Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

"Raba" negaidīti zaudē "New Project", Latvijas kausa pusfinālu sasniedz arī "LDz Cargo/DFA"

Rolands Eliņš

"Raba" negaidīti zaudē "New Project", Latvijas kausa pusfinālu sasniedz arī "LDz Cargo/DFA"
Foto: TFK Rēzekne Virslīga

Šodien aizvadītas divas ceturtdaļfināla spēles Latvijas kausa izcīņā telpu futbolā. „LDz Cargo/DFA” ar 6:3 pieveica „Rēzekne/RFA”, bet „Raba” spēlēja 1:1 ar „New Project” un pēc tam piekāpās pēcspēles sitienu sērijā.

„LDz Cargo/DFA” spēlē savā laukumā Daugavpils Olimpiskajā centrā pirmā nokļuva iedzinējos, taču līdz 11. minūtei jau bija paspējusi pārņemt vadību ar 3:1. Rēzeknei ar vārtu guvumu atbildēja Grigorijs Cvetkovs, bet līdz pirmā puslaika beigām Daugavpils vienībai divu vārtu pārsvaru atjaunoja Aigars Catlakšs.

Otrajā puslaikā rēzeknietis Guntars Silagailis pievilka savu komandu līdz 3:4 un ilgāku laiku saglabājās slidenais rezultāts, bet tad 35. minūtē savos vārtos bumbu netīšām sita Oskars Ikstens. Daugavpils komandai atkal bija divu vārtu pārsvaru, un spēles izskaņā tika nokārtota uzvara 6:3

Otrajā šodienas ceturtdaļfinālā intriga izvērtās vēl lielāka. „Raba” pret šīs sezonas Virslīgas pēdējās vietas īpašnieci „New Project” savus pirmos un vienīgos vārtus guva tikai mača 28. minūtē, izceļoties Dmitrijam Jakovļevam, bet „New Project” prata atspēlēties ar Giorgi Diakvnišvili vārtu guvuma palīdzību.

Uzvarētāju nesanāca noskaidrot arī papildlaikā, bet pēcspēles sitienu sērijā pārāka bija „New Project” vienība, negaidīti uzvarot ar 8:7.

Jau vēstīts, ka pirms nedēļas pusfinālu sasniedza Jēkabpils „Lūši”, bet ceturtā pusfināliste noskaidrosies rītvakar, kad favorīte „Nikars” spēkosies ar „Jako Sport/Graanul Pellets”, Latvijas pirmās līgas komandu, kas iepriekšējā kārtā izslēdza „Monarhu”.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/sacensibas/viriesi/t...