Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Noah Jurmala" iesniedz apelāciju un cer atgūt Virslīgas licenci

"Noah Jurmala" iesniedz apelāciju un cer atgūt Virslīgas licenci
"Noah" futbolisti treniņā. Foto: "FC Noah Jurmala"

Sezonas priekšvakarā ārpus futbola Virslīgas dalībnieču saraksta palikusī "Noah Jurmala" iesniegusi apelāciju Latvijas Futbola federācijā (LFF), bet lēmums būs tuvāko dienu laikā, noskaidroja portāls Sportacentrs.com. Ja iesniegumu apmierinās, klubs atgūs licenci dalībai čempionātā.

Tieši dienu pirms šī gada Virslīgas sākuma LFF Disciplinārlietu komiteja, izvērtējot situāciju, kas skar izmaiņas FC "Noah Jurmala" klubā un šo izmaiņu radītās sekas, atņēma tam licenci dalībai turnīrā.

Sarunā ar Sportacentrs.com Daugavpils "Lokomotiv" prezidents Aleksandrs
Jakubovskis neslēpa, ka izmantos juridiskos līdzekļus un iesniegs apelāciju. Nepieciešamības gadījumā meklēs palīdzību Sporta arbitrāžas tiesā Lozannā, lai atgūtu daļu no klubā ieguldītajiem līdzekļiem.

Pirmais solis nu ir sperts, jo federācijā iesniegta apelācija LFF Disciplinārlietu komitejas lēmumam. Iesniegumu tuvākajās dienās izvērtēs Apelāciju komiteja. Ja "Noah Jurmala" iesniegumu apmierinās, klubs atgūs licenci dalībai Virslīgā.

Virslīgas čempionāts ar astoņu komandu līdzdalību sākās pagājušajā nedēļā. Šonedēļ paredzēta otrās kārtas izspēle. Ņemot vērā "Noah Jūrmala" licences atņemšanu, nācies mainīt kalendāru. Piektdien pulksten 17:00 "Valmiera" savā laukumā uzņems nevis debitanti, bet pirmajā kārtā uzvaru guvušo "Daugavpili".

  +1 [+] [-]

, 2021-03-16 15:10, pirms 3 gadiem
Ka tik Aleksandrs Jakubovskis neiedzīvojas vel lielākās ziepēs, kas salīdzinot ar licences atņemšanu dalībai virslīgā šķitīs daudz nopietnāka problēma, jo ir krimināla rakstura.

https://www.delfi.lv/sports/news/fu...

  +1 [+] [-]

, 2021-03-16 16:25, pirms 3 gadiem
Uz Lozannu!

  +2 [+] [-]

, 2021-03-16 17:41, pirms 3 gadiem
Cirks

     [+] [-]

, 2021-03-16 18:54, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ka tik Aleksandrs Jakubovskis neiedzīvojas vel lielākās ziepēs, kas salīdzinot ar licences atņemšanu dalībai virslīgā šķitīs daudz nopietnāka problēma, jo ir krimināla rakstura.

https://www.delfi.lv/sports/news/futbols/noah-nakama-problema-aizdomas-par-futbolista-paraksta-viltosanu.d?id=53022671
Jakubovskim s* lieli, ja tā ir taisnība. Jo... ja locīsies, ka tā biji Lokomotīve un tāpēc tas neattiecas uz Noah un viņš neko par to nezina - atzīs, ka Noah jauns veidojums un nav nekāda pamatojuma pat dot licenci VL (pat ja tiešam nokārto visas ziepes) Savukārt, ja atzīs ka Lokomotīve un Noah ir viens veidojums un šādi gājieni izrādīsies patiesi, varēs to bodīti klapēt ciet - pat ja pats parakstus neviltoja.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-16 19:28, pirms 3 gadiem
Ko darīs LFF mazais Napoleons, ja Apelāciju komisija atcels LFF DK lēmumu ???
Kad beidzot kāds LFF būs spējis uzņemties atbildību ????

     [+] [-]

, 2021-03-16 20:47, pirms 3 gadiem
Ka krievi sakā, - ego v dverj, a on v okno ))