Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Treimanis ar brigādi tiesās EČ kvalifikācijas maču Luksemburgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Treimanis ar brigādi tiesās EČ kvalifikācijas maču Luksemburgā
Andris Treimanis. Foto: Latvijas Futbola federācija.

Šodien J grupas spēli 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā starp Luksemburgas un Bosnijas un Hercegovinas izlasē apkalpos Latvijas tiesnešu brigāde ar Andri Treimani priekšgalā.

Šodien ar spēlēm turpināsies 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrs un šodien vienu no spēlēm apkalpos latviešu tiesnešu brigādi ar Andri Treimani kā galveno tiesnesi. Treimanis kopā ar asistentiem Haraldu Gudermani un Alekseju Spasennikovu apkalpos J grupas maču starp Luksemburgas un Bosnijas un Hercegovinas komandām.

Kā ceturtais tiesnesis mačā strādās Aleksandrs Golubevs, bet video tiesnesis būs Kristaps Ratnieks. Mačs norisināsies ''Stade de Luxembourg'', kas nozīmē, ka mājinieku statusā būs Luksemburgas izlase. Pirms mača J grupā augstākā pozīcijā atrodas tieši Luksemburga, kas ar astoņās spēlēs izcīnītiem 11 punktiem ieņem trešo vietu. Bosnijai ir divi punkti mazāk un piektā vieta. Abu komandu pirmajā spēlē Luksemburga bija pārāka ar 2:0.

Arī Latvijas izlasei gaidāms mačs 2024. gada Eiropas čempionātā kvalifikācijā, bet sestdien, kad pēdējās kārtas ietvaros tā ''Skonto'' stadionā uzņems Horvātiju.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/european-quali...

  -1 [+] [-]

, 2023-11-16 14:09, pirms 5 mēnešiem
nez... Rihters zvanīs uz UEFA un protestēs?

     [+] [-]

, 2023-11-16 14:48, pirms 5 mēnešiem
VAR - Dennis Higler (NED), AVAR - Ratnieks.

  +2 [+] [-]

, 2023-11-16 14:58, pirms 5 mēnešiem
Nez… Gatis psihiatram zvanīs un ārstēsies?

     [+] [-]

, 2023-11-16 17:44, pirms 5 mēnešiem
normāla spēle mūsu labākam soģim , es pat teiktu ne visai grūta . tā protams nav skanste - metta , bet , domāju , cienīga pietiekoši . lai izdodas