldensteitas "Warriors", kas varētu būt Rasela Vestbruka pirmā spēle "Lakers" sastāvā.

NBA pagaidām izziņojusi tikai spēles no pirmās kalendāra nedēļas, kuras tiks rādītas tiešraidē ASV nacionālajā televīzijā. To vidū ir arī Dalasas "Mavericks" spēle pret Atlantas "Hawks", kas paredzēta naktī uz 22. oktobri. Pilnu spēļu kalendāru NBA sola paziņot šīs nedēļas izskaņā.

Taču līgas vadība jau tagad ir pavēstījusi savus plānus tradicionālās Ziemassvētku spēļu dienas sakarā, un nosauktas piecas spēles, kuras līga izvēlējusies kā īpašas. Ziemassvētku diena 25. decembrī sāksies ar "Hawks" cīņu pret "Knicks", kas papildus ažiotāžu ieguva iepriekšējā "play-off" izcīņā, Milvoki spēli pret Bostonu, "Warriors" maču pret "Suns", tam sekos "Nets" superzvaigžņu tikšanās pret "Lakers" superzvaigznēm, bet Ziemassvētku dienas noslēgumā paredzēta "Mavericks" spēle pret "Jazz".

     [+] [-]

, 2021-08-17 23:25, pirms 3 gadiem
Dīvaina spēle Mavs sakarā,jo parasti uz z-svētiem liek rivalry spēles.
Loģiskāk būtu bijis pret Clips vai pret tiem pašiem Nugets,bet tiem traumēti Lenards un Marejs.

     [+] [-]

, 2021-08-18 07:30, pirms 3 gadiem
Ļoti svarīga ziņa. Vai tad nevarēja pagaidīt tās solītās nedēļas beigas,lai vismaz varētu konkrēti uzrakstīt spēle pret ATL ir pirmā kalendārā,vai pirmā televīzijā.

     [+] [-]

, 2021-08-18 11:05, pirms 3 gadiem
Ziemassvētiki būs balti. Zem eglītes sēdēs zaķītis, bet Porziņģis sēdēs zem Gobēra.

     [+] [-]

, 2021-08-18 11:51, pirms 3 gadiem
Nevis "Porziņģim un Dalasai būs Ziemassvētku mačs pret "Jazz", bet "Porziņģa šobrīd pārstāvētajai Dalasai (..)"

Uzrakstījis tā, it kā 100% būtu drošs, ka KP paliks Dalasā.

     [+] [-]

, 2021-08-18 12:02, pirms 3 gadiem
Didziz rakstīja: Nevis "Porziņģim un Dalasai būs Ziemassvētku mačs pret "Jazz", bet "Porziņģa šobrīd pārstāvētajai Dalasai (..)"


Uzrakstījis tā, it kā 100% būtu drošs, ka KP paliks Dalasā.
Uz to brīdi viņš noteikti būs tur.Neviens viņu nekur tagad netreidos.
Pavasarī ātrākais,kad trade sezona atvērsies