Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko arī šogad Sinsinati dubultspēļu turnīrā zaudē otrajā mačā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko arī šogad Sinsinati dubultspēļu turnīrā zaudē otrajā mačā
Aļona Ostapenko. Foto: Zuma Press/Scanpix

Aļona Ostapenko trešdienas vakarā Sinsinati (Ohaio) nospēlēja pēdējo maču pirms "US Open", kopā ar Ukrainas tenisisti Ludmilu Kičenoku zaudējot Premier 5" dubultspēļu turnīra 2. kārtā – 2:6, 3:6 pret Čehijas un Slovēnijas duetu Lucija Hradecka/Andreja Klepača. Viņas izsētas ar astoto numuru.

Ostapenko arī pagājušajā gadā Hradeckai zaudēja Sinsinati turnīra 2. kārtā. Aļona toreiz spēlēja kopā ar Lielbritānijas tenisisti Johannu Kontu, zaudējot Hradeckas un Jekaterinas Makarovas pārim – 6:1, 6:7(4), 5:10.

Atkārtojot 2018. gada rezultātu, Ostapenko Sinsinati aizstāvēja 105 reitinga punktus. Trīskārtējā WTA čempione šonedēļ dubultspēļu rangā ir 31. vietā, atrodoties vienu pakāpienu zem sava rekorda. Kičenokai ir 43. vieta.

Ostapenko ar Kičenoku plānojusi spēlēt arī mēneša beigās Ņujorkā gaidāmajā "US Open" dubultspēļu turnīrā. Abām tas būs otrais "Grand Slam" turnīrs vienā komandā, viņas šogad "French Open" izcēlās ar ceturtdaļfinālu, kas abām ir labākais "Grand Slam" rezultāts.

     [+] [-]

, 2019-08-15 08:45, pirms 5 gadiem
Cincinati nav viesmīlīga pilsēta...

     [+] [-]

, 2019-08-15 13:33, pirms 5 gadiem
Ar tādu komplektāciju jāiet gruzīt vagonus, nevis tenisu spēlēt!