Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tenax" un "LSPA" viesosies Somijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Tenax" un "LSPA" viesosies Somijā
Gints Grandbergs (Tenax) meklē ceļu uz LSPA vārtiem
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Nedēļas nogalē Latvijas stiprākie handbola klubi Dobeles "Tenax" un "LSPA" dosies uz Somiju, kur aizvadīs pēdējās šī gada spēles, Baltijas līgas spēlēs tiekoties ar "Riihimaen Cocks" vienību.

Sestdien plkst. 13:00 ar somu klubu spēlēs "LSPA", bet dienu vēlāk plkst. 15:00 - Dobeles "Tenax".

Mūsu vienības Baltijas līgā ir izcīnījušas pa vienai uzvarai, kamēr "Riihimaen Cocks" kontā ir trīs panākumi sešos mačos. Jāatzīmē, ka Latvijas klubu pēdējā duelī otrdien pārliecinošu panākumu izcīnīja dobelnieki - 38:28. Šī uzvara ļāva "Tenax" komanda uz pēdējo vietu nobīdīt "LSPA" handbolistus, bet pašiem pakāpties uz sesto pozīciju. Turpat blakus - piektajā vietā - atrodas nākošais Latvijas klubu pretinieks "Riihimaen Cocks".

Somijas vienības menedžeris Jari Vitta atzīst, ka viņa komanda ir lieliskā formā un šajā nedēļas nogalē pret Latvijas vienībām ir gatavi izcīnīt divas uzvaras, lai turpinātu cīņu par iekļūšanu "FINAL 4". Pirmo vietu Baltijas līgas kopvērtējumā šobrīd ieņem Klaipēdas "Dragunas" (Lietuva).

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

  +2 [+] [-]

, 2011-12-16 22:04, pirms 13 gadiem
veiksmi abiem LV klubiem, un beidzot janem uzvara