Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "United" iegādājas 17 gadus vecu RFS pretinieces uzbrucēju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Mančestras "United" iegādājas 17 gadus vecu RFS pretinieces uzbrucēju
Filips Stevanovičs. Foto: fudbal.hotsport.rs

Anglijas futbola Premjerlīgas grands Mančestras "United" šodien noslēdzis 12 miljonu eiro vērtu darījumu, iegādājoties Serbijas Superlīgas kluba Belgradas "Partizan" 17 gadus veco kreisās malas uzbrucēju Filipu Stevanoviču.

Nākamo sezonu gan futbolists vēl pavadīs "Partizan" komandā, jo "United" Stevanoviču tai izīrējusi. Kā rezultātā, ļoti iespējams, ka Stevanoviču redzēsim darbībā 27. augustā Belgradā paredzētajā UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas spēlē ar Latvijas vicečempioni un kausa ieguvēju RFS.

Pagājušajā sezonā Stevanovičs 25 Serbijas čempionāta spēlēs izcēlās ar septiņiem vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Viņš piedalījās arī abās Eiropas līgas L apakšgrupas spēlēs pret Mančestras "United", kur devās uz maiņu.

Par 176 centimetrus garā Stevanoviča stiprajām pusēm var uzskatīt viņa spēju pielāgoties dažādām uzbrucēja pozīcijām, attīstīto tehniku, koordināciju, spēju izkļūt no sarežģītām situācijām, radošumu un lielisko spēju veidot saspēli.

"Partizan" par Serbijas futbola jauno zvaigzni iepriekš esot pieprasījusi aptuveni 20 miljonus eiro, taču koronavīrusa radīto finansiālo seku dēļ esot krietni samazinājusi cenu.

Šovakar "Partizan" Superlīgas 4. kārtas spēlē viesos ar 1:0 apspēlēja Surdulicas "Radnik", ar deviņiem punktiem pakāpjoties uz ceturto vietu. Stevanovičs devās "Partizan" sākumsastāvā, pēcāk tiekot nomainīts 58. minūtē.

Izmantotie avoti:
https://www.thesun.co.uk/sport/1241...

  +1 [+] [-]

, 2020-08-15 22:58, pirms 4 gadiem
Cik slimi sarežģīts un bezjēdzīgs virsraksts!!!

  -1 [+] [-]

, 2020-08-15 23:01, pirms 4 gadiem
Ar tevi laikam kaut kas nav īsti kartiba

  +1 [+] [-]

, 2020-08-15 23:59, pirms 4 gadiem
ravetajs rakstīja: Ar tevi laikam kaut kas nav īsti kartiba
piekrītu pirmajam komentāram, un ar tevi kaut kas nav kārtībā... ļoti nesaprotams virsraksts, iespējams saprotams uzreiz kuriem ir kaut kāda lielāka saprašana par parasto mirstīgo teikumu uzbūvē

     [+] [-]

, 2020-08-16 00:37, pirms 4 gadiem
Cerams,Ole zin ko dara kā līdz šim..!💪