Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vai savainojums izjauks plānu par aizmainīšanu? "Penguins" paliek bez Gencela

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vai savainojums izjauks plānu par aizmainīšanu? "Penguins" paliek bez Gencela
Džeiks Gencels. Foto: Joe Sargent/NHLI via Getty Images

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" paziņojis, ka trešdien gūtā savainojuma dēļ uzbrucējs Džeiks Gencels laukumā nevarēs doties četras nedēļas. 29 gadus vecā hokejista vārds ierauts baumās par iespējamu aizmainīšanu uz citu komandu.

Džeiks Gencels ķermeņa augšdaļas savainojumā iedzīvojās trešdien, kad Pitsburgas "Penguins" ar 2:5 piekāpās Floridas "Panthers". Uzbrucējs trešā perioda vidū cieta sadursmē ar sāncenšu aizsargu Niko Mikolu un laukumā vairs neatgriezās.

Ar 50 spēlēs iekrātajiem 52 (22+30) punktiem Gencels ir otrais rezultatīvākais hokejists Pitsburgā, atpaliekot tikai no komandas kapteiņa un maiņas biedra Sidnija Krosbija, kura kontā ir 54 punkti. Pēc traumas Gencelu pirmajā virknējumā līdzās Krosbijam un Braienam Rastam aizvietoja Rikards Rakels.

Gencelam vasarā noslēdzas piecu gadu un 30 miljonu līgums, un uzbrucējs var kļūt par brīvo aģentu, tādēļ viņa vārds tiek pieminēts sarunās par aizmainīšanu uz citu komandu. "Penguins" no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par piecu punktu tiesu, taču, lai tiktu Stenlija kausa izcīņā, vajadzēs apdzīt trīs konkurentes.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/penguins-j...

     [+] [-]

, 2024-02-16 16:30, pirms 3 mēnešiem
Tak nevar mainīt prom Krosbija maiņas biedru. Ko pie velna viņi domā darīt???