Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijs saprot Džeimsa reakciju: "Negribētu, lai tā sauktu man tuvos"

Agris Suveizda

Entonijs saprot Džeimsa reakciju: "Negribētu, lai tā sauktu man tuvos"
Karmelo Entonijs
Foto: AP/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" līderis Karmelo Entonijs sarunā ar medijiem atzina, ka saprot Lebrona Džeimsa aso reakciju uz "Knicks" prezidenta Fila Džeksona izteikumiem, kuros viņš Džeimsa sabiedrotos nodēvēja par "posse", ko latviski varētu aptuveni tulkot kā "rokaspuiši".

"Es nekad negribētu to vārdu dzirdēt par mani un manu…negribu teikt brigādi, bet gan cilvēkiem, kurus uzskatu par ģimeni vai ar kuriem uzaugu, esot kopā kā priekos, tā bēdās," sacīja Karmelo Entonijs. "Gribētu, lai šos cilvēkus sauktu par tuvu cilvēku grupu vai ģimeni. Uzskatu, ka tieši tādi viņi man ir."

"Domāju, ka jebkurš saprot [kādēļ šis apzīmējums ir aizskarošs]. Nedomāju, ka jābūt raķešu zinātniekam vai izglītotai personai, lai saprastu, ko šis vārds mums nozīmē," sacīja Entonijs, kurš pateica, ka labi saprot Džeimsa reakciju. "Pazīstu viņu un zinu, ka viņš neko neteiks tāpat vien. Lai kas arī netika pateikts [Entonijs nebija lasījis Džeksona interviju, taču viņam tika izstāstīts tās saturs - A.S.], esmu diezgan drošs, ka Džeimss jutās aizskarts un uz to atbildēja. Bet nezinu precīzi, kas tika pateikts."

Tāpat Entonijs komentēja, ka nedomā, ka Džeksons šo apzīmējumu bija domājis rasistiskā nokrāsā: "Tie ir dažādi vārdi, ko dažādi cilvēki lieto dažādos veidos. Dažiem cilvēkiem vārds "posse" var neko neizteikt – tas var būt tikai parasts vārds. Dažiem citiem cilvēkiem tas var būt noniecinošs paziņojums. Tas viss ir atkarīgs no tā, kam šo vārdu velta un par kādu kontekstu runā.

Šajā kontekstā [Džeksons] runāja par četriem vai pieciem tumšādainajiem vīriešiem. Vai es domāju, ka viņš to bija domājis tādā veidā? Patiešām nezinu. Nedomāju, ka tā bija. Ceru, ka tā nebija. Dažreiz Fils vienkārši pasaka lietas. Un viņš pasaka pirmo, kas iešaujas prātā. Droši vien viņš tagad ir birojā un to nožēlo. Kad runa ir par Filu, nekad nevar paredzēt, ko viņš pateiks, kas notiks. Un atkarībā no tā, kas to visu klausās. Cilvēki to var uztvert pareizi, bet var arī pārprast. Es tikai nesaprotu, kādēļ viņš par Lebronu runāja tagad – novembrī."

Entonijs piebilda, ka viņš nav norūpējies par to, ka Džeksona komentāri varētu ietekmēt "Knicks" spēju nākamajās starpsezonās piesaistīt brīvos aģentus: "Nē, tas mani neuztrauc. Patiešām nezinu, kāda bija sarunas būtība, kāda bija tēma. Un nezinu, kādēļ Fils vispār runāja par Lebronu. Nedomāju, ka mēs ar viņiem drīzumā spēlēsim. Līdz tam vēl ir mēnesis laika." Nākamā savstarpējā spēle starp Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers" notiks 7. decembrī Ņujorkā.

Izmantotie resursi:
Carmelo Anthony of New York Knicks understands...

  +9 [+] [-]

, 2016-11-16 12:56, pirms 7 gadiem
No mušas uzpūst zilonis,lai tik žurnaļugas varētu uzvārītes!

  +2 [+] [-]

, 2016-11-16 13:15, pirms 7 gadiem
Melo nesaprata kāpēc Fils runāja ar Lebi un nesaprata par, ko Lebis cepas, pēc tam jau viņš nesaprata, kāpēc viņš komentē! Sviests! Lebis uzpūta no mušas ziloni, rēkšu, ja pēkšņi kobe vēl sāks Filu aizstāvēt.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-16 13:52, pirms 7 gadiem
Man šķiet interesanti, kāda vella pēc Antons aizstāv Lebronu?

  +2 [+] [-]

, 2016-11-16 13:53, pirms 7 gadiem
pinkainis rakstīja: Man šķiet interesanti, kāda vella pēc Antons aizstāv Lebronu?
Jaunāks nepaliek un šim vēl nav gredzens,LEbrons laba iespēja tikt pie gredzena!!!

  +1 [+] [-]

, 2016-11-16 14:00, pirms 7 gadiem
pinkainis rakstīja: Man šķiet interesanti, kāda vella pēc Antons aizstāv Lebronu?
Viņi tak labi draugi,Melo,LBJ,CP3 un Veids. Visi runāja arī ESPYS laikā.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-16 14:06, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Melo nesaprata kāpēc Fils runāja ar Lebi un nesaprata par, ko Lebis cepas, pēc tam jau viņš nesaprata, kāpēc viņš komentē! Sviests! Lebis uzpūta no mušas ziloni, rēkšu, ja pēkšņi kobe vēl sāks Filu aizstāvēt.
Lebrons uzpūta no mušas ziloni, vai mediji? Lebrons tik pateica, ka vairs neciena Filu.

     [+] [-]

, 2016-11-16 14:31, pirms 7 gadiem
skipa rakstīja: Lebrons uzpūta no mušas ziloni, vai mediji? Lebrons tik pateica, ka vairs neciena Filu.
Lebis pateica, ka Fils ir rasists, bet Fils nevienā teikumā nepateica neko par ādas krāsu.
Melo vispār jaucas pa vidu savam šefam un čomam, tā nevajag darīt viņam var tas slikti beigties var pazaudēt draugu vai aizstāvot draugu var viņu aizspert prom no knicks vai vēl ļaunāk izdarīt, kā Mārberijam, kad nelaiž no komandas prom, lai silda beņķi!

  +3 [+] [-]

, 2016-11-16 16:44, pirms 7 gadiem
Lai atrisinātu rasisma problēmu NBA, jāaizliedz baltajiem tur piedalīties visos līmeņos, izņemot dvieļu, ūdens pienešanu (dvieļi, protams, jāpienes uzmanīgi, jo, ja vienkārši pametīsi, to var uzskatīt par necieņu pret mwlno rasi)

     [+] [-]

, 2016-11-16 17:17, pirms 7 gadiem
Vai tiešām sporta portālā jāpārpublicē dzeltenās preses ziņas? Viens kaut ko it kā teica, ko otrs it kā izlasīja un kaut kā saprata. Un trešais neko nelasīja, bet viņam teica un tad viņš teica, ka nesaprot, ka cer, ka vispār nekas tāds jau laikam nebija.

Un tādā garā šo varētu turpināt. Atverot sporta portālu, es vēlos iegūt informāciju par rezultātiem, spēļu reportāžas, spēlētāju pārejām no vienas komandas uz citu u.tml. Bet bābu pļāpām lai paliek kasjauns.lv u.c. tamlīdzigas ubersupersvarīgu ziņu vietnes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-16 18:36, pirms 7 gadiem
Skaidrs, ka Fils izteicas nekorekti, publiskām personām jāsaprot, kādu leksiku viņi var izmantot, un kāda var tikt uztverta saasināti, bet šajā gadījumā pieminēt rasismu ir vnk idiotiski...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-16 19:02, pirms 7 gadiem
Džeksons spēlējot biljardu trīsstūri nenoņem!
Džeksons zina Bermudu trīsstūra noslēpumu!
Džeksons spēlētājiem dod iesaukas, DRose un Carmelo ir katetes, bet KP6 hipotenūza!

Vajadzēja 3 minūtes, lai šos izdomātu. Lebrons varēja atbildēt vienkārši, ka Džeksonam vecuma marasms un trīsstūris galvā un tad kādu joku piemetināt.. Var kādu no maniem..

     [+] [-]

, 2016-11-16 19:50, pirms 7 gadiem
Ernijzz rakstīja: Lai atrisinātu rasisma problēmu NBA, jāaizliedz baltajiem tur piedalīties visos līmeņos, izņemot dvieļu, ūdens pienešanu (dvieļi, protams, jāpienes uzmanīgi, jo, ja vienkārši pametīsi, to var uzskatīt par necieņu pret mwlno rasi)
Šis ir labs.

KP vajadzētu pateikt žurnālistiem, ka Fils viņa bračkas visu laiku saukā par "posse", nez ko tad teiks Lebrons.

     [+] [-]

, 2016-11-16 20:04, pirms 7 gadiem
furios rakstīja: Jaunāks nepaliek un šim vēl nav gredzens,LEbrons laba iespēja tikt pie gredzena!!!
Gluži manas domas!