Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas klubi pastiprinās pirms Top16 spēlēm

Eirolīgas klubi pastiprinās pirms Top16 spēlēm
Bostjans Nahbars
Foto: AP/Scanpix

Pēc dažām dienām sākums tiks dots ULEB Eirolīgas Top16 spēlēm, kurām attiecīgi gatavojas vairāki basketbola klubi, steidzot pastiprināt savus sastāvus. Krievijas klubs Kazaņas "Unics" vienojies ar slovēņu uzbrucēju Bostjanu Nahbaru, bet pa jauniem spēlētājiem arī diviem Stambulas klubiem"Efes" un "Galatasaray".

Svētdien Krievijas klubs Kazaņas "Unics" guva kārtējo uzvaru VTB līgā, kad savā laukumā apspēlēja Latvijas čempionus "VEF Rīga" basketbolistus. Jau trešdien "Unics" nāksies pārslēgties uz Eirolīgas līmeni, kur sāksies Top16 kārtas spēles un pirmais pretinieks Kazaņas komandai būs Stambulas "Fenerbahce". Lai uzlabotu savas izredzes G grupā, kur vēlāk pretī nāks arī Milānas "EA7 Emporio" un Atēnu "Panathinaikos", "Unics" pastiprinājis sastāvu ar 30 gadus veco slovēņu uzbrucēju Bostjanu Nahbaru. Pagājušajā sezonā 206 cm garais Nahbars spēlēja Stambulas "Efes Pilsen", kura sastāvā 15 mačos Eirolīgā vidēji guva 8,3 punktus un savāca 2,8 atlēkušās bumbas. Savas karjeras laikā Nahbars spēlējis arī citā Krievijas klubā Maskavas "Dynamo", Slovēnijā, Itālijā un NBA.

Šīgada "Final Four" rīkotāju pilsētas Stambulas visi trīs klubi joprojām turpina dalību Eirolīgā, no kuriem divi pēdējā laikā pastiprinājuši sastāvus. "Anadolu Efes" vienojies ar amerikāņu saspēles vadītāju Zeibanu Doudelu, kurš pirms pārnācis no NBA kluba Fīniksas "Suns". Savainojuma dēļ "Suns" no Doudela atteicās, kurš tagad no tā atlabis un savu karjeru turpinās šajā Turcijas superklubā. Iepriekšējā sezonā 27 gadus vecais Doudels izgāja laukumā 24 spēlēs "Suns" sastāvā, kurās atzīmējās ar vidēji pieciem punktiem un 2,1 rezultatīvu piespēli. Pirms tam Doudels guvis pieredzi Eirolīgā, spēlējot Spānijas klubā Malagas "Unicaja".

Cits Stambulas klubs "Galatasaray", kas Eirolīgā iekļuva, uzvarot kvalifikācijas turnīrā, papildinājies ar 206 cm garo melnkalnieti Borisu Savoviču, kurš pārgājis no serbu Vršacas "Hemofarm". Šosezon Adrijas līgā 24 gadus vecais Savovičs vidēji spēlē vāca "double-double" - 12,8 punkti un 11,4 atlēkušās bumbas.

Pagājušajā nedēļā līgumus ar diviem amerikāņiem parakstīja Grieķijas klubs Pireju "Olympiacos". No serbu kluba Belgradas "Partizan" tika pārvilināts 27 gadus vecais saspēles vadītājs Eisijs Lovs, kurš šīs sezonas Eirolīgas mačos vidēji spēlē guva 12,7 punktus un atdeva 3,4 rezultatīvas piespēles. Tāpat sastāvam tika pievienots centrs Džoijs Dorsijs, no kura pakalpojumiem pēc izstāšanās no Eirolīgas atteicās Spānijas klubs Vitorijas "Caja Laboral". Lovs pirms šīs sezonas četrus gadus spēlēja NBA, no kuriem pēdējā bija Goldensteitas "Warriors" sastāvā. Dorsijs arī iepriekš bija spēlējis NBA (trīs sezonas Hjūstonas, Sakramento un Toronto komandās).

Itālijas klubs "Bennet Cantu" pagājušās nedēļas beigās noslēdza līgumu ar 201 cm garo amerikāņu uzbrucēju Gregu Braneru, kurš aizvietos līdz sezonas beigām savainoto Marko Scekiču. Braners pārnācis no cita Itālijas augstākās līgas kluba "Fabi Shoes Montegranaro", kura rindās šosezon vidēji spēlē guva 10,9 punktus un savāca 7,6 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

     [+] [-]

, 2012-01-16 18:21, pirms 12 gadiem
VEF arī pastiprinās ar 4 šķiras nēģeri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-16 19:58, pirms 12 gadiem
His Airness rakstīja: Marš labot prfoilu misis aizskartā. Tādu spēcīgu vīru foto, bet uzvedies, kā meitene.
Tu jau nu būsi īsts dzelzs vecis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja