Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MK "Rīga" pēdējā mājas spēlē zaudējums

MK "Rīga" pēdējā mājas spēlē zaudējums
Foto: Publicitātes foto

Biķernieku kompleksās sporta bāzes Motobola stadionā svētdien notika Centrāleiropas motobola līgas spēle starp motobola klubu "Rīga" un viesiem no Lietuvas - Kretingas "Milda". Sešdesmit spēles minūtēs rīdzinieki atzina viesu pārākumu ar rezultātu 0:10.

Kretingas "Milda" Rīgā ieradās ar Centrāleiropas motobola līgā iegūtajām sudraba medaļām kaklā, jo lietuvieši 2. vietu turnīrā bija nodrošinājuši jau pirms šīs spēles. Tas gan nenozīmēja, ka "Milda" nevēlas uzvarēt arī šo spēli, kurai nebija principiālas nozīmes.

Pirmajās trīs spēles ceturtdaļās "Milda" guva pa diviem vārtiem katrā, pirms noslēdzošās ceturtdaļas dodoties atpūtā pie pārliecinoša rezultāta 6:0. Nekādus argumentus rīdzinieki nespēja likt pretī arī noslēdzošajā ceturtdaļā, kad "Milda" guva vēl četrus vārtus. Pēc sešdesmit spēles minūtēm rezultāts bija 10:0 par labu Lietuvas spēcīgākajai motobola komandai.

Līdz ar to motobola kluba "Rīga" pēdējo spēli šosezon savu skatītāju priekšā ir aizvadījis. Vēl sekos viena Baltijas motobola līgas spēle, kas 27. septembrī norisināsies Lietuvā "Vēlos pateikties līdzjutējiem, kas īpaši pēdējās spēlēs motobolu apmeklēja ļoti lielā skaitā. Arī mums ir vieglāk spēlēt pie pilnām tribīnēm, jo jūtam lielāku atbildību skatītāju priekšā. Ceru, ka skatītājiem bija interesanti paskatīties, kas tas motobols tāds īsti ir," skatītājiem pateicas motobola kluba "Rīga" vadītājs Edgars Vilcāns.

Motobola klubs "Rīga" vēlas pateikties skatītājiem un saviem atbalstītājiem "LDz Infrastruktūra", "Siguldas būvmeistars", "Motul", Biķernieku trasei, "Motolietas.lv", "Maxmoto", "KSM" un citiem, bez kuriem centieni atdzīvināt un popularizēt savulaik tik populāro sporta veidu nebūtu iespējams. Motobola klubs "Rīga" noteikti turpinās trenēties un uzlabot savas prasmes, lai nākamajā sezonā skatītājiem vērot spēles būtu vēl aizraujošāk.