Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

''Rīgai'' vēl viens zaudējums Sanktpēterburgā

Krišs Upenieks

''Rīgai'' vēl viens zaudējums Sanktpēterburgā
Salvis Balandīns
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) otro zaudējumu divu dienu laikā pret Sanktpēterburgas "Serebryanye Lvi" piedzīvoju HK ''Rīga'' komanda. Ievadā mūsējie izvirzījās vadībā ar 2:0, bet turpinājumā ielaida četras bezatbildes ripas un piekāpās mājiniecei ar rezultātu 2:4.

Vakar pret Sanktpēterburgas komandu rīdzinieki aizvadīja vāju pirmo trešdaļu, kuru zaudēja ar 0:3, bet visā spēlē tika piedzīvots zaudējums ar tādu pašu rezultātu kā šodien - 2:4. ''Rīgas'' labā ar vārtiem izcēlās Oļegs Šišļaņņikovs un Erlends Kļaviņš.

Šodien pirmā trešdaļa iesākās krietni vien cerīgāk. Jau 2. minūtē aizsarga neveiksmi izmantoja Kristaps Zīle - 1:0. Zīle ar aktivitāti izcēlās arī 8. minūtē, kad līdz uz vārtiem, izdarīja arī metienu, bet pirmais pie vārtsarga atsistās ripas bija Oļegs Šišļaņņikovs - 2:0. Diemžēl noturēt itin komfortablu divu vārtu pārsvaru mūsējie nespēja, un pretinieki ar metienu no vārtu priekšas rezultāta starpību samazināja - 2:1.

Otrajā periodā rezultāts ilgāku laiku bija nemainīgs, bet tā noslēguma daļā mājinieki minūtes laikā guva divus vārtus, un pirms izšķirošās trešdaļas mūsējie jau bija iedzinējos ar 2:3. Pie šāda rezultāta pēdējās 20 minūtes rīdzinieki centās iesākt ar labu agresivitāti, taču gūt vārtus neizdevās. Andrejs Feklistovs 54. minūtē guva ceturtos vārtus, pēc kā viesi atgūties vairs nespēja - zaudējums ar 2:4.

Rietumu konferences turnīra tabulā ''Rīga'' ar 18 spēlēs izcīnītiem 15 punktiem ieņem 14. vietu 15 komandu konkurencē un no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek 13 punktus.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja