Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" turpina pastiprināties pēc Eirokausu uzvarām un piesaista brazīliešu uzbrucēju

Agris Suveizda

"Riga" turpina pastiprināties pēc Eirokausu uzvarām un piesaista brazīliešu uzbrucēju
Ranžels (dzeltenā kreklā). Foto: imago images/Matthias Koch/Scanpix

Latvijas bagātākais sporta klubs "Riga" sestdien pieteicis trīs jaunus futbolistus – peruāņu centra aizsargam Gustavo Dulanto un argentīniešu uzbrucējam Marselo Torresam pievienojies brazīliešu uzbrucējs Ranžels, liecina informācija Latvijas Futbola federācijas mājaslapā.

27 gadus vecais Ranžels Eiropā spēlē kopš 2016. gada vasaras, pārstāvot Albānijas "Kukesi", Austrijas 2. līgas komandu "Kapfenberg", Somijas "KuPS", Turcijas 1. līgas vienību "Adana Demirspor", Ukrainas "Vorskla" un Azerbaidžānas "Sabah". Visilgāk viņš pārstāvējis "KuPS", kur spēlēja kopā ar Jāni Ikaunieku un Igoru Tarasovu, 2019. gadā kļuva par Somijas čempionu un Somijas līgā kopumā 55 spēlēs (38 sākumsastāvā) guva 18 vārtus.

Karjeras spilgtākais punkts Ranželam ir iepriekšējā vasara, kurā viņš "KuPS" rindās sāka tikai vienu no astoņām Eirokausu spēlēm, taču guva piecus vārtus – pa vieniem pret "Noah" un "Vorskla" (uzvaras vārti pagarinājumā) un trīs vārtus izbraukumā pret Kazahstānas "Astana". Visus piecus vārtus viņš iesita, ejot uz maiņu, un izpelnījās pāreju uz uzvarēto "Vorskla". Ukrainas čempionātā Ranžels 12 spēlēs guva četrus vārtus, komanda tabulā bija piektajā vietā, taču kara dēļ sezonu viņam nācās pabeigt Azerbaidžānas piektās vietas īpašniecē "Sabah", astoņos mačos gūstot divus vārtus.

Maksimālā leģionāru skaita dēļ Ranželam vajadzēja atbrīvot vietu Virslīgas pieteikumā, un tas ir izdarīts uz franču uzbrucēja Brisa Tutū rēķina. Pievienojies no "Audas", jaunajā komandā Tutū paguva aizvadīt trīs spēles un vārtus neguva. Atgādinām, ka Dulanto un Torresa pieteikšanas dēļ no pieteikuma tika svītroti savainotais pamatsastāva uzbrucējs Oleksandrs Fiļipovs un marokāņu uzbrūkošais spēlētājs Karims Lukili. Dulanto iepriekšējā sezonā bija Čempionu līgas grupu turnīra dalībnieces Tiraspoles "Sheriff" kapteinis un, atbilstoši TransferMarkt informācijai, varētu būt nopirkts par miljonu eiro. Savukārt Torress iepriekš spēlēja "Riga" sadraudzības klubā "Paphos" un sezonu pabeidza Kipras 2. divīzijas klubā "Akritas Chlorakas".

"Riga" šovakar plkst. 18.00 Virslīgā uzņems "Super Nova", bet UEFA Eiropas Konferences līgas otro atlases kārtu ceturtdien sāks Slovākijā pret "Ružomberok". Piektdien beidzās Virslīgas pāreju periods.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/klubi/riga-fc-11950/...

     [+] [-]

, 2022-07-17 11:17, pirms 2 gadiem
Visu naudu ko par eurokausiem nopelna to uzreiz izmet vējā

     [+] [-]

, 2022-07-17 11:39, pirms 2 gadiem
Tā kā transfēru logs ir aizvēries, tad nebūtu slikti, ja SC apkopotu visu klubu pārejas.

     [+] [-]

, 2022-07-17 11:42, pirms 2 gadiem
Kas attiecas uz Rīga papildinājumiem, tad papildinājumi ir visai spēcīgi (gluži kā tas bija ziemā)

Tomēr, lai cīnītos par titulu ziemā sastāva kodols būtu jāsaglabā, kā to darīja RFS un Valmiera. Saspēlēti kodoli nes rezultātus.

Tāpēc ceru, ka ziemā nekādas kardinālas izmaiņas nebūs.

     [+] [-]

, 2022-07-17 11:49, pirms 2 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Kas attiecas uz Rīga papildinājumiem, tad papildinājumi ir visai spēcīgi (gluži kā tas bija ziemā)

Tomēr, lai cīnītos par titulu ziemā sastāva kodols būtu jāsaglabā, kā to darīja RFS un Valmiera. Saspēlēti kodoli nes rezultātus.

Tāpēc ceru, ka ziemā nekādas kardinālas izmaiņas nebūs.
Par LV čempi viņiem maz satraukuma . Visi šie transfēri ir tikai un vienīgi ,lai tiktu Rirokausu grupā ,ja tas neizdosies ,tad visi šie milijonu vērtie kungi pazudīs kā rīta rasa. Neviens te kodolu neveidos.

     [+] [-]

, 2022-07-17 12:25, pirms 2 gadiem
roliksis40 rakstīja: Visu naudu ko par eurokausiem nopelna to uzreiz izmet vējā
Īpašniekiem tās ir tikai kapeikas gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-17 13:09, pirms 2 gadiem
Kāda jēga no tā kluba? Vai tad tie īpašnieki kaut ko taisās nopelnīt? Vai vienkārši prieka pēc uztur?

     [+] [-]

, 2022-07-17 14:14, pirms 2 gadiem
Šie bumbotāji sētas limeņa speci vien ir......Tādi nāk un iet.

     [+] [-]

, 2022-07-17 15:33, pirms 2 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Tā kā transfēru logs ir aizvēries, tad nebūtu slikti, ja SC apkopotu visu klubu pārejas.
tad to vislabāk būtu Toļikam prasīt, viņš paskaidros daudz labāk visu un par visiem.