Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ar pieklājīgu CV bruņotais austrietis Frīzenbihlers pastiprina RFS uzbrukumu

Emils Ozerinskis

Ar pieklājīgu CV bruņotais austrietis Frīzenbihlers pastiprina RFS uzbrukumu
Kevins Frīzenbihlers Grācas "Sturm" rindās. Foto: SK Sturm Graz

Par vērienīgu pastiprinājumu pirms vasaras spēlētāju pāreju loga atvēršanās paziņojusi Virslīgas līdervienība RFS, kuras rindas papildinās Austrijas uzbrucējs Kevins Frīzenbihlers. Futbolista CV visnotaļ ļauj domāt, ka Pārdaugavas komanda atradusi savu jauno priekšējās līnijas līderi.

Šīs dienas gaitā RFS jau ziņoja par uzbrukuma līnijas papildināšanu ar horvātu Mihovilu Geljiču, taču svaigākais vienības paziņojums krietni pārtrumpo iepriekšējo. RFS vēsta par sastāva papildināšanu ar 27 gadus veco uzbrucēju Kevinu Frīzenbihleru, kura spēlētāja CV atrodamas gan pieklājīgas komandas, gan sakrāts vērā ņemam vārtu birums labos čempionātos, tostarp futbolists ir izcēlies arī Eiropas līgas grupu turnīrā.

Frīzenbihlers 16 gadu vecumā no dzimtās Austrijas pārcēlās uz Minhenes "Bayern" jaunatnes sistēmu, kur pavadīja četrus gadus. Bavārijas klubs par jauno austrieti šķīrās no 500 tūkstošiem eiro. Jaunatnes vecumā Frīzenbihlers pārstāvēja visu vecumu Austrijas jaunatnes izlases, būdams gana rezultatīvs.

2014. gadā uzbrucējs nonāca Portugāles kluba "Benfica" paspārnē, taču portugāļi futbolistu turpmākajos gados izīrēja citām komandām. Polijas vadošā kluba Gdaņskas "Lechia" rindās austrietis aizvadīja 16 Ekstrakalsas spēles, gūstot piecus vārtus. Pēcāk "Benfica" izīrēja Frīzenbihleru viņa dzimtenes komandai Vīnes "Austria", kas pēc īres beigām iegādājās futbolistu par 700 tūkstošiem eiro. Esot Vīnes komandas īpašumā, spēlētājs uz brīdi izīrēts arī citai Austrijas komandai "Wolfsberger", bet 2019. gada vasarā futbolists atgriezās Vācijā, pievienojoties otrās Bundeslīgas komandai " VfL Osnabrück". Pagājušajā sezonā uzbrucējs atkal spēlēja dzimtenē Grācas "Sturm" rindās.

Kopumā Austrijas Bundeslīgā Frīzenbihlers nospēlējis 154 spēles, izceļoties ar 27 vārtiem un 23 rezultatīvām piespēlēm. 2016. un 2017. gadā Vīnes komandas rindās uzbrucējs spēlēja Eiropas līgas grupu turnīrā, kopumā aizvadot deviņus mačus, kuros futbolists guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli.

     [+] [-]

, 2021-06-16 23:03, pirms 3 gadiem
samaksāja 500 tūkstošiem eiro
Esot Vīnas komandas īpašumā
Austirijas komandai

     [+] [-]

, 2021-06-16 23:38, pirms 3 gadiem
CV ir ok, bet nu Latvijā CV vēl neko nenozīmē, to jau daži labi kadri pierādījuši
Tomēr, šim austrietim vecums tīri solīds, tāpēc šis varētu būt arī visai spēcīgs papildinājums

     [+] [-]

, 2021-06-16 23:38, pirms 3 gadiem
Pozitīvi, ka vadošie Latvijas klubi vairs īpaši neskatās austrumu virzienā, bet vairāk skatās centrāleiropas un bijušās Dienvidslāvijas virzienā

     [+] [-]

, 2021-06-17 00:03, pirms 3 gadiem
0.17 goli spēlē jau nu laikam nebūs nekāds lielais bombardieris

     [+] [-]

, 2021-06-17 00:57, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: 0.17 goli spēlē jau nu laikam nebūs nekāds lielais bombardieris
Priekš LV līmeņa viņš ir augsta līmeņa bombardieris.

     [+] [-]

, 2021-06-17 01:03, pirms 3 gadiem
Spēlētājs ok pēc CV. Būs tuvs draugs Simkovicam
Vienīgais, ka raksta autora virsraksts ir par skaļu un zināmā mērā pat devalvē virslīgas kvalitātes. Virslīgas vadošie klubi ir pietiekami nobrieduši, lai viena šāda spēlētāja piesaiste būtiski neietekmētu spēku samerus un komandu kopējo līmeni. Top 4 klubi ir ar savu spēles rokrakstu, ilgāku laiku veidotām spēles sistēmām un šada līmeņa spēlētāja iekļaušanās komandā un pat kļūšana par līderi ir ar lielu jautājuma zīmi

  +1 [+] [-]

, 2021-06-17 01:07, pirms 3 gadiem
Ja salīdzina ar Milosevicu, Leo un Mbombo, tad transfermarket vērtība austrietim ir pat mazāka. Muritala savukārt varētu būt motivētāks par pieredzējušāko austrieti. Un Muritala ir spēļu ritmā, pie zināma trenera, bet austrietis brauc kā balta lapa ar solīdu CV uz sev īsti nezināmu vietu

     [+] [-]

, 2021-06-17 04:24, pirms 3 gadiem
Austrietis ne pēc vērtības, ne CV nav tāds spelētājs, lai domātu, ka viņa individuālais iespaids varētu ļoti būtiski iespaidot spēkus samēru. Virslīga nav jau gluži sētas turnīrs. Varbūt spēlētājs pa taisno no Vācijas bundeslīgas ļoti izceltos uz kopējā fona, bet ne šis austrietis

  -1 [+] [-]

, 2021-06-17 07:18, pirms 3 gadiem
Mazliet prieks par entuziastiem. Latvijas vietējais futbols???
Ja izlase spēlē miskastes bomžu līmenī, tad fanot par kādu no vietējiem klubiem (vismaz puse leģionāri) ir pilnīgs neprāts.
Varbūt tomēr ir vērts palūrēt EČ?

P.V. Latvijas futbols:

https://youtu.be/gHCJ6-i05ZA

     [+] [-]

, 2021-06-17 08:27, pirms 3 gadiem
Lukstins88 rakstīja: CV ir ok, bet nu Latvijā CV vēl neko nenozīmē, to jau daži labi kadri pierādījuši
Tomēr, šim austrietim vecums tīri solīds, tāpēc šis varētu būt arī visai spēcīgs papildinājums
Kāds solīds! TIkai 27 gadi, vēl nesen mātes pienu zīdīja. Ja būs normāls viziskās sagatavotības treneris blakus, tad augstākajā līmenī kapās vismaz līdz 2036.gadam.

     [+] [-]

, 2021-06-17 09:26, pirms 3 gadiem
Ekstrasens rakstīja: Priekš LV līmeņa viņš ir augsta līmeņa bombardieris.
Augsta līmeņa spēlētājs - ok, bombardieris - nē.

     [+] [-]

, 2021-06-17 14:04, pirms 3 gadiem
Izskatās ka Rfs vairs īsti nerēķinās ar Lemajiču. Jo cik noprotu ir paņemti divi jauni uzbrucēji. Un ko beigās darīs ar Marko Regžu ? Vispār beigās Marko paliks kā 5 komandas uzbrucējs un tiks izīrēts.

     [+] [-]

, 2021-06-17 17:17, pirms 3 gadiem
Baltic Taxi rakstīja: Izskatās ka Rfs vairs īsti nerēķinās ar Lemajiču. Jo cik noprotu ir paņemti divi jauni uzbrucēji. Un ko beigās darīs ar Marko Regžu ? Vispār beigās Marko paliks kā 5 komandas uzbrucējs un tiks izīrēts.
Daugavpilij noderēs. Tiks pie spēles laika.