Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Atamans žēlojas par "Žalgira" faniem: "Tas nebija godīgi"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Atamans žēlojas par "Žalgira" faniem: "Tas nebija godīgi"
Ergins Atamans. Foto: Eurohoops

Kauņas "Žalgiris" (4-0) ceturtdien, 15. oktobrī, 5000 fanu klātbūtnē pieveica Stambulas "Anadolu Efes" – 89:73. Viesu treneris Ergins Atamans nebija apmierināts ar “zaļo” līdzjutēju armijas klātbūtni.

“Mēs spēlējam tajā pašā turnīrā bez mājas laukuma priekšrocības, bez līdzjutējiem, kamēr dažas komandas spēlē fanu priekšā,” preses konferencē teica Atamans. “Vēlos pajautāt – ja mūsu valdība neļauj spēlēt šādā situācijā, kas notiek? Vēlos to pajautāt Eirolīgas vadībai.

Stambulas superklubs pērn bija regulārās sezonas līderis, taču tam – tāpat kā citām komandām – netika dota iespēja pabeigt sezonu, atgādināja treneris. “Man atkal jāžēlojas, cik netaisnīgi bija atcelt iepriekšējo sezonu un, ka šosezon neesam vienādos apstākļos. Ja spēlējam vienā turnīrā, situācijai tribīnēs visur jābūt vienādai.

Eirolīgas publiskotā informācija liecināja, ka piektdienas spēli apmeklēja 5011 cilvēki. Viņiem bija jāievēro Lietuvas valdības un Kauņas pašvaldības noteiktie ierobežojumi. “Žalgira” spēlētāji un galvenais treneris Martins Šillers atzina, ka fanu atbalsts dzinis viņus uz priekšu.

“Šeit vienmēr ir laba gaisotne. Bija lieliski pēc septiņu mēnešu pārtraukuma spēlēt tādā atmosfērā. Redzu, ka daudzi mani kolēģi žēlojas par negodīgajiem apstākļiem šajā sezonā. Domāju, ka arī šī bija negodīga situācija, teica Šillers.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...

  +2 [+] [-]

, 2020-10-16 18:02, pirms 3 gadiem
Kādam skauž, ka ar covid19 dažās valstīs ir labāka situācija nekā Turcijā, kurā apzināti tiek slēpti dati, lai mēģinātu glābt tūrisma industriju, kas dod 25% no visas valsts IKP. Ne velti ES ir aizliegusi tūrismu uz Turciju, un nekādi Turcijas politiķu solījumi nepalīdz, jo tiem neviens netic. Pat Krievija publisko savus datus par covid19.
p.s. Baltkrievijā baķka jau sen paziņoja, ka valsts uzvarēja covid19. Vēl pirms nelaimīgajām vēlēšanām baķķa brauc uz SVF un prasa, lai aizdod miljardu covid19 apkarošanai. Uz ko SVF atbild - ko tu pīpē? Jums takš no aprīļa nav covid19, un visas covid19 sekas un blaknes ir uzvarētas.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-16 19:47, pirms 3 gadiem
Nav tiesa - ir ES valstis, kuru pilsoņi drīkst ceļot uz Turciju. Iesaku iepazīties ar avotiem, pirms publicēt šādu apgalvojumu!

     [+] [-]

, 2020-10-16 21:34, pirms 3 gadiem
est, lat, cyp, lih, fin, nor

     [+] [-]

, 2020-10-16 21:47, pirms 3 gadiem
To archdevil
Ko tu .irs? Turcijā tūrisms ir 9 nozarē pēc pienesuma Ikp, un tādējādi nevar būt būt 25%. Tas, ka mums šķiet, ka tur ir tikai Antaljas reģions (un pat tur tūrisms ir 2. Vietā pēc inkoma), tā nav

  +2 [+] [-]

, 2020-10-16 23:29, pirms 3 gadiem
Dabuji pa mizu nav ko žēloties,bija tikai 1/3 no halles,kas būtu,ja būtu pilna?

     [+] [-]

, 2020-10-17 02:47, pirms 3 gadiem
cookro rakstīja: Dabuji pa mizu nav ko žēloties,bija tikai 1/3 no halles,kas būtu,ja būtu pilna?
Tad situācija joprojām paliktu tā pati, ka vieniem skatītāji ir, citiem nav.