Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Lietuvos Rytas" šķiras no galvenā trenera Nikola

"Lietuvos Rytas" šķiras no galvenā trenera Nikola
Marselo Nikola
Foto: bc.lrytas.lt

Lietuvas basketbola kluba "Lietuvos Rytas" vadība pēc neveiksmīgā sezonas ievada nolēmusi šķirties no komandas galvenā trenera Marselo Nikola. Vakantajā postenī uz nenoteiktu laiku iecelts līdzšinējais Nikola asistents Aurinas Jasiļonis.

Pieckārtējie Lietuvas un divkārtējie ULEB Eirokausa čempioni jauno sezonu iesākuši daudz neveiksmīgāk nekā būtu vēlējušies - Eirokausa E grupā izcīnīts tikai viens panākums piecās cīņās (pret pastarīti "Szolnoki Olaj"). Vietējā čempionātā gan sekmes bijušas labas (astoņas uzvaras, bet vienīgais zaudējums pret "Žalgiris"), taču acīmredzot kluba vadības mērs ir bijis pilns.

44 gadus vecais argentīnietis ar Itālijas pasi amatā stājās šī gada februārī, kad darba pienākumi tika uzteikti iepriekšējam komandas galvenajam trenerim Virgīnijam Šeškam. "Nikola tika dotas vairākas iespējas, taču treneris neattaisnoja uz sevi liktās cerības. Kaut arī, mūsuprāt, komandas sastāvs ir ļoti konkurētspējīgs, spēles stils nav mainījies arī pēc zaudējumiem, " teikts "Rytas" kluba prezidenta Gedvida Vainauska oficiālajā paziņojumā.

Novembra sākumā izskanēja baumas par Latvijas izlases un Krievijas kluba "Nizhny Novgorod" galvenā trenera Ainara Bagatska iespējamo pārcelšanos uz Lietuvas galvaspilsētas vienību, taču pats speciālists publiski noraidījis šādu scenāriju, atzīstot, ka šobrīd ir apmierināts ar tagadējo darba vietu.

Izmantotie resursi:
Sprendimas subrendo: Marcelo Nicola palieka...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-16 17:12, pirms 9 gadiem
Mazurs jau arī bez darbiņa pagaidām.

  -4 [+] [-]

, 2015-11-16 17:25, pirms 9 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Mazurs jau arī bez darbiņa pagaidām.
Kāds Mazurs? Lai Bagijs iet. Tāpat sezona pie krieviem norakstīta, sakarā ar divu vadošo spēlētāju traumām. Plus vēl nevar zināt, kā nospēles krieviem triks ar leģionāriem treneriem. Labāk laicīgi pašam aiziet, ja vēl leitis līgumu izpērk, nekā izmet ar troksni.

  +2 [+] [-]

, 2015-11-16 17:35, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Lai Galvanovskis pamēģina jaunu komandu.
Nav iespējams, jo Galvanovskis bez sava labākā spēlētāja - D.Zonnes, nekur neies. Tajā pat laikā Rytas nav tādu līdzekļu un iespēju, lai spētu šādu spēlētāju dabūt un uzturēt. Būsim reāli!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja