Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss par NBA savainojumiem: "Zināju, ka tā notiks, bet manī neklausījās"

Rolands Eliņš

Džeimss par NBA savainojumiem: "Zināju, ka tā notiks, bet manī neklausījās"
Lebrons Džeimss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

NBA superzvaigzne Lebrons Džeimss savos sociālajos tīklos reaģējis uz ziņām par vairāku spēlētāju savainojumiem, norādot, ka pie tā vainīgs agrais sezonas sākums un ka viņš par to brīdinājis jau rudenī.

Lebrons Džeimss publicēja vairāku tvītu sēriju, pēc "Clippers" spēlētāja Kavai Lenarda gūtā ceļgala savainojuma atgādinot savus iebildumus par šīs NBA sezonas sākšanu decembrī, kas "Lakers" komandai nozīmēja tikai 71 dienas pārtraukuma no brīža, kad tā tika kronēta par NBA čempioni, līdz jaunās sezonas sākumam.

"Neviens no viņiem nevēlējās klausīties manī pirms sezonas," rakstīja Lebrons. "Zināju, kas tieši notiks. Vienkārši vēlējos pasargāt spēlētāju pašsajūtu, kas, galu galā, nāktu par labu visai mūsu spēlei. Šie savainojumi nav vienkārši "daļa no sporta", tas ir vienkārši atpūtas trūkums starpsezonā."

"Astoņi "All-Star" spēlētāji spiesti izlaist izslēgšanas spēles," turpināja Džeimss. "Šis ir labākais laiks līgas vēsturē, taču līdzjutēji daudzas zvaigznes laukumā vienkārši neredz. Traki. Ja ir kāda persona, kas zina, kā ķermenis strādā visa gada garumā, tas esmu es, un es runāju par visu mūsu spēlētāju veselību."

Lenards šonakt kļuva par astoto "All-Star" spēlētāju, kurš šajās izslēgšanas spēlēs bija spiests izlaist kādu maču, un ESPN statistika liecina, ka tas noticis pirmoreiz līgas vēsturē. Kriss Pols, kurš nonācis Covid-19 protokolā, varētu kļūt par devīto, pievienojoties Entonijam Deivisam, Džeimsam Hārdenam, Kairijam Ērvingam, Donovanam Mičelam, Maikam Konlijam, Džeilenam Braunam un Džoelam Embīdam.

NBA vadība sniedza atbildi, publiski norādot, ka spēlētāju savainojumi šosezon tiek novēroti līdzīgos apmēros kā iepriekšējās trīs sezonās, kā arī uzsvēra, ka līga novērtē spēlētāju ieguldījumu spēļu norisē pandēmijas laikā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2021-06-17 08:50, pirms 3 gadiem
... nav jau tā, ka komandā būtu tikai 7 - 8 spēlētāji...
kur problēma 10 spēles sezonā izlaist?
nedoties kādā izbraukuma tūrē?

ak jā... individuālā statistika bojāsies...

  +2 [+] [-]

, 2021-06-17 08:51, pirms 3 gadiem
Man patīk,ka Lebrons gaida kādu laiku,lai pateiktu kaut ko gudru

  +4 [+] [-]

, 2021-06-17 08:52, pirms 3 gadiem
Skaidrs, ka atmaskas būs no viņa - tomēr izlidoja pirmajā kārtā
No citiem neko tādu nedzird baigi, Lebrons tik meklē attaisnojumus

  -3 [+] [-]

, 2021-06-17 09:27, pirms 3 gadiem
parvisu rakstīja: Skaidrs, ka atmaskas būs no viņa - tomēr izlidoja pirmajā kārtā
No citiem neko tādu nedzird baigi, Lebrons tik meklē attaisnojumus
Kur un par ko tu viņa teiktajā saskati kā attaisnojumu?
Turklāt Eliņš nemaz nav paņēmis visus vina tvītus...

  +2 [+] [-]

, 2021-06-17 09:31, pirms 3 gadiem
mm atpūtas trūkums starpsezonā....jo pirms tam citās sezonās (ar ierasto off-season) traumu skaits bija ļoti mazs ja?
muldēt mazāk vajag.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-17 09:39, pirms 3 gadiem
Galvenais, pats teica, ka atpūtīsies starpsezonā.. a spēlēja jau no pirsmās spēles,ko tad neatpūtās?
vienmēr čikst taka vecene kaut kāda...paldies dievam viņa laiks ir beidzies.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-17 09:53, pirms 3 gadiem
Šo apgalvojumu par traumām jau sen apgāza, izvelkot tīri statistiski, neesot nekas trakāk kā parastā sezonā. Jo ir mazāk spēles un spēlētāji daudz vairāk atpūtās.
Un traumas tiem spēlētājiem kas nebija burbulī kā izskaidros? Par lielu pauze?

  -1 [+] [-]

, 2021-06-17 09:59, pirms 3 gadiem
hewlet rakstīja: Šo apgalvojumu par traumām jau sen apgāza, izvelkot tīri statistiski, neesot nekas trakāk kā parastā sezonā. Jo ir mazāk spēles un spēlētāji daudz vairāk atpūtās.
Un traumas tiem spēlētājiem kas nebija burbulī kā izskaidros? Par lielu pauze?
Nezinu par skaitu, bet sezonas sākumā bija vairākas ļoti smagas traumas, kad spēlētāji uzreiz bija ārā līdz pat sezonas beigām. Tik daudz smagu traumu sezonas sākumā es neatceros.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-17 10:05, pirms 3 gadiem
A par ko īsti tas cepiens ir? Pie katras lielās traumas Twitter ir kādi 10 NBA spēlētāji, kas pie visa vaino slodzes, pārlidojumus utt..

LBJ šī ir politika. Pat ja viņš tā arī domā un viņam arī ir taisnība, šie tvīti ir PA politika, viņa jaudas palielināšana ārpus spēles laukuma.
Bet par traumām, nu skaidrs, ka traumas nemazināsies. Slodzes NBA kļūst aizvien traumatiskāks, ātrumi pailielinās, spēles dinamika palielinās, un tā kā spēle vairs nenotiek statiski, tad sasitumu un spēka traumu arī mazinās, bet parādās lielās traumas, kas ir no ātra, eksplozīva un saraustīta basketbola. Straujas kustību virzienu maiņas, nesagrupēšanās utt.
Un pie šada basketbola arī 80 spēles ir par daudz. Tas jau ir tas, ko PA visu laiku kladzina...

Un apstrīdēt cilvēku, kurš 36 gados skrien tāpat kā 18, kurš miljonus tērē savā rehabilitācijā, ka viņš nesaprot cilvēka organismu, ka runā muļķības.. Tiešām?

     [+] [-]

, 2021-06-17 10:22, pirms 3 gadiem
Pie vainas ir arī visas līgas treneri. Eiropā neviens nespēlē tik garaa minūtes ik pārdienas

  -2 [+] [-]

, 2021-06-17 11:42, pirms 3 gadiem
hewlet rakstīja: Šo apgalvojumu par traumām jau sen apgāza, izvelkot tīri statistiski, neesot nekas trakāk kā parastā sezonā. Jo ir mazāk spēles un spēlētāji daudz vairāk atpūtās.
Un traumas tiem spēlētājiem kas nebija burbulī kā izskaidros? Par lielu pauze?
Kā var sen apgāzt, ja traumas tieši šobrīd ir vislielākā problēma?

     [+] [-]

, 2021-06-17 12:20, pirms 3 gadiem
Būtu parastajiem darba ļaudīm 71 diena atvaļinājums... Arī pienācīga nesagatavošanās sezonai rada traumas, par spīti garākam pārtraukumam.

     [+] [-]

, 2021-06-17 14:04, pirms 3 gadiem
Visam apakšā ir feniņi. Vai tugriki, kā vēlaties. Nauda ar TV palīdzību pagrozīs arī velna krustmāmiņu, Lebrons var aiziet kaktā un nokārt snīpi. Un samaksas... Vai ir kāds cits arods, kurā viņš varētu nopelnīt kaut vai 20 štukas mēnesī? Kurš maksās mazizglītotam nigeram vairāk???

     [+] [-]

, 2021-06-17 15:54, pirms 3 gadiem
Es kaut kā nebrīnos, ka nīstākajā NBA spēlētājā neviens neklausās un neklausīsies. Nesen bija aptauja. Viņam seko Ērving, KD, Hardens, PG.

     [+] [-]

, 2021-06-18 12:37, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Man patīk,ka Lebrons gaida kādu laiku,lai pateiktu kaut ko gudru
Lebrons ir p*mpis ar ausiim, vienmeer jau visu labaak zina, taapat kaa taas sievietes noshaushanas gadiijumaa no policista rokas. Gudri d*rsh, peec tam izlasa, kas iisti un kaa ir bijis, tad raksta, ka visiem jau vajagot meerus ieveerot, ka arii pats kljuudaas.

Duraks!