Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Markesa un Alvarado cīņu

VSB piedāvā Markesa un Alvarado cīņu
Huans Manuels Markess
Foto: AP/Scanpix

Sestdienas vakarā "Viasat” sporta kanāls "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā meksikāņa Huana Manuela Markesa cīņu ar amerikāni Maiku Alvarado par Pasaules Boksa Organizācijas (WBO) starptautisko titulu pusvidējā svarā. Nenokavējiet boksu ekskluzīvi "Viasat Sport Baltic” kanālā!

40 gadus vecais Huans Manuels Markess ir viens no visu laiku labākajiem Meksikas bokseriem, kurš četrās svara kategorijās izcīnījis septiņus pasaules čempiona titulus. Markess četras reizes cīnījies ar Maniju Pakjao un pēdējā cīņā sagādāja meksikānim pirmo nokautu 13 gadu laikā. Pēc cīņas ar Pakjao, Markess cīnījās ar amerikāni Timotiju Bredliju un zaudēja pēc punktiem. Neskatoties uz to, žurnāla The Ring pound for pound versijā meksikānis joprojām ir sestais labākais bokseris pasaulē. 33 gadus vecais Maiks Alvarado līdz pat 2012.gada oktobrim profesionālajā ringā nebija piedzīvojis nevienu zaudējumu. Taču gada laikā Alvarado zaudēja savam tautietim Brendonam Riosam un talantīgajam krievam Ruslanam Provodņikovam. Starpa abiem zaudējumiem Maiks revanšējās Riosam, uzvarot viņu pēc punktiem ar vienprātīgu tiesnešu lēmumu.

VSB komentētājs Elvis Mihaiļenko: “Šī būs ļoti interesanta cīņa. Fiziskie dotumi – spēks, ātrums – Markesam un Alvarado ir daudz maz vienādi, varbūt amerikānis sit nedaudz stiprāk. Toties Markess ir ļoti gudrs, viltīgs, arī sīksts bokseris, domāju, ka meksikānim vajadzētu uzvarēt. Bet garantēts boksā, protams, nav nekas. Kā jau teicu, Alvarado ir stiprs sitiens, ja viņš Markesu noķers, varbūt var savu pretinieku arī nokautēt. Jebkurā gadījumā, zaudētājam tā var izrādīties pēdējā cīņa karjerā. Savukārt, ja uzvarēs meksikānis, mēs, iespējams, varam sagaidīt Markesa piekto cīņu ar Pakjao.”

Bokss kanālā VSB:
• Svētdien, 18.maijā 4:00 WBO starptautiskā titula cīņa pusvidējā svarā. H.M.Markess – M.Alvarado

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2014-05-19 23:42, pirms 10 gadiem
Jopcik!? Vienu brīdi sportacentrs.lv rakstīja par dažādām, pat ne tik nozīmīgām cīņām, pat nopriecājos, tagad, paziņo, ka cīņa notiks afigennā, bet kāpēc rezultātu neieraksta veselas nedēļas laikā? Saprastu, būtu svētdiena.
Markezs novinnēja pēc punktiem, izredzes močīt pret Pakjao atkal.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja