Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs ASV sakaušanai palīgā aicinātu Adetokunbo, Jokiču un Porziņģi

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Dončičs ASV sakaušanai palīgā aicinātu Adetokunbo, Jokiču un Porziņģi
Luka Dončičs 2019. gada 11. februārī cīņā ar Krisu Polu. Foto: USA Today/Scanpix

NBA uzlēcošo zvaigžņu spēles dalībnieki piektdien, 15. februārī, Šarlotē tikās ar žurnālistiem. Pirmais uz paaugstinājumu devās drafta pirmais numurs Deandrē Aitons, taču vislielāko uzmanību izpelnījās Luka Dončičs.

Slovēņu basketbolists saņēma daudz jautājumu. Piemēram, kuri trīs Eirolīgas spēlētāji varētu spēlēt NBA kluba starta pieciniekā. “Serhio Jujs un Entonijs Rendolfs no “Real Madrid”, kā arī Niks Kalatess no Atēnu “Panathinaikos”,” atbildēja Dončičs.

Cits žurnālists vēlējās zināt, kādus spēlētājus Dončičs izvēlētos pieciniekā, kurš stātos pretī ASV izlasei. “Jannis Adetokunbo, Nikola Jokičs, Kristaps Porziņģis un Gorans Dragičs,” tāda bija jaunā basketbolista izvēle.

Dončičs trīs reizes atzīts par Rietumu konferences mēneša labāko jauno spēlētāju. Sestdien viņš piedalīsies prasmju konkursā.

Izmantotie resursi:
https://www.foxsports.com/nba/story...

Slēpts komentārs: Леонидс Грецкис

  -1 [+] [-]

, 2019-02-16 02:15, pirms 5 gadiem
Markkanen no Chicago!

  +1 [+] [-]

, 2019-02-16 04:14, pirms 5 gadiem
Šim čalim vajadzēja spēlēt zvaigžņu spēle nevis kaut kāda rūkiju sūdā. Jeņķiem vienkārši skauž ka nepazīstams slāvu čalis no Slovēnijas jau pirmajā sezonā ir labāk par visiem viņu nēģeriem. ASV un NBA ka organizācija man riebjas un tikai Luka liek tam sekot līdzi.

     [+] [-]

, 2019-02-16 11:09, pirms 5 gadiem
Леонидс Грецкис rakstīja: Dragičš noraktu šo burvīgo četrinieku, bet Dāvis gan papildinātu.
Paskaties Slovēnijas Eiropas Čempionāta highlights ar Goran Dragic