Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Advokāts un Kecbaja pamet Serbijas un Gruzijas treneru amatus

Agris Suveizda

Advokāts un Kecbaja pamet Serbijas un Gruzijas treneru amatus
Diks Advokāts
Foto: AFP/Scanpix

Pēc neveiksmēm 2016. gada Eiropas čempionāta atlases cikla spēlēs atlūgumu uzrakstīja Serbijas un Gruzijas futbola izlašu galvenie treneri – attiecīgi Diks Advokāts un Temuri Kecbaja.

"Apspriedām pašreizējo situāciju A izlasē un diskusijas rezultātā pieņēmām Dika Advokāta atlūgumu," teikts Serbijas Futbola federācijas paziņojumā. "Gan Advokāta, gan viņa asistentu līgumi tiek lauzti 2014. gada 15. novembrī ar nosacījumu, ka neviena no pusēm nepatur nekādas saistības un neizvirza prasības pret otru pusi."

"Serbijas Futbola federācijas biedri pasakās Dikam Advokātam par sadarbību un profesionālu attieksmi, panākot vienošanos par līguma izbeigšanu," paziņojumā turpināts. Serbija vakar savā laukumā piedzīvoja neveiksmi pret Dāniju (1:3) un ar vienu punktu trīs spēlēs grupā ieņem priekšpēdējo vietu. Pašreizējā līdere ar septiņiem punktiem četrās cīņās ir Dānija.

No amata pēc sakāves pret Poliju (0:4) atkāpās arī Gruzijas galvenais treneris Temuri Kecbaja: "Diemžēl mans laiks kā izlases galvenajam trenerim ir beidzies tik skumjā veidā. Kopš šā brīža izlasi atbalstīšu kā parasts fans." Gruzija ar trim punktiem četrās spēlēs grupā ir priekšpēdējā pozīcijā, apsteidzot tikai Gibraltāru. Līdere ar desmit punktiem četrās kārtās ir Polija.

Izmantotie resursi:
Фудбалски савез Србије - званична веб презентација
European Qualifiers: Temuri Ketsbaia quits as...

  +1 [+] [-]

, 2014-11-15 22:55, pirms 10 gadiem
Ilgi gan Advokaats notureejas SRB izlasee...

     [+] [-]

, 2014-11-15 22:59, pirms 10 gadiem
un par Ranjērī - tas ar jau vairs nau pie vietas. Kur vēl apkaunojošāku zaudējumu kā mājās pret Fsalām.
Ja rīt Hidinks izpildīs solījumu, LV ieies Holandes vēsturē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja