Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Monarhiem" uzvara pār HS "Rīga/Prizma"

Jānis Pārums

"Monarhiem" uzvara pār HS "Rīga/Prizma"
Ozolnieki-MONARCH
Foto: Vladislavs Proškins

Šovakar Latvijas hokeja čempionāta vienīgajā spēlē pie panākuma tika "Ozolnieki/Monarch", kas izbraukumā ar 8:4 apspēlēja hokeja skolas HS "Rīga/Prizma" komandu.

Spēles rezultātu "Ozolnieki/Monarch" atklāja septītajā minūtē, kad precīzs bija Viktors Lobačovs, tomēr jau nepilnu pusotru minūti vēlāk laukuma saimnieki panāca izlīdzinājumu. Tiesa, jau drīz pēc tam viesi guva divus vārtus, iegūstot divu vārtu pārsvaru (3:1), bet līdz trešdaļas beigām HS "Rīga/Prizma" vienus vārtus atguva – 3:2.

Otrā trešdaļa tik rezultatīva nebija un tika gūti tikai vieni vārti – 36.minūtē gūstot otros vārtus mačā, 4:2 panāca Māris Grāvītis.

Trešā perioda pirmajā pusē "Ozolnieki/Monarch" panāca jau 5:2, taču uzvaru svinēt bija pāragri – īsā laikā HS "Rīga/Prizma" divus vārtus atguva, pietuvoties līdz minimumam – 5:4. Ozolnieku pēdējais trieciens gan bija vēl iespaidīgāks – trīs ar pusi minūšu laikā tika gūti trīs vārti un izcīnīta uzvara ar 8:4.

Uzvarētāju labā trīs vārti Viktoram Lobačovam, pa diviem – Pēterim Ostošovam un Mārim Grāvītim, bet vieni Sergeja Durdina rēķinā. Zaudētājiem vārtus guva Sandis Grīnbergs, Miķelis Freimanis, Aigars Pauče un Kristaps Riekstiņš.

Latvijas čempionāta kopvērtējumā "Ozolnieki/Monarch" šobrīd ar 14 punktiem sešās spēlēs ieņem ceturto vietu, bet HS "Rīga/Prizma" ar sešiem punktiem septiņās spēlēs ir par pozīciju zemāk.

Nākamās virslīgas spēles:

datumslaiksspēlevieta
17.10.20118:30SK Rīga 96 - HS Rīga/Prizma IIAkadēmija ledus halle
17.10.201219:15SMScredit.lv - Liepājas Metalurgs2Inbox.lv ledus halle
17.10.201219:30HK Zemgale/JLSS - HK JuniorsJelgava ledus halle

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija