Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kuruca komandas biedrs pārspēj Kariju tālmetienu konkursā, Diallo danko pāri Šakam

Rolands Eliņš

Kuruca komandas biedrs pārspēj Kariju tālmetienu konkursā, Diallo danko pāri Šakam
Džo Heriss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Šarlotā, ASV, norisinājās NBA Zvaigžņu spēles konkursi. Tālmetienu konkursā triumfēja Džo Heriss, fināla kārtā ar 26:24 pārspējot Stefenu Kariju, „Slam Dunk” konkursā augstāko novērtējumu saņēma „Thunder” debitants Hamidu Diallo, bet prasmju konkursā labākais izrādījās Bostonas jaunais talants Džeisons Teitums.

Tālmetienu konkursā šoreiz piedalījās desmit spēlētāji, par diviem vairāk nekā ierasti. Censoņu vidū bija abi brāļi Kariji, Stefens un Sets, kuri auguši tieši Šarlotā un pirms konkursa bija saderējuši, ka zaudētājam nāksies sarūpēt biļetes ģimenei uz visām atlikušajām viņu savstarpējām NBA spēlēm.

Kariju brāļu derībās uzvarēja „Warriors” superzvaigzne Stefens, kurš ar 27 punktiem no maksimālajiem 30 bija labākais pirmajā kārtā, kamēr Sets ar 16 punktiem palika astotajā vietā. Fināla kārtā šoreiz iekļuva trīs labākie basketbolisti, un Stefenam pievienojās Badijs Hīlds no Sakramento ar 26 punktiem un Rodiona Kuruca komandas biedrs Bruklinas „Nets” sastāvā Džo Heriss ar 25 punktiem. Tuvu finālam bija Denijs Grīns un Devins Bukers ar 23 punktiem, bet neviens cits nesavāca vairāk par 17.

Fināla kārtā Hīlds iemeta 19 punktus, Karijs tika pie 24 punktiem, bet Heriss uzlaboja savu rezultātu un savāca 26 punktus, kļūstot par šī konkursa uzvarētāju.

„Protams, lieliska sajūta,” teica Heriss. „Taču Stefs ir labākais snaiperis NBA vēsturē. Minūtes laikā vairāk iemesti metieni no vietas nav arguments, ka esmu labāks snaiperis nekā Stefs. Nevēlos, lai kāds tā domātu un sagrozītu lietas. Viņš jau ir uzvarējis tālmetienu konkursā, bet tagad zaudēja.”

Tālmetienu konkursa rezultāti, 1. kārta

SportistsPSportistsP
Stefens Karijs27Dirks Novickis17
Badijs Hīlds26Deimiens Lilards17
Džo Heriss 25Sets Karijs16
Devins Bukers23Kemba Vokers15
Denijs Grīns23Kriss Midltons11

Fināla kārta

SportistsP
Džo Heriss26
Stefens Karijs24
Badijs Hīlds19

„Slam Dunk” konkursā šoreiz uzvaru guva „Thunder” pirmgadnieks Hamidu Diallo, kurš pieaicināja zem groza nostāties leģendāro milzi Šakilu O`Nīlu. Diallo tobrīd atklāja, ka zem „Thunder” krekla viņam ir Supermena simbols, un jaunais „Thunder” spēlētājs pārleca pāri 2.16m garajam O`Nīlam, spēcīgi iedankoja un ar elkoni iekārās grozā.

Lielāko konkurenci Diallo sarūpēja Ņujorkas „Knicks” saspēles vadītājs Deniss Smits, kurš tika iegūts Kristapa Porziņģa maiņas darījumā. Smits vienā mēģinājumā tā arī nespēja iedankot, taču savā pēdējā mēģinājumā tika pie maksimālā punktu skaita, pārlecot pāri Dveinam Veidam un saņemot „alley-oop” piespēli no Stefena Karija. Izrādījās, ka Diallo savam pēdējam dankam arī bija plānojis iesaistīt tieši Veidu, taču plānus nācās mainīt, viņš „atrada” skatītāju pūlī reperi „Quavo” un iedankoja pēc bumbas paņemšanas lēcienā no viņa izstieptās rokas, ar ko tika gūta uzvara visā konkursā.

Konkursā piedalījās arī Atlantas garais spēlētājs Džons Kolinss un „Hornets” uzbrucējs Mailzs Bridžs. Jāpiemin, ka „Slam Dunk” konkurss šoreiz ievilkās dalībnieku vairāku nesekmīgo mēģinājumu dēļ.

Savukārt prasmju konkursā šoreiz labākais izrādījās Džeisons Teitums no Bostonas „Celtics”, paveicot to kuriozā veidā. Teitums fināla kārtā distancē krietni atpalika no Atlantas saspēles vadītāja Treja Janga un, dodoties uz pēdējo uzdevumu – tālmetienu -, Teitums bija vairākus metrus aiz Janga. Bostonas uzbrucējs izvēlējās izdarīt metienu aiz centra līnijas, kas izrādījās precīzs un tādējādi apsteidza Jangu.

Teitums kļuva par pirmo „Celtics” spēlētāju, kas uzvarējis šajā konkursā, kamēr pagājušās sezonas uzvarētājs Spensers Dinvidijs savu titulu neaizstāvēja traumas dēļ. Tieši tāds pats iemesls neļāva arī Kristapam Porziņģim pirms gada aizstāvēt savu 2017. gada uzvaru šajā konkursā.

Teitums ar metienu no centra pārspēj Jangu

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo

  +1 [+] [-]

, 2019-02-17 08:27, pirms 5 gadiem
Es nezinu, šī gada "Slam Dunk" konkurss mani nepiesaistīja

     [+] [-]

, 2019-02-17 08:30, pirms 5 gadiem
KP35 rakstīja: Es nezinu, šī gada "Slam Dunk" konkurss mani nepiesaistīja
Vienīgais, kas vakarnakt bija inč, bija 3 pt konkurss.

Pieļauju, ka tas arī būs šī gada augstākais intereses punkts.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-17 08:41, pirms 5 gadiem
Autor, pats vispār video esi redzēji? 3pts konkursā maksimums bija nevis 30 bet 34! Jo vienā točka visas piecas ir money balls...

  -1 [+] [-]

, 2019-02-17 09:03, pirms 5 gadiem
Liekas,ka vieni un tie paši danki katru gadu
Pēc Gordona un Lavine cīņām šie liekas boring

  -1 [+] [-]

, 2019-02-17 09:04, pirms 5 gadiem
KP35 rakstīja: Es nezinu, šī gada "Slam Dunk" konkurss mani nepiesaistīja
Slam Dunk konkurss nav saistošs nu jau krietni sen. Kaut kas ir pilnīgi šķībi, ja DSJ ļauj sazin cik piegājienus, bet pēc tam iedod max, lai pavisam nezaudētu intrigu. Un tad "obligātais" noacījums,ka jāpārlec pāri Šakam vai vismaz Veidam.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-17 09:09, pirms 5 gadiem
Danku konkurs pilnīga miskaste, nekādas kreativitātes čaļiem, visi līdzīgi danki, uzmest sev, vai cits pamet te bumbu gaisā.
Skumji man liekas pat Grīziņā mums ir labāks danku konkurss par šo..

     [+] [-]

, 2019-02-17 09:13, pirms 5 gadiem
xZ rakstīja: Slam Dunk konkurss nav saistošs nu jau krietni sen. Kaut kas ir pilnīgi šķībi, ja DSJ ļauj sazin cik piegājienus, bet pēc tam iedod max, lai pavisam nezaudētu intrigu. Un tad "obligātais" noacījums,ka jāpārlec pāri Šakam vai vismaz Veidam.
Man ar likās, ko tas Smits Juniors tur vispār dara.

Liekas Baglijs rokiju mačā uztaisīja smukākus dankus

     [+] [-]

, 2019-02-17 09:19, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Liekas,ka vieni un tie paši danki katru gadu
Pēc Gordona un Lavine cīņām šie liekas boring
Piekrītu, Gordon ar LaVine "sačakarēja" daudzus nākamos slamdunkus un cilvēki vēlreiz grib redzēt viņus finālā. Un tas, ka Gordons nav dabūjis titulu vispār ir snub

     [+] [-]

, 2019-02-17 09:29, pirms 5 gadiem
PēterisP rakstīja: Piekrītu, Gordon ar LaVine "sačakarēja" daudzus nākamos slamdunkus un cilvēki vēlreiz grib redzēt viņus finālā. Un tas, ka Gordons nav dabūjis titulu vispār ir snub
Nu tajā kontestā nebija jābūt neizšķirtam. Un Gordonam jau bija jāvinnē pēc 2 dankiem. Bet redz žūrija izdomāja, ka Lavīnam par tādu pašu danku, kā Gordons uztaisīja (tikai labāk), arī var iedot 50......

  -3 [+] [-]

, 2019-02-17 09:40, pirms 5 gadiem
Vai tad nešķīet aizdomīgi, ka var samest 27 punktus ???? "Stefens, kurš ar 27 punktiem no maksimālajiem 30 bija labākais pirmajā kārtā"
3-punktnieku konkursā maksimālais punktu skaits ir 38, jo no pēdējā punkta (vai pirmā, jo var izvēlēties kur sākt) visas 5 bumbas ir 2p vērtībā!

     [+] [-]

, 2019-02-17 09:46, pirms 5 gadiem
zaxx rakstīja: Danku konkurs pilnīga miskaste, nekādas kreativitātes čaļiem, visi līdzīgi danki, uzmest sev, vai cits pamet te bumbu gaisā.
Skumji man liekas pat Grīziņā mums ir labāks danku konkurss par šo..
Loģiski, ka Grīziņā ir labāks, jo tur piedalās džeki, kas ikdienā uz to tieši trenējas. Tas pats Dārgais ir labāks par jebkuru NBA dankeri pašlaik.

     [+] [-]

, 2019-02-17 09:53, pirms 5 gadiem
Skatāmākais bija 3-punktu konkurss un prieks par Kuruca komandas biedru Herrisa uzvaru. Prasmju konkurss primitīvs, vienīgais gaišais moments priekš manis bija, kad Jangs ielika kloķi Lukam. Danki galīgi garām, uzvarētājs Diallo baigais plātīzeris, viņam uz Globtrotteriem jāiet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-02-17 10:13, pirms 5 gadiem
KillerLoop rakstīja: Loģiski, ka Grīziņā ir labāks, jo tur piedalās džeki, kas ikdienā uz to tieši trenējas. Tas pats Dārgais ir labāks par jebkuru NBA dankeri pašlaik.
Ha ha.... to nu gan es bišķīt apstrīdētu.

     [+] [-]

, 2019-02-17 10:29, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Ha ha.... to nu gan es bišķīt apstrīdētu.
Starp citu - ja lasi krieviski, ir labs 15.02.blogs (autors "And One") krievu sports.ru, kur profesionāli "izķidāts "2018.gada drafts

  +1 [+] [-]

, 2019-02-17 10:51, pirms 5 gadiem
Bertāna sāgas sakarā man prieks, ka 3pts konkursā uzvar tāds ne pārāk populārs spēlētājs kā Hariss.

     [+] [-]

, 2019-02-17 11:22, pirms 5 gadiem
Tagad gribētu redzēt video, kur Bertāns iemet 28 vai vairāk punktus

  -1 [+] [-]

, 2019-02-17 12:09, pirms 5 gadiem
vorkuta rakstīja: Starp citu - ja lasi krieviski, ir labs 15.02.blogs (autors "And One") krievu sports.ru, kur profesionāli "izķidāts "2018.gada drafts
Un? Ko tu ar to gribēji pateikt?

Ka man jātic rufafobiem virs NBA insaideriem?