Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensona "Sabres" mājās zaudē "Kings"

Andrejs Siliņš

Girgensona "Sabres" mājās zaudē "Kings"
Zemgus Girgensons
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

Sestdienas vakarā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē Bufalo "Sabres", ko pārstāv Zemgus Girgensons, ar rezultātu 2:4 savā laukumā piekāpās Losandželosas "Kings".

"Kings" piederēja liels pārsvars jau pirmajā trešdaļā, bet līdz otrās trešdaļas beigām, pa diviem vārtiem gūstot gan Maiklam Amadio, gan Anžem Kopitaram, "Kings" bija vadībā jau ar 4:0. Noslēdzošajās divdesmit mača minūtēs "Sabres" jau bija milzīgs pārsvars (metienu attiecība 18:6), un divus vārtus atgūt arī izdevās. Marko Skandela pusminūti pēc trešdaļas sākuma guva savus otros vārtus sezonā, bet trīs ar pusi minūtes pirms spēles beigām Rasmuss Ristolainens guva "Sabres" otros vārtus - 2:4.

Zemgus Girgensons uz ledus bija 12 minūtes un 47 sekundes, minūti un 12 sekundes pavadot laukumā mazākumos, bet 50 sekundes - vairākumā. Vēl spēles protokolā latviešu uzbrucējs atzīmējās ar vienu spēka paņēmienu, bet citos rādītājos palika uz nulles.

Šis bija "Sabres" otrais zaudējums pēc kārtas un trešais pēdējās četrās spēlēs. Komanda ar 45 punktiem 59 spēlēs ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē un savā Atlantijas divīzijā.

"Kings" šī bija pirmā uzvara pēc trīs zaudējumu sērijas un 31. uzvara sezonā kopumā. Losandželosas vienība ar 67 punktiem 58 mačos ieņem devīto pozīciju Rietumu konferencē, bet astotajā vietā esošajai "Flames" ir tikai par punktu vairāk.

     [+] [-]

, 2018-02-17 23:52, pirms 6 gadiem
Nebiju redzējis nevienu spēli tiešraidē 2018g.
BSabres tiešām izskatās briesmīgi!! Kā miroņi pa laukumu slidoja, Briesmīgs hokejs!

     [+] [-]

, 2018-02-18 00:46, pirms 6 gadiem
Pirmo pilno spēli noskatījos šo sezon Bufalo , ja tik drausmīgi visu laiku spēlē kā pirmos divus periodus ,tad nav liels pārsteigums par Sabers atrašanos vietu tabulā . Kings vienkārši visos hokeja elementos Bufalo pazemoja .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja