Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Deivisa kausa sestdienas intriga – kas pārņems vadību?

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Deivisa kausa sestdienas intriga – kas pārņems vadību?
Ukraina pret Latviju
Foto: Aigars Prūsis, Sportacentrs.com

Šodien 14:00 Liepājā notiks Deivisa kausa izcīņas mača starp Latvijas un Ukrainas komandām trešā cīņa – dubultspēle. Tā kā pēc pirmās dienas rezultāts ir neizšķirts, tad šodienas mačs noteiks, kura komanda iegūs pārsvaru pirms izšķirošajām divām vienspēlēm.

Deivisa kausa izcīņas Eiropas Āfrikas zonas 2.grupas mačs starp Latvijas un Ukrainas izlasēm sākās vakar. Pirmajā spēlē Liepājas olimpiskajā centrā mūsu komandas līderis Ernests Gulbis četros setos pārspēja Sergeju Bubku, bet pēc tam Andim Juškam trīs setos nācās atzīt Ukrainas līdera Sergija Stahovska pārākumu. Rezultāts 1:1 pēc pirmās dienas ir visai loģisks, bet kāds būs turpinājums?

Cīņas uzvarētāju lielā mērā var izšķirt dubultspēle, kas jāaizvada šodien. Abu komandu kapteiņi izlozes dienā dubultspēlei pieteica Ernesta Gulbja un Denisa Pavlova, kā arī Iļjas Marčenko un Denisa Molčanova duetus, tomēr tos varēja mainīt (stundu līdz mača sākumam). Jau pirms spēlētāju pieteikšanas termiņa beigām nebija šaubu, ka izmaiņas būs. Pēc pirmās dienas spēlēm Latvijas kapteinis Kārlis Lejnieks atzina, ka dubultspēli visticamāk spēlēs Ernests Gulbis un Andis Juška, bet Ukrainas kapteinis Mihails Fiļima dubultspēlē nomainīja abus sportistus - mačā dosies vakar vienspēlēs spēlējušie Stahovskis un Bubka.

Par izredzēm. Par nelieliem favorītiem varētu uzskatīt ukraiņus, kuriem sezonas laikā biežāk sanāk uzspēlēt dubultspēles. Jāpiemin, ka Gulbja vārds dubultspēļu rangā nav atrodams, jo pēdējā gada laikā Ernests tikai reizi piedalījies dubultspēļu sacensībās – šogad aprīlī Deivisa kausā kopā ar Jušku apspēlējot Ungārijas sportistus.

Arī šodien mūsu komandai nepieciešams līdzjutēju atbalsts – spēles sākums Liepājas olimpiskajā centrā 14:00. Maču tiešraidē translēs arī LTV7.

  -2 [+] [-]

, 2012-09-15 15:25, pirms 12 gadiem
Ple! Aizvaciet to kgbesniku Savicki!

     [+] [-]

, 2012-09-15 16:16, pirms 12 gadiem
Kāds rezultāts?

     [+] [-]

, 2012-09-15 16:29, pirms 12 gadiem
pa setiem 2:2