Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Grizzlies" izslēdz Oklahomsitiju, "Heat" piebeidz Čikāgu

Rolands Eliņš

"Grizzlies" izslēdz Oklahomsitiju, "Heat" piebeidz Čikāgu
Lebrons Džeimss un Džimijs Batlers
Foto:AFP/Scanpix

Noskaidrojušās pirmās divas Nacionālās basketbola asociācijas pusfinālu dalībnieces, proti, Maiami „Heat” un Memfisas „Grizzlies”. „Heat” šonakt ar Dveina Veida lieliski aizvadītu ceturtās ceturtdaļas palīdzību pieveica Čikāgas „Bulls” (94:91), bet „Grizzlies” spēles beigās noturēja uzvaru pār „Thunder” (88:84), jo Kevins Durents nerealizēja metienu pāris sekundes pirms mača beigām.

Ceļu uz savu ceturto uzvaru sērijā „Heat” sāka ļoti pārliecinoši, jau septītajā minūtē iegūstot 18 punktu pārsvaru (22:4). Otrajā ceturtdaļā gan visu kājām gaisā sagrieza Karlosa Būzera un Džimija Batlera rezultatīvais sniegums, kas palīdzēja „Bulls” ne tikai izlīdzināt rezultātu, bet arī puslaika beigās pārņemt vadību (53:47). Neveiksmīga sērija turpinājās Dveinam Veidam, kuru nomoka ceļgala problēmas – viņš pirmajās trīs ceturtdaļās trāpīja 4 no 10 metieniem no spēles, bet „Bulls” savu pārsvaru pat nedaudz palielināja (77:69).

Dveins Veids gan ar to nebija mierā un trešās ceturtdaļas laikā devās uz ģērbtuvēm, lai medicīniskajam personālam būtu iespēja uzlabot situāciju ar viņa ceļgalu, un ceturtajā ceturtdaļā laukumā bija redzams ierastais „Heat” līderis. Ar viņa un Lebrona Džeimsa palīdzību „Heat” pāris minūtes pirms spēles beigām atguva vadību, kuru noturēja un uzvarēja 94:91. Iespēja izraut papildlaiku bija gan Batleram, gan Neitam Robinsonam, taču viņu tālmetieni bija nesekmīgi, un „Heat” uzvarēja arī sērijā 4:1.

Lebrons Džeimss uzvarētāju labā guva 23 punktus, bet Dveins Veids pievienoja 18, trāpot visus trīs savus pēdējās ceturtdaļas metienus no spēles. Veids arī izcēlās ar lielisku 45 sekunžu intervālu, kad paspēja gan bloķēt metienu, gan savākt atlēkušo bumbu aizsardzībā, gan pēc atlēkušās bumbas uzbrukumā triekt bumbu grozā no augšas. Nākamajā kārtā „Heat” tiksies ar „Pacers” un „Knicks” dueļa uzvarētāju.

Tikmēr „Bulls” sastāvā ar double-double izcēlās Būzers (26+14), bet 21 un 19 punktus guva attiecīgi Robinsons un Batlers. Līdz ar šo zaudējumu „Bulls” sezona ir noslēgusies, un interesanti, ka pēdējos četros gados Lebrona Džeimsa komanda jau trīs reizes bijusi par iemeslu Čikāgas komandas zaudējumam play-off (divreiz „Heat”, vienreiz vēl ar „Cavaliers”).

Durents neizvelk „Thunder”, Rietumu finālā iekļūst "Grizzlies"

Sezonas vidū, kad „Grizzlies” aizmainīja vienu no saviem līderiem Rūdiju Geju, no visām pusēm atskanēja nožēlas pilni vārdi, ka tik potenciāla komanda aizsviež savas izredzes uz panākumiem. Nu izrādījies, ka „Grizzlies” gluži labi var izdzīvot arī bez Geja un nule kā iesoļojusi Rietumu konferences finālā, kurā sacentīsies ar „Spurs” un „Warriors” dueļa uzvarētāju.

Šīs nakts spēlē pret „Thunder” Memfisas komanda ieguva pārsvaru pirmā puslaika beigās, kad „Thunder” sešu minūšu intervālā nespēja ne reizi gūt punktus no spēles, un „Grizzlies” ar izrāvienu 14:3 panāca 12 punktu pārsvaru (50:38). Otrajā puslaikā „Thunder” lēnām tuvojās, un spēles beigās divi Zeka Rendolfa nerealizētie soda metieni deva viņiem arī iespēju izraut uzvaru vai vismaz neizšķirtu, taču Kevina Durenta pustālais metiens bija neprecīzs, un „Grizzlies” uzvarēja ar 88:84, sarūgtinot pārpildītās Oklahomsitijas arēnas tribīnes.

Neskaitot šos garām aizmestos sodus, lielisku spēli aizvadīja Rendolfs, gūstot 28 punktus un savācot 14 bumbas zem groziem, bet Maiks Konlijs izdarīja 11 rezultatīvas piespēles. Tikmēr zaudētāju sastāvā ar savu sniegumu pārāk lepoties nevar Kevins Durents, kurš, lai arī guva 21 punktu, trāpīja tikai piecus no 21 metiena no spēles, kā arī pieļāva septiņas kļūdas.

Lai arī „Thunder” galvu virs ūdens centās noturēt Seržs Ibaka (17 punkti) un Redžijs Džeksons (16), tomēr arī Rietumu konferences uzvarētājai regulārajā sezonā „Thunder” komandai šī NBA sezona ir noslēgusies ar zaudējumu sērijā 1:4.

Gan "Thunder", gan "Bulls" šobrīd var tikai prātot, kā būtu, ja būtu, jo abas komandas savas sērijas aizvadīja bez saviem All-Star līmeņa saspēles vadītājiem, proti, Rasela Vestbruka un Derika Rouza.

NBA spēļu rezultāti

KomandasRezultātsRezultatīvākie
Bulls-Heat91:94Būzers 26 Džeimss 23
Grizzlies-Thunder88:84Rendolfs 28 Durents 21

Dienas izcilnieki

SpēlētājsKomandaKategorija
Zeks Rendolfs„Grizzlies”28punkti
Zeks Rendolfs„Grizzlies”14atlēkušās bumbas
Maiks Konlijs„Grizzlies”11rez. piespēles
Marks Gazols„Grizzlies”3bloki
Marks Gazols„Grizzlies”3pārtvertas bumbas
Neits Robinsons„Bulls”4tālmetieni

NBA play-off turnīrs

1. kārta2.kārta3. kārta3. kārta2.kārta1.kārta
4:0 4:2
4:11:4
3:42:4
NBA fināls
4:24:0
1:33:2
4:22:4

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

1 2 62 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2013-05-16 08:15, pirms 11 gadiem
Bez pārsteigumiem. Miami ceļo pēc otrā titula pēc kārtas.

  +5 [+] [-]

, 2013-05-16 08:16, pirms 11 gadiem
Ja godīgi, tad es būtu priecīgs ,ja Memphis paņemtu titulu, bez superzvaigznēm, bet spēlē tiešām labi, KOMANDA!!!!

  +8 [+] [-]

, 2013-05-16 08:20, pirms 11 gadiem
Grizzlies varētu paņemt čempi. Labi kapā kā komanda.

  +8 [+] [-]

, 2013-05-16 08:22, pirms 11 gadiem
Daudzi komentētāji ir izteikušies, ka Grizzlies ir vienīgie, kas varētu ar Heat pacīnīties finālā

  +8 [+] [-]

, 2013-05-16 08:36, pirms 11 gadiem
bon'4a rakstīja: Ja godīgi, tad es būtu priecīgs ,ja Memphis paņemtu titulu, bez superzvaigznēm, bet spēlē tiešām labi, KOMANDA!!!!
Zaks Randolfs spēlēja zvaigžņu spēlē, Gasols šogad saņēma gada aizsardzības spēlētāja balvu.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-16 08:56, pirms 11 gadiem
Uzreiz pēc RW traumas teicu, ka OKC ir norakstāmi. Izmocīja uzvaru pret Rockets, bet pret Griz ar 1 punktu guvēju ir/bija par maz.

Cerams nākošsezon KD un RW atgriezīsies vēl stiprāki un paņems čempi.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-16 09:17, pirms 11 gadiem
SAN-MEM west final.
Mia-IND east final.
Neizskatās ka NYK uzvarēs.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-16 09:25, pirms 11 gadiem
tā vien liekas ka fināls būs memphis pret miami! būs labs fināls, memphisai labi garie.
Taču nedaudz atgriežoties pie bulls - ja nākamgad atgriezīses rouse tādā formā kā pirms traumas, tad domāju ka bulls būs baigi laba komanda ar ko heat viegli neklāsies.

  +3 [+] [-]

, 2013-05-16 09:32, pirms 11 gadiem
domāju, ka titula aizstāvēšana Miami basketbolistiem izvērtīsies par ļoti smagu pasākumu. ja pirmās divas kārtas var uzskatīt par iesildīšanos(Bucks bija izteikti švakākā komanda no PO iekļuvušajām, savukārt Bulls bija traumu nomocīti), tad turpinājums būs nopietns pārbaudījums. ja Austrumu finālā pretī nāks Pacers(kas visdrīzāk arī notiks), tad būs ļoti interesanti pavērot Lebrona un Pola Džordža dueli. Džordžs kā nekā vienpersoniski ir vairāk vai mazāk izslēdzis neapturamo Karmelo - redzēs kā Lebronam pret viņu klāsies. ja vēl pieliek klāt Pacers garo galu ar MMA cīkstoni Hibertu priekšgalā, tad Heat būs pamatīgi jāiespringst.
savukārt Rietumos galvenais jautājums ir par to - vai Memfisa spēs tikt finālā?! ja spēs, tad visdrīzāk arī tiks pie titula, ja nē, tad nav ne jausmas kas notiks finālā. katrā ziņā priekš Miami ērtāks pretinieks būtu Spurs...
kas attiecas uz manām prognozēm, tad attiecībā uz čempionu titula ieguvējiem esmu izgāzies kā veca sēta, jo mani favorīti Thunder jau droši var gatavoties nākamajai sezonai...

  +3 [+] [-]

, 2013-05-16 09:35, pirms 11 gadiem
Briest ļoti interesants rietumu fināls Spurs pret Memfisu (diez vai W's spēs paņemt divas uzvaras pēc kārtas pret Spurs), kur ir grūti prognozējams uzvarētājs. Liktu uz Spurs uzvaru 7 aizraujošās spēlēs. (lai gan priecātos arī par Memfisas triumfu).

Austrumos izskatās ka Heat dabūs sev pretī neparocīgo Pacers kolektīvu, kas būs grūts pārbaudījums ar pusveselo Veidu. Šajā duellī pieļauju varētu būt 6-7 spēles un Heat uzvara.

     [+] [-]

, 2013-05-16 10:00, pirms 11 gadiem
Eh, kas zina kā sērija izvērstos, ja Bull nebūtu 3 pamatsastāva spēlētāji traumēti (ok teorētiski 2, Rouzs ir aizņemts ar Skittles)

  +4 [+] [-]

, 2013-05-16 10:09, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: domāju, ka titula aizstāvēšana Miami basketbolistiem izvērtīsies par ļoti smagu pasākumu. ja pirmās divas kārtas var uzskatīt par iesildīšanos(Bucks bija izteikti švakākā komanda no PO iekļuvušajām, savukārt Bulls bija traumu nomocīti), tad turpinājums būs nopietns pārbaudījums. ja Austrumu finālā pretī nāks Pacers(kas visdrīzāk arī notiks), tad būs ļoti interesanti pavērot Lebrona un Pola Džordža dueli. Džordžs kā nekā vienpersoniski ir vairāk vai mazāk izslēdzis neapturamo Karmelo - redzēs kā Lebronam pret viņu klāsies. ja vēl pieliek klāt Pacers garo galu ar MMA cīkstoni Hibertu priekšgalā, tad Heat būs pamatīgi jāiespringst.
savukārt Rietumos galvenais jautājums ir par to - vai Memfisa spēs tikt finālā?! ja spēs, tad visdrīzāk arī tiks pie titula, ja nē, tad nav ne jausmas kas notiks finālā. katrā ziņā priekš Miami ērtāks pretinieks būtu Spurs...
kas attiecas uz manām prognozēm, tad attiecībā uz čempionu titula ieguvējiem esmu izgāzies kā veca sēta, jo mani favorīti Thunder jau droši var gatavoties nākamajai sezonai...
Visa Austrumu konference, izņemot Heat, ir traumu nomocīta. Pirms sezonas bija 5 komandas, kuras optimālā sastāvā būtu spējīgas mest izaicinājumu Heat: Celtics, 76ers, Bulls, Pacers un Knicks.

- Celtics zaudēja Rondo uz visu sezonu, apsisti bija arī Lī, Salindžers.
- 76ers Bainams tā arī neizgāja ne uz spēli
- Bulls - bez komentāriem
- Pacers trūkst komandas līdera un iespējams labākā overall spēlētāja Denija Grendžera, kura prombūtne ļoti apgrūtinās Lebronas egšanu
- Knicks ir zaudējuši Rašīdu un Amari, Čendlers un Entonijs spēlē ar savainojumiem un ir tālu no labākās formas.

Kas attiecas uz Rietumiem: Es domāju, ka Grizlies tiks pāri Spurs un viņi arī ir vienīgie, kuri var izrādīt pretestību Heat. Šīs nakts spēle ļoti labi parādīja, kas notiek, kad pretinieki izvēlas spēlēt pret Grizļiem ar īso sastāvu - Durentu sedza Randolfs un ballīte beidzās ar 5-21 FG. Heat atkal nemaz nav alternatīvu, jo viņiem nemaz nav pamata centra. Gribētos redzēt kā Lebrons/Bošs vai Haslems/Bošs tiks galā ar Randolfu/Gazolu. Un tad vēl ir līgas top perimetra aizsargi: Konlijs, Prinss, Alens. Lai Heat uzvarētu Grizlies, viņiem vajadzēs vismaz tik pat lielisku spēli no beņķa snaiperiem kā pagāšgad.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-16 10:20, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: domāju, ka titula aizstāvēšana Miami basketbolistiem izvērtīsies par ļoti smagu pasākumu. ja pirmās divas kārtas var uzskatīt par iesildīšanos(Bucks bija izteikti švakākā komanda no PO iekļuvušajām, savukārt Bulls bija traumu nomocīti), tad turpinājums būs nopietns pārbaudījums. ja Austrumu finālā pretī nāks Pacers(kas visdrīzāk arī notiks), tad būs ļoti interesanti pavērot Lebrona un Pola Džordža dueli. Džordžs kā nekā vienpersoniski ir vairāk vai mazāk izslēdzis neapturamo Karmelo - redzēs kā Lebronam pret viņu klāsies. ja vēl pieliek klāt Pacers garo galu ar MMA cīkstoni Hibertu priekšgalā, tad Heat būs pamatīgi jāiespringst.
savukārt Rietumos galvenais jautājums ir par to - vai Memfisa spēs tikt finālā?! ja spēs, tad visdrīzāk arī tiks pie titula, ja nē, tad nav ne jausmas kas notiks finālā. katrā ziņā priekš Miami ērtāks pretinieks būtu Spurs...
kas attiecas uz manām prognozēm, tad attiecībā uz čempionu titula ieguvējiem esmu izgāzies kā veca sēta, jo mani favorīti Thunder jau droši var gatavoties nākamajai sezonai...
Heat būs ļoti labi sagatavojušies konferences finālam pēc sērijas pret Bulls, jo NBA vairs nav tādas komandas, ar tik lielu sirdi un 80's-90's spēles stilu (rupji sodi, lieliska aizsardzība).

Hiberts labi, ja vienu spēli no četrām izšauj, tāpēc neuzskatu viņu par nopietnu problēmu pret Heat. Tie, kas skatījušies savstarpējās Pacers un Heat spēles gan šogad, gan pagājušogad, tad zinās, ka lielākās problēmas sagādā tieši Davids Wests.

Uzskatu, ka Heat uzvarēs ar 4-1 vai 4-2 maksimums. Ja nebūtu sērijas pret Bulls, tad būtu smagāk, bet Bulls lieliski sagatavoja Miami turpmākām kārtām.

Runājot par Grizzlies un to, ka uzvarēs Miami:
1) Grizzlies mocījās pret Thunder, kurai nebija Westbruka
2) Grizzlies nav tādas pieredzes
3) Miami tas būtu jau 3. fināls pēc kārtas
4) Miami ir daudz labāka un ar garāku soliņu, nekā pagājušogad.

Būsim objektīvi. Lielākais uz ko var komandas pretendēt pret Miami ir 6-7 spēles.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-05-16 10:37, pirms 11 gadiem
Heat var zaudēt vienu spēli, ja neiet visiem un viens nav paart (zaudējums pret Bulls).
Ja neiet vienam, diviem, komanda vinnē.
Statistika ir nežēlīga un nepielūdzama, un pret Heat nevienam nav varianti, jo sērijā vinnē visus

  +3 [+] [-]

, 2013-05-16 10:39, pirms 11 gadiem
Pirmāmkārtām, kas sakāms, gan Buls tizli nospēlēja beigas, gan OKC
par pirmo spēli it īpaši, vairāk kā minūti Heat neguva punktus, bet Buls nespēja to izmantot.
OKC - Durants nejūtas savā ādā, tas ir skaidri redzams.

     [+] [-]

, 2013-05-16 10:41, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Visa Austrumu konference, izņemot Heat, ir traumu nomocīta. Pirms sezonas bija 5 komandas, kuras optimālā sastāvā būtu spējīgas mest izaicinājumu Heat: Celtics, 76ers, Bulls, Pacers un Knicks.

- Celtics zaudēja Rondo uz visu sezonu, apsisti bija arī Lī, Salindžers.
- 76ers Bainams tā arī neizgāja ne uz spēli
- Bulls - bez komentāriem
- Pacers trūkst komandas līdera un iespējams labākā overall spēlētāja Denija Grendžera, kura prombūtne ļoti apgrūtinās Lebronas egšanu
- Knicks ir zaudējuši Rašīdu un Amari, Čendlers un Entonijs spēlē ar savainojumiem un ir tālu no labākās formas.

Kas attiecas uz Rietumiem: Es domāju, ka Grizlies tiks pāri Spurs un viņi arī ir vienīgie, kuri var izrādīt pretestību Heat. Šīs nakts spēle ļoti labi parādīja, kas notiek, kad pretinieki izvēlas spēlēt pret Grizļiem ar īso sastāvu - Durentu sedza Randolfs un ballīte beidzās ar 5-21 FG. Heat atkal nemaz nav alternatīvu, jo viņiem nemaz nav pamata centra. Gribētos redzēt kā Lebrons/Bošs vai Haslems/Bošs tiks galā ar Randolfu/Gazolu. Un tad vēl ir līgas top perimetra aizsargi: Konlijs, Prinss, Alens. Lai Heat uzvarētu Grizlies, viņiem vajadzēs vismaz tik pat lielisku spēli no beņķa snaiperiem kā pagāšgad.
Ui, vaitad Dveins skaitās pie labas veselības?

  +2 [+] [-]

, 2013-05-16 10:49, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: domāju, ka titula aizstāvēšana Miami basketbolistiem izvērtīsies par ļoti smagu pasākumu. ja pirmās divas kārtas var uzskatīt par iesildīšanos(Bucks bija izteikti švakākā komanda no PO iekļuvušajām, savukārt Bulls bija traumu nomocīti), tad turpinājums būs nopietns pārbaudījums. ja Austrumu finālā pretī nāks Pacers(kas visdrīzāk arī notiks), tad būs ļoti interesanti pavērot Lebrona un Pola Džordža dueli. Džordžs kā nekā vienpersoniski ir vairāk vai mazāk izslēdzis neapturamo Karmelo - redzēs kā Lebronam pret viņu klāsies. ja vēl pieliek klāt Pacers garo galu ar MMA cīkstoni Hibertu priekšgalā, tad Heat būs pamatīgi jāiespringst.
savukārt Rietumos galvenais jautājums ir par to - vai Memfisa spēs tikt finālā?! ja spēs, tad visdrīzāk arī tiks pie titula, ja nē, tad nav ne jausmas kas notiks finālā. katrā ziņā priekš Miami ērtāks pretinieks būtu Spurs...
kas attiecas uz manām prognozēm, tad attiecībā uz čempionu titula ieguvējiem esmu izgāzies kā veca sēta, jo mani favorīti Thunder jau droši var gatavoties nākamajai sezonai...
Bet nu nav jau garantijas, ka OKC tiktu pāri Memfisai ar visu Vestbrūku.
Bet tas nu gan ir skaidrs, ka ja Heat tiks finālā, tad tā vairs nebūs OKC ar diviem ambicioziem jaunekļiem, kas paši sev rok bedres, kas būs pretim. Spurs (manuprāt viņi tiks pāri GSW) ir ļoti pieredzējusi, un viņus varētu paņemt tikai uz ātrumu uns vaigumu, bet Memfisa, nu visu sezonu par to vien runā, ka Memfisa ir pārāka par Heat, jo Heat nav centri. Principā, īsti neticu, ka Heat var uzvarēt Memfisu. Cerība protams ir Heat ārējā līnija, jo neskatoties uz Memfisas grandiozo aizsardzības līniju arī perimetrā, tā tomēr ir visai emrikāniska, kas orientējas vairāk uz indivisuālu spēlētāju izslēgšanu, tapēc brīvie tālmetieni būs tā vai tā.
Par groza apakšu, tur vispār nav varianti.

Par Indianu, nu arī interesants duelis (ja tāds izvērsīsies) Jo pagājušā gadā jau redzējām, kā tā spēle noriss, šogad abas komandas ir kļuvušas tikai labākas, bet domāju, ka Heat tiks pāri.

P.S.
Kapēc to nabaga Veidu moca un spricē? Lai tak puisis dziedē celi. Nākamajās kārtās viņš būs vairāk vajadzīgs nekā šajā sērijā.

  +4 [+] [-]

, 2013-05-16 10:58, pirms 11 gadiem
Būsim objektīvi, austrumu konference sāk atgādināt bēdu ieleju, jo izskatās, ka Heat nodarbojas ar melno maģiju liekot lāstus potenciālajiem pretiniekiem, piemēram, Sacramento veseli kā zirgi, tos redz Railijs neaiztiek.
Tiem, kas apgalvo, ka Lebrons staigā ar cigāru aiz auss, iesaku nestrēbt karstu, it īpaši tam ar to Simpsona avataru. Labi, Pacers 4as spēles uzvarēt būs pagrūti, bet apgalvot, ka Nazr Muhameda grūdiens un tam sekojošai karaļa kritiens ir sagatavojis Heat otrajam gredzenam ir diezgan neizprotams arguments. Buļļiem viens sēž uzvalkā, otrs zaudē 10 kg slimnīcā un mazais žiperis (Nate) nav nopietns arguments uzvarām. Heat katra kārta paliek grūtāka un Pacers paņems vismaz pāris uzvaras, finālā cerams būs Memphis.
Nesaprotu kas tur ar to burvīgo heat soliņu? Alens vienīgai, bet pie pusdzīva Veida būtu jāiet pamatā tāpat. Cole, Battier, birdman, Miller ir tie lielie biedi?
Tagad jācer, ka Spurs zaudēs, lai var 7dien cilvēku laika 7. spēli paskatīties.

  -2 [+] [-]

, 2013-05-16 11:05, pirms 11 gadiem
premium rakstīja: Būsim objektīvi, austrumu konference sāk atgādināt bēdu ieleju, jo izskatās, ka Heat nodarbojas ar melno maģiju liekot lāstus potenciālajiem pretiniekiem, piemēram, Sacramento veseli kā zirgi, tos redz Railijs neaiztiek.
Tiem, kas apgalvo, ka Lebrons staigā ar cigāru aiz auss, iesaku nestrēbt karstu, it īpaši tam ar to Simpsona avataru. Labi, Pacers 4as spēles uzvarēt būs pagrūti, bet apgalvot, ka Nazr Muhameda grūdiens un tam sekojošai karaļa kritiens ir sagatavojis Heat otrajam gredzenam ir diezgan neizprotams arguments. Buļļiem viens sēž uzvalkā, otrs zaudē 10 kg slimnīcā un mazais žiperis (Nate) nav nopietns arguments uzvarām. Heat katra kārta paliek grūtāka un Pacers paņems vismaz pāris uzvaras, finālā cerams būs Memphis.
Nesaprotu kas tur ar to burvīgo heat soliņu? Alens vienīgai, bet pie pusdzīva Veida būtu jāiet pamatā tāpat. Cole, Battier, birdman, Miller ir tie lielie biedi?
Tagad jācer, ka Spurs zaudēs, lai var 7dien cilvēku laika 7. spēli paskatīties.
Bulls ar visu Rouzu un Dengu zaudēja 4-1 2011. gadā. Bulls jau Neits nospēlēja gandrīz tik pat labi, cik Rouzs spēlēja pret Heat izslēgšanas spēlēs, un Dengu Lebrons izvaro uzbrukumā, savukārt Butlers lieliski aizpildīja Denga vietu.

Heat soliņš nav veidots no talantīgākajiem spēlētājiem, bet tiem, kas var labi papildināt komandu, respektīvi - shooteri ar diezgan labu aizsardzību.

Kura vēl komanda šogad NBA izslēgšanas spēlēs spēlēja fiziskāku basketbolu par Buļļiem?

  +1 [+] [-]

, 2013-05-16 11:07, pirms 11 gadiem
premium rakstīja: Būsim objektīvi, austrumu konference sāk atgādināt bēdu ieleju, jo izskatās, ka Heat nodarbojas ar melno maģiju liekot lāstus potenciālajiem pretiniekiem, piemēram, Sacramento veseli kā zirgi, tos redz Railijs neaiztiek.
Tiem, kas apgalvo, ka Lebrons staigā ar cigāru aiz auss, iesaku nestrēbt karstu, it īpaši tam ar to Simpsona avataru. Labi, Pacers 4as spēles uzvarēt būs pagrūti, bet apgalvot, ka Nazr Muhameda grūdiens un tam sekojošai karaļa kritiens ir sagatavojis Heat otrajam gredzenam ir diezgan neizprotams arguments. Buļļiem viens sēž uzvalkā, otrs zaudē 10 kg slimnīcā un mazais žiperis (Nate) nav nopietns arguments uzvarām. Heat katra kārta paliek grūtāka un Pacers paņems vismaz pāris uzvaras, finālā cerams būs Memphis.
Nesaprotu kas tur ar to burvīgo heat soliņu? Alens vienīgai, bet pie pusdzīva Veida būtu jāiet pamatā tāpat. Cole, Battier, birdman, Miller ir tie lielie biedi?
Tagad jācer, ka Spurs zaudēs, lai var 7dien cilvēku laika 7. spēli paskatīties.
Un tavuprāt ārējā līnija Alens, millers, Batjē, Calmers ir vērā NEņemams faktors aiz trīspunkmetienu līnijas? Vai neatceries, kas pagājušo finālu no tālās distances izvilka?
Kas tad tām pārējām komandām no soliņa nāk produktīvāk? Respektīvi, dodot devumu punktos un kas galvenais, daudzveidojot spēli uzbrukumā?
Par LBJ, viņš ne ar kādu cigāru nestaigā, bet tas, ka viņš sevi ir tik vēsi noskaņojis, tas ir apzināti, lai sevi kontrolētu, lai nemainītu spēles stilu, nekļūtu pārāk individuāls, vai pārāk neaktīvs.
Tas nav viegli, paskaties uz citiem spilgtiem līderiem. Durants, arī viņam bija problēma atrast vidusceļu starp mest pašam, vai dot piespēli, viņš darbojās pēc vispārpieņemtiem standartiem - Kobes variants, bet diemžēl Kobe ir mazliet no citas līgas, ja runājam par spēļu galotnēm.
Tas pats ir ar Entoniju, kur ir viņa nenosedzamais talants?

Skaties kas ir palicis, no tādiem izteiktiem 1 līdera variantiem Heat būs pēdējie palikuši, ja NY un GSW izkritīs. Palisk trīs saliedētas komandas ar gudru komandas spēli un heat, kura ir izteikta līderu komanda ar labiem tālmetienu speciālistiem.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-16 11:12, pirms 11 gadiem
showstopper rakstīja: ...

Kura vēl komanda šogad NBA izslēgšanas spēlēs spēlēja fiziskāku basketbolu par Buļļiem?
Pacers?

  -2 [+] [-]

, 2013-05-16 11:15, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Ui, vaitad Dveins skaitās pie labas veselības?
Tas nav tas pats. Dveins neesot pie veselības jau 2,5 sezonas, vismaz to mēs dzirdam tiklīdz viņa spēle krītas. Pie kam, zinu, ka šo Tu nepieņemsi, bet Dveina loma komandā ir mazāka kā pārējiem no lielā 3 un krietni mazāka nekā piemēram Čandlera, Entonija, Grendžera, Rondo, Bainama, Rouza, Denga loma viņu attiecīgajās komandās.

  -3 [+] [-]

, 2013-05-16 11:19, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: Pacers?
Nesmīdini. Pacers vispār ne tuvu nestāv Bulls enerģijai un fiziskai spēlei.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-16 11:19, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Visa Austrumu konference, izņemot Heat, ir traumu nomocīta. Pirms sezonas bija 5 komandas, kuras optimālā sastāvā būtu spējīgas mest izaicinājumu Heat: Celtics, 76ers, Bulls, Pacers un Knicks.

- Celtics zaudēja Rondo uz visu sezonu, apsisti bija arī Lī, Salindžers.
- 76ers Bainams tā arī neizgāja ne uz spēli
- Bulls - bez komentāriem
- Pacers trūkst komandas līdera un iespējams labākā overall spēlētāja Denija Grendžera, kura prombūtne ļoti apgrūtinās Lebronas egšanu
- Knicks ir zaudējuši Rašīdu un Amari, Čendlers un Entonijs spēlē ar savainojumiem un ir tālu no labākās formas.

Kas attiecas uz Rietumiem: Es domāju, ka Grizlies tiks pāri Spurs un viņi arī ir vienīgie, kuri var izrādīt pretestību Heat. Šīs nakts spēle ļoti labi parādīja, kas notiek, kad pretinieki izvēlas spēlēt pret Grizļiem ar īso sastāvu - Durentu sedza Randolfs un ballīte beidzās ar 5-21 FG. Heat atkal nemaz nav alternatīvu, jo viņiem nemaz nav pamata centra. Gribētos redzēt kā Lebrons/Bošs vai Haslems/Bošs tiks galā ar Randolfu/Gazolu. Un tad vēl ir līgas top perimetra aizsargi: Konlijs, Prinss, Alens. Lai Heat uzvarētu Grizlies, viņiem vajadzēs vismaz tik pat lielisku spēli no beņķa snaiperiem kā pagāšgad.
traumas diemžēl ir neatņemama sporta sastāvdaļa. visu sezonu vari pretiniekus graut, bet uz PO notraumējas kāds no vadošajiem spēlētājiem un beigta balle...
par Pacers un Grendžeru - nezinu gan, vai uz doto mirkli viņš būtu komandas labākais overall vecis, pat pie nosacījuma, ka būtu labā sportiskajā formā. uzskatu, ka Džordžs uz doto mirkli ir viens no universālākajiem spēlētājiem savā pozīcijā, jo var darīt pilnīgi visu un spēlēt no 2-4 pozīcijai kā uzbrukumā, tā aizsardzībā.

es tiešām gaidu lielo finālu, kurā savā starpā tiktos tieši Heat un Grizzs, jo vismaz pagaidām es vienkārši nespēju iedomāties ko Heat varēs Grizlies likt priekšā. ok, iedomāties varu, bet mani interesē kā viņiem tas izdosies.

  -2 [+] [-]

, 2013-05-16 11:20, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Tas nav tas pats. Dveins neesot pie veselības jau 2,5 sezonas, vismaz to mēs dzirdam tiklīdz viņa spēle krītas. Pie kam, zinu, ka šo Tu nepieņemsi, bet Dveina loma komandā ir mazāka kā pārējiem no lielā 3 un krietni mazāka nekā piemēram Čandlera, Entonija, Grendžera, Rondo, Bainama, Rouza, Denga loma viņu attiecīgajās komandās.
Grendžera un Denga? Hm...ok. Par pārējiem daļēji varu piekrist tikai.

  +3 [+] [-]

, 2013-05-16 11:23, pirms 11 gadiem
showstopper rakstīja: Nesmīdini. Pacers vispār ne tuvu nestāv Bulls enerģijai un fiziskai spēlei.
par Pacers aizsardzību es izteiktos tā, ka atšķirībā no enerģiskā un emocionālā Bulls stila viņi defā spēlē nosvērti un filigrāni, tā teikt efektīvi, nevis efektīgi!

  -1 [+] [-]

, 2013-05-16 11:24, pirms 11 gadiem
showstopper rakstīja: Grendžera un Denga? Hm...ok. Par pārējiem daļēji varu piekrist tikai.
Par Dengu: kurš ir Bulls labākais perimetra aizsargs un vienlaicīgi rezultatīvākais reg. sez. spēlētājs?

Par Grendžeru: skatīt zemāk atbildē Emilio.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-16 11:30, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Bet nu nav jau garantijas, ka OKC tiktu pāri Memfisai ar visu Vestbrūku.
Bet tas nu gan ir skaidrs, ka ja Heat tiks finālā, tad tā vairs nebūs OKC ar diviem ambicioziem jaunekļiem, kas paši sev rok bedres, kas būs pretim. Spurs (manuprāt viņi tiks pāri GSW) ir ļoti pieredzējusi, un viņus varētu paņemt tikai uz ātrumu uns vaigumu, bet Memfisa, nu visu sezonu par to vien runā, ka Memfisa ir pārāka par Heat, jo Heat nav centri. Principā, īsti neticu, ka Heat var uzvarēt Memfisu. Cerība protams ir Heat ārējā līnija, jo neskatoties uz Memfisas grandiozo aizsardzības līniju arī perimetrā, tā tomēr ir visai emrikāniska, kas orientējas vairāk uz indivisuālu spēlētāju izslēgšanu, tapēc brīvie tālmetieni būs tā vai tā.
Par groza apakšu, tur vispār nav varianti.

Par Indianu, nu arī interesants duelis (ja tāds izvērsīsies) Jo pagājušā gadā jau redzējām, kā tā spēle noriss, šogad abas komandas ir kļuvušas tikai labākas, bet domāju, ka Heat tiks pāri.

P.S.
Kapēc to nabaga Veidu moca un spricē? Lai tak puisis dziedē celi. Nākamajās kārtās viņš būs vairāk vajadzīgs nekā šajā sērijā.
nav teikts! domāju, ka sērijā vienkārši būtu vairāk spēļu, taču pēc loģikas Memfisai būtu vajadzējis tikt tālāk arī par spīti RW esamībai.

piekrītu, ka Heat principā vajadzētu tikt garām Pacers, bet... viegli tas noteikti nebūs, jo Pacers ir ļoti sīksta komanda. ja uzskatām, ka Bulls uztrenēja Heat priekš Pacers, tad Pacers viennozīmīgi uztrenēs Heat priekš Grizzlies.

bet par Veidu grūti spriest. itkā jau Heat būtu tikuši garām gan Bucks, gan Bulls arī bez viņa, taču no otras puses gan jau Veids pats grib spēlēt, palīdzēt, parādīt, ka ir neaizvietojams. protams, Veids ir ļoti pieredzējis spēlētājs, taču izlaist kādas spēles un pēc tam atkal ieiet atpakaļ ritmā PO fāzē ir grūti jebkuram spēlētājam. tad nu laikam viņš labāk spēlē traumēts, nevis faktiski izslēdzas no komandas.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-16 11:32, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: traumas diemžēl ir neatņemama sporta sastāvdaļa. visu sezonu vari pretiniekus graut, bet uz PO notraumējas kāds no vadošajiem spēlētājiem un beigta balle...
par Pacers un Grendžeru - nezinu gan, vai uz doto mirkli viņš būtu komandas labākais overall vecis, pat pie nosacījuma, ka būtu labā sportiskajā formā. uzskatu, ka Džordžs uz doto mirkli ir viens no universālākajiem spēlētājiem savā pozīcijā, jo var darīt pilnīgi visu un spēlēt no 2-4 pozīcijai kā uzbrukumā, tā aizsardzībā.

es tiešām gaidu lielo finālu, kurā savā starpā tiktos tieši Heat un Grizzs, jo vismaz pagaidām es vienkārši nespēju iedomāties ko Heat varēs Grizlies likt priekšā. ok, iedomāties varu, bet mani interesē kā viņiem tas izdosies.
Šosezon Džordžs pārņēma pamatsastāva vietu tikai dēļ Grendžera traumas, pagāšsezon viņš salika kopā apmēram tādu pašu sniegumu pēc advancētajiem statiem, bet ar to bija par maz, jo teju katrā statistikas ailē, Grendžers bija mazliet pārāks un nav pamata uzskatīt, ka, esot pie pilnas veselības, Grendžers nerādītu vismaz tādu pašu sniegumu kā pirms gada, līdz ar to nebūtu labāks par Džordžu.

Pie kam, vai tam ir starpība? Ja Pacers būtu vesels Grendžers, tad vai nu viņš, vai arī Džordžs nāktu spēlē no beņķa (vai arī kā 2. numurs). Lai arī kurš tas nebūtu, beņķis kļūtu krietni vien spēcīgāks un komanda dziļāka.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-16 11:34, pirms 11 gadiem
baumanis10b rakstīja: Zaks Randolfs spēlēja zvaigžņu spēlē, Gasols šogad saņēma gada aizsardzības spēlētāja balvu.
Tieši tā. Ja Randolfs nav zvaigzne, tad jautājums, kas ir. Puika ir karjeras DD mašīna ar daudzpadsmit punktiem.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-16 11:34, pirms 11 gadiem
Thunder vajag kārtīgu pamatsastāva centru, garāku un labāku soliņu! Kā redzams Jacksons ir labs saspēlnieks un būs laba rezerve Westbrookam, Martins un Sefolosha, Ibaka un Collisons, Durantam vajag kārtīgu maiņu, Perkins var būt labs otrais centrs, bet vajag vēl vienu riktīgu centru.

Ja Howards tā grib cīnīties par titulu, tad lai iet uz Thunder!

  +1 [+] [-]

, 2013-05-16 11:35, pirms 11 gadiem
Bulls-Celtics rakstīja: SAN-MEM west final.
Mia-IND east final.
Neizskatās ka NYK uzvarēs.
Pazūdi uz 90ajiem.

Es jau tādas prognozes izteicu PO sākumā, bet viņš te tagad vāvuļos gudri.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-16 11:40, pirms 11 gadiem
Protams, es neesmu vakar piedzimis un apzinos Heat spēku, vienīgais nespēju saprast to pašpārliecinātību, ka Heat neviens nestāv blakus, bet nu es nerunāju par visiem šeit.
Veids jau piedzima ar traumām, jo sāp viņam ik pa laikam viss, bet tas, protams, normāli, jo kā teica A.Irbe - ja esi profesionāls sportists un Tev nekas nesāp, tad esi miris.
Atpakaļ pie NBA. Protams, Heat metēji ir labi un Millers to pierādija diezgan uzskatāmi, bet nebūšu banāls un nerunāšu ar aizsardzības un gredzenu sakarību.
Tas, ka Heat būtu grūtāk pret Grizzlies ir skaidrs, jo neticas Spurs uzvarai.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-16 11:44, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Šosezon Džordžs pārņēma pamatsastāva vietu tikai dēļ Grendžera traumas, pagāšsezon viņš salika kopā apmēram tādu pašu sniegumu pēc advancētajiem statiem, bet ar to bija par maz, jo teju katrā statistikas ailē, Grendžers bija mazliet pārāks un nav pamata uzskatīt, ka, esot pie pilnas veselības, Grendžers nerādītu vismaz tādu pašu sniegumu kā pirms gada, līdz ar to nebūtu labāks par Džordžu.

Pie kam, vai tam ir starpība? Ja Pacers būtu vesels Grendžers, tad vai nu viņš, vai arī Džordžs nāktu spēlē no beņķa (vai arī kā 2. numurs). Lai arī kurš tas nebūtu, beņķis kļūtu krietni vien spēcīgāks un komanda dziļāka.
zināms sakars Grendžera traumai ar Džordža progresu ir, taču, lai cik labāks/sliktāks Denijs nebūtu statistikas ailēs, viņš nav tik labs un universāls aizsardzībā kā Pols! jā, Grendžers var nobloķēt vai pārtvert, taču viņam nav tik garu roku kā Džordžam un, atvainojiet, ja garajām rokām pieliekam klāt augumu, kurš drīz jau būs sasniedzis 210 cm(lai cik tas neliktos dīvaini, tad Dzordžs pa šo sezonu ir pastiepies augumā) + ātrumu, izveicību, atlētismu un nepiekāpību, kas viņam piemīt, sanāk teju Supermens(ne tas, kas DH).

no beņķa nāktu Grendžers, lai gan Dzōrdžs mierīgi var maukt par 2.nr.
1 2 62 komentāri