Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Girgensonam 10 minūtes zaudējumā, "Canucks" bez Bļugera vēlreiz uzvar "Oilers"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Girgensonam 10 minūtes zaudējumā, "Canucks" bez Bļugera vēlreiz uzvar "Oilers"
Zemgus Girgensons spēlē pret "Islanders" (pa kreisi). Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) otro zaudējumu piedzīvojusi Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas ar 2:3 piekāpās Ņujorkas "Islanders". Vankūveras "Canucks", kurai palīdzēt nevarēja Teodors Bļugers un Artūrs Šilovs, ar 4:3 pārspēja Edmontonas "Oilers".

Informācija tiek papildināta

Zemgus Girgensons zaudējumā pret Ņujorkas "Islanders" (2:3) uz ledus pavadīja 10 minūtes un septiņas sekundes. Šajā laikā latvietis uzvarēju vienīgo iemetienu, kurā piedalījās, savukārt citos statistikas rādītājos viņš neatzīmējās. Spēli Girgensons noslēdza ar neitrālu lietderību.

• Pirmajā periodā "Islanders", kas aizvadīja pirmo spēli jaunajā sezonā, guva divus vārtus. Broks Nelsons atklāja spēles rezultātu, bet Kails Palmeri 19. minūtē panāca 2:0.

• Džordans Grīnvejs otrā perioda piektajā minūtē guva pirmos "Sabres" vārtus, bet trešā perioda trešajā minūtē Keisijs Mitelstats izlīdzināja spēles rezultātu (2:2).

• Gala vārdu šajā spēlē teica "Islanders". Trešā perioda 14. minūtē Keisijs Ciziks guva trešos mājinieku komandas vārtos – tie bija uzvaru nesošie. "Sabres" izmantoja trenera izaicinājumu, cerot, ka vārtu gūšanas brīdī nūja tika pacelta par augstu, tomēr vārti tika ieskaitīti.

• "Sabres" šis bija otrais zaudējums šosezon. Nākamo spēli Girgensons un Bufalo aizvadīs 18. oktobrī, savā laukumā uzņemot Tampabejas "Lightning", kas sezonu iesākusi ar zaudējumu un uzvaru.

• Vankūveras "Canucks" vēlreiz tikās ar Edmontonas "Oilers". Arī šoreiz spēle tika aizvadīta bez latviešiem - Teodors Bļugers iedzīvojies savainojumā, kas liegs spēlēt tuvāko maču laikā, savukārt Artūrs Šilovs sezonu iesācis fārmklubā.

• "Canucks" sezonu iesāka ar "Oilers" sagraušanu savā laukumā (8:1), savukārt pirmajā izbraukuma spēlē, kurā vēlreiz bija jāspēkojas ar "Oilers", izcīnīta uzvara ar 4:3. Uzvaras vārti Sema Lafertija kontā.

• "Oilers" spēles laikā izpildīja 41 metienu pa "Canucks" vārtiem ("Canucks" atbildēja ar 16 metieniem). Keisijs Desmits aizvadīja lielisku spēli, atvairot 38 pretinieku metienus (92.7%).

• Edmontonu neglāba rezultatīvais trio Leons Draizaitls (1+1), Konors Makdeivids (1+1) un Raiens Ņūdžents-Hopkinss (1+2).

• "Canucks", kas sezonu iesākusi ar divām uzvarām pēc kārtas, nākamo spēli aizvadīs 18. oktobrī plkst. 01:00. Filadelfijā tā spēkosies ar vietēja "Flyers" vienību, kas sezonas ievadā ar 4:2 pārspēja Elvja Merzļikina pārstāvēto "Blue Jackets".

     [+] [-]

, 2023-10-15 08:54, pirms 7 mēnešiem
Kaut kā maz uz ledus pabija Zemgus...

     [+] [-]

, 2023-10-15 11:13, pirms 7 mēnešiem
Ir lietas, kas nemainās.

     [+] [-]

, 2023-10-15 11:18, pirms 7 mēnešiem
Dzimmiy rakstīja: Ir lietas, kas nemainās.
Priekā!