Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Rasks: "Sajūtas nav kā play-off laikā. Drīzāk liekas, ka aizvadām pārbaudes spēles"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rasks: "Sajūtas nav kā play-off laikā. Drīzāk liekas, ka aizvadām pārbaudes spēles"
Tuka Rasks. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Bostonas "Bruins" vārtsargs Tuka Rasks izteicies, ka spēlēšana tukšu tribīņu priekšā viņam nespēj radīt Stenlija kausa atmosfēru. "Bruins" sērijā pret Karolīnas "Hurricanes" ir neizšķirts 1-1.

"Runājot godīgi, man nav sajūtas, ka mēs šobrīd spēlētu play-off hokeju. Tribīnēs nav fanu, tāpēc drīzāk liekas, ka aizvadām pārbaudes spēles. Jā, šad un tad pēc svilpēm pie vārtiem ir grūstīšanās, bet neteiktu, ka pretinieki mani mēģina izprovocēt. Mēs nespēlējam play-off atmosfērā," teica Tuka Rasks.

Pagājušajā sezonā Bostonas "Bruins" sasniedza Stenlija kausa finālu, pirms tā ar 4-0 pieveicot Karolīnas "Hurricanes". Šoreiz komandas tiekas jau pirmajā kārtā. Atklāšanas mačā "Bruins" bija pārāka ar 4:3 otrajā pagarinājumā, bet nākamajā mačā piekāpās ar 2:3. Trešā spēle gaidāma šovakar pulksten 19:00.

"Apstākļi ir unikāli, bet es uz ledus redzu play-off intensitāti. Kad esi spēlētājs, jākontrolē tas, ko vari kontrolēt. Es kā treneris uz šo sitāciju skatos šādi - beigās kādam tiks pasniegts Stenlija kauss, un mums jādemonstrē labākais sniegums, ja gribam būt komanda, kas izcīna trofeju," teica Brūss Kesidijs, "Bruins" galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/bruins-coa...