Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lekringam" iespēja pakāpties uz 1.vietu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lekringam" iespēja pakāpties uz 1.vietu
Foto: floorball.lv

Šovakar Latvijas Florbola čempionātā notiks divas vīriešu Virslīgas spēles Cēsu "Lekrings" savā laukumā uzņems Stalbes "Pārgauju", un uzvaras gadījumā var pakāpties uz 1.vietu turnīra tabulā, bet pie "Madonas" viesosies FBK "Valmiera/ViA". Sieviešu Virslīgā spēkiem mērosies FK "Ādaži" un FK "Ķekava".

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 19.30 "Lekrings" – SK "Pārgauja" (Cēsu sporta kompleksā)
Cēsu "Lekrings" (4.v.) 10 spēlēs izcīnījusi astoņas uzvaras. Otro zaudējumu cēsnieki piedzīvoja tikai aizvakar, kas savā laukumā sīvā cīņā ar 2:3 piekāpās "Bauskai". Rezultatīvākais Cēsu komandas rindās ar 25 (12+13) punktiem ir Mārtiņš Rajeckis, bet vārtsargs Normunds Krūmiņš atvairījis 84.02 % pretinieku metienu.
Stalbes SK "Pārgauja" (12.v.) 11 spēlēs svinējis divas uzvaras. Šobrīd stalbieši zaudējuši četras spēles pēc kārtas, pēdējā neveiksme tika piedzīvotā Liepājā, kur "Pārgauja" ar 5:7 piekāpās "Kuršiem". Rezultatīvākais starp stalbiešiem ar 35 (20+15) punktiem ir Lauris Ābols, bet vārtsargs Ģirts Priedītis neitralizējis 72.62 % metienu.

Pulksten 20.00 FK "Madona" – FBK "Valmiera/ViA" (Madonas sporta hallē)
FK "Madona" (11.v.) deviņās spēlēs izcīnījis divas uzvaras. Iepriekšējā mačā madonieši cieta sāpīgu zaudējumu, viesos ar 7:8 atzīstot "Ķekavas Bulldogu" pārākumu. Rezultatīvākais Madonas komandā ar 15 (8+7) punktiem ir Elvijs Jankovskis, bet vārtsargs Valērijs Bodnieks atvairījis 78.01 % pretinieku metienu.
FBK "Valmiera/ViA" (9.v.) 11 spēlēs izcīnījis trīs uzvaras. Pagājušās nedēļas nogalē valmieriešiem pavisam maz pietrūka, lai viesos pieveiktu "Lielvārdi", tomēr tika zaudēts pagarinājumā – 7:8. Valmierietis Mārtiņš Kājiņš līdz šim guvis 15 (6+9) punktus, bet pa 14 punktiem Dāga Rozenbaha un Gata Liepiņa kontā. Valmieras komandas vārtsargs Renārs Arājs atvairījis 78.63 % metienu.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 20.00 FK "Ādaži" – FK "Ķekava" (Ādažu sporta namā)
FK "Ādaži" (5.v.) aizvadījis četras spēles, kurās izcīnīta viena uzvara. Iepriekšējā mačā ādažnieces savā laukumā ar 0:2 piekāpās RSU florbolistēm. Ulrika Skakovska un Māra Stapkēviča Ādažu komandas labā guvušas pa diviem punktiem, bet vārtsardze Lāsma Rimša atvairījusi 87.88 % pretinieču metienu.
FK "Ķekava" (4.v.) uzvarējis divās no četrām spēlēm. Pēdējā mačā ķekavietes viesos ar 4:3 pārspēja Kocēnu "Rubeni". Rezultatīvākā Ķekavas komandas sastāvā ar 5 (1+4) punktiem ir Elīza Elizabete Bērziņa, bet vārtsardze Jogita Gindra neitralizējusi 90.48 %metienu.

Izmantotie resursi:
floorball.lv