Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Fīniksas "Mercury" zvaigzne Grainere saņem lielāko sodu WNBA vēsturē

dziveirdzive
dziveirdzive

Fīniksas "Mercury" zvaigzne Grainere saņem lielāko sodu WNBA vēsturē
Britnija Grainere
Foto: AFP/Scanpix

WNBA komandas Fīniksas "Mercury" centra spēlētāja Britnija Grainere un Tulsas "Shock" uzbrucēja Glorija Džonsone sodītas ar septiņu spēļu diskvalifikāciju par savstarpējiem vardarbīgiem uzbrukumiem savās mājās.

Fīniksas "Mercury" spēlētāja Britnija Grainere un Tulsas "Shock" uzbrucēja Glorija Džonsone tika aizturētas 22. aprīlī par vardarbīgiem uzbrukumiem savā starpā, spēlētājas tika apsūdzētas uz aizdomu pamata. Pēc vairāku nedēļu ilgas notikuma apspriešanas, WNBA vadība nolēma sodīt abas spēlētājas ar 7 spēļu diskvalifikāciju. Iepriekšējais lielākais sods WNBA vēsturē bija sešu spēļu diskvalifikācija Karai Brekstonei par atkārtotu braukšanu alkohola reibumā 2009. gadā.

"Līga uztver visus ar vardarbību saistītos incidentus ārkārtīgi nopietni, Britnijas un Glorijas likuma pārkāpumi ir nepieņemami WNBA vadībai," paziņoja WNBA prezidente Lorela Ričija.

"Es esmu mācījusies no šīs negatīvās pieredzes, vēlos uzlabot savu attieksmi un sakārtot savu laulību, vēlos pateikties visiem par pausto atbalstu, es apzinos, ka esmu pievīlusi daudzus cilvēkus, esmu pateicīga par doto iespēju visu vērst par labu un kļūt par paraugu citiem," sacīja centra spēlētāja Grainere.

Grainere 2014. gada sezonā kļuva par WNBA čempioni, vidēji spēlē guva 16,7 punktus un izcīnija 6 atlēkušās bumbas, kā arī ieguva labākās aizsardzības spēlētājas balvu un iekļuva WNBA simboliskajā pieciniekā. Džonsone iepriekšējā sezonā vidēji spēlē guva 14,7 punktus un savāca 9,2 bumbas zem groziem.
Jaunā WNBA sezona sāksies 5. jūnijā.

Izmantotie resursi:
Griner, Johnson suspended record 7 games each...

  +5 [+] [-]

, 2015-05-16 10:36, pirms 9 gadiem
Ja sit, tad mīl...

  -4 [+] [-]

, 2015-05-16 10:43, pirms 9 gadiem
Ak, nē, ko lai tagad dara? Varēja labāk kādu rakstu par NBA, bez tā "W" priekšā!

  +1 [+] [-]

, 2015-05-16 12:36, pirms 9 gadiem
Lezbes kko sadalīt nevarēja?