Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" pret vikingiem notur savu cietoksni neieņemtu, nostiprinoties "play-off" zonā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Rīga" pret vikingiem notur savu cietoksni neieņemtu, nostiprinoties "play-off" zonā
Patriks Zabusovs. Foto: Kaspars Volonts/hkr.lv

Ļoti svarīgu panākumu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) mačā izdevās svinēt Raimonda Vilkoita trenētajai "Rīgai", kas savā laukumā parādīja pārliecinošu sniegumu aizsardzībā, ar 2:0 pārspējot Sanktpēterburgas "SKA-Varyagi" komandu. Rīdzinieku labā rezultatīvi izcēlās Patriks Zabusovs un Kristaps Skrastiņš.

"Rīgas" hokejisti šovakar lūkoja uzsākt jaunu uzvaru sēriju, kas Latvijas vienībai bija ļoti nepieciešama sakarā ar to, ka devītajā vietā esošās Čehovas "Russkie Vityazi" komandas rīcībā bija tikpat (64) punktu kā rīdziniekiem. Šovakar uz "Rīgas" rezervistu soliņa palika vārtsargs Jānis Voris, kā arī nācās iztikt bez Rīgas "Dinamo" nometnē esošajiem uzbrucējiem Jāņa Švanenberga un Emīla Ģēģera.

Ļoti līdzvērtīgā hokejā pirmajā trešdaļā mājiniekiem neizdevās izmantot iespēju spēlēt vairākumā, rezultātam netiekot atklātam līdz pat 27. minūtei. Trešajā iespējā spēlēt skaitliskajā pārsvarā ripa pēc Ņikitas Mateiko uzmetiena vārtu priekšā atlēca pie Patrika Zabusova, kurš meistarīgi nomānīja "SKA-Varyagi" vārtsargu Ņikitu Meļņičuku, panākot 1:0.

Trešā perioda ievadā rīdziniekiem izdevās izturēt skaitlisko mazākumu un turpinājumā laukumā nospēlēt pietiekami kompakti, lai "SKA-Varyagi" vienībai nebūtu daudz reālu izdevību atspēlēties. Punktu mačam ar raidījumu tukšos vārtos no laukuma vidusdaļas pielika Kristaps Skrastiņš, "Rīgai" ar 57 spēlēs nopelnītiem 66 punktiem nostiprinoties Rietumu konferences astotajā pozīcijā.

Rītvakar "Rīga" un "SKA-Varyagi" savā starpā Piņķos spēkosies vēlreiz. Līdz regulārā čempionāta noslēgumam rīdziniekiem vēl paredzēts aizvadīt septiņas spēles.

"Rīga" – Sanktpēterburgas "SKA-Varyagi" 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Vārti: 26:26 Zabusovs (Mateiko) 1:0, 59:37 Skrastiņš (Liģis, t.v.) 2:0.
Metieni: 28:23
Soda minūtes: 4:6
Vārtsargi: Bruno Brūveris – Ņikita Meļņičuks.

Izmantotie resursi:
https://mhl.khl.ru/

     [+] [-]

, 2020-02-17 22:37, pirms 4 gadiem
Nenormāli grūti tak ielikt ir tabulu