Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš: "Daru savu iemīļoto darbu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ozoliņš: "Daru savu iemīļoto darbu"
Sandis Ozoliņš
Foto: dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" kapteinis Sandis Ozoliņš (41), gatavojoties jaunajai sezonai, šodien aizvada savu pirmo pārbaudes spēli. Sarunā ar krievu reportieri, pieredzējušais hokejists atzīst, ka ir priecīgs atkal spēlēt Latvijas klubā. Motivācijas netrūkst, hokejs sagādā baudījumu.

"Esmu ļoti priecīgs, ka atgriezos "Dinamo" - spēlēju mājās, ar to viss pateikts. Uz to skatos ļoti pozitīvi, nopietni gatavojos sezonai," norāda aizsargs. "No kurienes motivācija? Ja man būtu jāmeklē motivāciju, tad vairs nespēlētu. Es daru savu iemīļoto darbu. Kaut gan ir brīži, kad ir grūti un vajag psiholoģiski savākties. Vajadzīga vienkārši profesionāla attieksme. Lielākajā daļā no laika tas viss ir baudījums. Atbildīgs baudījums."

Gatavojoties jaunajai sezonai, atšķirībā no jaunajiem spēlētājem, Ozoliņam ir mazliet citādi. "Jābūt fiziski gatavam, jāizprot komandas sistēmu. Puišiem, kuri cenšas iekļūt komandā, ir cita mentalitāte, viņi grib paspēt visu. Tas ir tāds laika posms viņu karjerās. Man viss jau ir nedaudz citādi. Bet es arī cenšos, nav tā, ka izeju un flegmatiski slidoju. Interesanti spēlēt: ir gan azarts, gan jautri, bet tajā pašā laikā arī nopietni," atzīst pieredzējušais aizsargs. "Sākas jaunā sezona, sākas arī atbildība. Neesmu vairs tajā vecumā, lai iepriekš raizētos. Kāds būs "Dinamo", to rādīs sezona."

Par iepriekšējā sezonā pavadīto laiku Mitišču "Atlant" rindās latvietim ir patīkamas atmiņas. "Tā bija ļoti lietderīga pieredze, labs laiks. Īpaši labi bija tas, ko mēs izdarījām [iekļūšana izslēgšanas spēlēs] - daudzi nedomāja, ka tas ir reāli, neticēja, ka mēs esam uz to spējīgi. Patīkama pieredze," saka Ozoliņš.

Rīgas "Dinamo" šobrīd Prāgā aizvada pārbaudes maču pret Ufas "Salavat Julajev".

Izmantotie resursi:
rsport.ru

 +22 [+] [-]

, 2013-08-15 14:20, pirms 11 gadiem
Paldies Ozo ka esi Latvijai!!!

 +17 [+] [-]

, 2013-08-15 14:24, pirms 11 gadiem
Cīnītājs.
Slēpts komentārs: Vesais18
Slēpts komentārs: LimiteDD
Slēpts komentārs: seja12387

  +2 [+] [-]

, 2013-08-15 15:33, pirms 11 gadiem
Ozo jāpiešķir Trīszvaigžņu ordeni!

  +5 [+] [-]

, 2013-08-15 15:33, pirms 11 gadiem
Arī statuja pie Rīgas arēnas ir laba doma!

     [+] [-]

, 2013-08-15 15:36, pirms 11 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja