Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

BBL: "Barons" cīnīsies par trešo uzvaru, Liepāja, Jelgava un Valmiera – otrajām

Jānis Celmiņš

BBL: "Barons" cīnīsies par trešo uzvaru, Liepāja, Jelgava un Valmiera – otrajām
"Liepāja/Triobet"
Foto: Mārtiņš Sīlis

Baltijas Basketbola līgā šovakar tiks aizvadītas kopumā septiņas spēles. Piecās no tām laukumā dosies Latvijas komandas. Jau trešo uzvaru BBL regulārajā turnīrā lūkos izcīnīt „Barons kvartāls” komanda, kas viesosies pie „Prienai” komandas, tikmēr divas cīņas ar mūsu komandu līdzdalību būs skatāmas portāla Sportacentrs.com.

„Barons kvartāls” pēc trešās uzvaras

„Barons kvartāls” basketbolisti BBL regulāro turnīru sākuši ar diviem panākumiem un šovakar lūkos turpināt uzvaru sēriju, viesos tiekoties ar „Prienai” vienību. Rīdzinieku spēks pirmajās divās turnīra cīņās bijis Māris Gulbis, Ilmārs Bergmanis un Salvis Mētra, kuriem vidēji mačā 15 un vairāk punkti. Gulbis ir līderis arī izcīnīto atlēkušo bumbu skaita ziņā (astoņas vidēji spēlē), kā arī rezultatīvajās piespēlēs (2,5). „Prienai” komanda ir grupas līdere un sezonu sākusi ar trim uzvarām, tādejādi šīvakara cīņu var dēvēt par līderu spēli. Lietuvas komandas rezultatīvākais spēlētājs līdzšinējās cīņās bijis Arturas Milaknis, vidēji spēlē gūstot 18,3 punktus.

Kura no komandām turpinās uzvaru sēriju, uzzināsim jau šovakar. Mača sākums pulksten 18.00.

Valmierieši, jelgavnieki, ventspilnieki un liepājnieki pēc otrajiem panākumiem

Simpātisku sniegumu sezonas ievadā rāda Vara Krūmiņa vadītā „Valmieras” komanda un arī vidzemniekiem šovakar viesošanās Lietuvas pusē, kur jātiekas ar „LSU/Baltai” basketbolistiem. Uzsvaru liekot uz vietējiem basketbolistiem, Valmieras pusē izdevies nokomplektēt itin labu komandu. Pirmajās cīņās zibeņo Jānis Bērziņš un labi piepalīdzot pārējiem vidzemnieki sezonu sākuši itin veiksmīgi. Šovakar pretiniekos „LSU/Baltai”, kas vienīgajā līgas spēlē līdz šim cietusi zaudējumu. Mača sākums pulksten 18.30.

Šajā pašā laikā savu trešo BBL uzsāks „Jelgavas” komanda, kas maču aizvadīs viesos pret Utenas „Juventus” vienību. Tā ir labi sabalansēta komanda ar ātriem saspēles vadītājiem, precīziem uzbrucējiem no distances un gara auguma, bet kustīgiem centra uzbrucējiem. Lai arī "Juventus" vienība pirmajā mačā pārliecinoši piekāpās potenciāli spēcīgākajai "Lietkabelis" komandai ar 79:95, tomēr Utenas basketbolisti atstāja labu iespaidu. Komanda cīnās līdz pēdējai sekundei katrā epizodē un piekopj dzelžainu aizsardzību. Jāpiemin, ka šajā komandā spēlē arī 203 centimetrus garais uzbrucējs Laimonas Kiseļius, kurš dažus gadus atpakaļ pārstāvēja Latvijas klubu "Liepājas lauvas"

Visbeidzot divas no šīvakara cīņām būs vērojamas arī portāla Sportacentrs.com tiešraidēs. Mačā, kas sāksies pulksten 19.30 „Liepāja/Triobet” savā laukumā uzņems Panevēžas „Lietkabelis” ar Kasparu Ciprusu un Kasparu Vecvagaru ierindā. Liepājniekiem BBL līdz šim uzvara un zaudējums, šīvakara pretiniekiem – viens panākums.

BK „Ventspils” turnīru sāka ar pārliecinošu uzvaru Palangā (88:44), un šonedēļ līdzīgā stilā jāturpina pašu mājās. Jau šovakar cīņa ar BC „Šiauliai/Triobet”. Par šo maču plašāk šeit: Ventspilniekiem pirmā Baltijas līgas spēle...

     [+] [-]

, 2012-10-16 14:14, pirms 12 gadiem
Prognoze: Barons: diemžēl, bet bez variantiem, Pieno Zv. šogad reāli labs sastāvs. Valmiera: jāņem, lai arī izbraukumā, bet šie leiši ir uzvarami. Jelgava: Juventus ir palicis vājāks kā pag.gadā, tā kā izredzes ir. Liepāja: 51/49 spriežot pēc vienas spēles (Liepāja ir līdzīgos spēkos ar Šauļiem, bet Lietkabelis Šauļiem zaudēja). Ventspils: uzvara! Gribētos cerēt, ka LAT 4:1 LIET! Par mums, par LAT!

     [+] [-]

, 2012-10-16 17:14, pirms 12 gadiem
HakunaMatata rakstīja: Prognoze: Barons: diemžēl, bet bez variantiem, Pieno Zv. šogad reāli labs sastāvs. Valmiera: jāņem, lai arī izbraukumā, bet šie leiši ir uzvarami. Jelgava: Juventus ir palicis vājāks kā pag.gadā, tā kā izredzes ir. Liepāja: 51/49 spriežot pēc vienas spēles (Liepāja ir līdzīgos spēkos ar Šauļiem, bet Lietkabelis Šauļiem zaudēja). Ventspils: uzvara! Gribētos cerēt, ka LAT 4:1 LIET! Par mums, par LAT!
Es ļoti brīnīšos, ja šovakar būs vairāk kā viena uzvara LV (Vpilij, protams)