Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vegasas uzbrukums bezspēcīgs pret Sarosu un otro reizi sezonā paliek sausā

Vegasas uzbrukums bezspēcīgs pret Sarosu un otro reizi sezonā paliek sausā
Jūse Saross bija lielisks "Predators" vārtos - 43 atvairīti metieni un sausā spēle
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) viena no uzbrūkošajām komandām Vegasas „Golden Knights” (145 vārti, piektais rezultāts čempionātā) nespēja atrast veidu, kā apspēlēt „Predators” vārtsargu Jūse Sarosu, piedzīvojot zaudējumu ar 0:1.

Sentluisas „Blues” papildlaikā uzvarēja Toronto „Maple Leafs” ar 2:1. Trešā perioda vidū Konors Brauns aizskrēja pretuzbrukumā pret vārtsargu, apspēlēja viņu un izvirzīja mājiniekus vadībā – 0:1. Pamatlaika pēdējā minūtē „Blues” spēlēja sešatā, Aleksandrs Stēns labi pacīnījās par ripu vārtu priekšā un pēc partnera uzmetiena no zilās līnijas ieraidīja ripu mērķī – 1:1. Papildlaikā Vinss Dans reids no saviem vārtiem beidzās ar precīzu metienu – 2:1.

Dalasas „Stars” ar 4:2 pārspēja Detroitas „Red Wings”. Ar diviem vārtu guvumiem atzīmējās Džeisons Speca, abas reizes izvirzot „Stars” vadībā. Tieši Specas precīzs raidījums tukšajā vārtu stūrī pēc leliskas Aleksandra Radulova piespēles no laukuma stūra otrajā periodā atnesa uzvaru zvaigznēm.

Mačā starp Vegasas „Golden Knights” un Nešvilas „Predators” pietika ar vieniem vārtiem, lai noskaidrotu uzvarētāju. Kevins Fiala bija tur, kur atleca vārtsarga atvairīta ripa un ar stipru metienu ieraidīju to vārtos 12 minūtes pirms mača beigām – 0:1. Rezultāts vairs nemainījās, „Predators” svinot trešo uzvaru pēc kārtas. Plēsoņu vārtsargs Jūse Saross atvairīja 43 metienus. Janvāra sākumā komandas jau tikās savā starpā, toreiz bruņinieki uzvarēja ar 3:0.

Naktī uz 18. janvāri NHL čempionātā notiks divas spēles

NHL spēles, 17. janvāris

SpēleRezultāts
Blues – Maple Leafs2:1 PL
Devils – Islanders4:1
Flyers – Rangers1:5
Stars – Red Wings4:2
Sharks – Coyores3:2 PM
Golden Knights – Predators0:1

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...