Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai dubultspēļu fināls Beļģijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai dubultspēļu fināls Beļģijā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralfs Raineke

Diāna Marcinkeviča Vestendē (Beļģija) notiekošo ITF 25 000 turnīru turpina tikai dubultspēlēs, kur sasniegts fināls. Tikmēr vienspēlēs fiasko 2. kārtā.

Ranga 246. vietā esošā Diāna Marcinkeviča, Vestendē vienspēlēs pārtrauca divu zaudējumu sēriju, 1. kārtā ar 6:2, 6:2 sagraujot Argentīnas tenisisti Tatjanu Bua (WTA 415.). Tā Diānai bija vienīgā uzvara individuālajās sacensībās, jo 2. kārtā pamatīgs pēriens no ranga 470. vietā esošās amerikānietes Bernardas Peras – 3:6, 0:6.

Daudz labāk izvērties dubultspēļu turnīrs, kurā Marcinkeviča kopā ar vācieti Antoniju Lotneri ir izliktas ar pirmo numuru un sasniegušas finālu. Latvijas un Vācijas duets no 1. kārtas bija brīvs, bet 2. kārtā jeb ceturtdaļfinālā ar 6:3, 6:1 sagrāva Beļģijas pāri Isalīne Bonavetūra un Kimberlija Cimmermane. Tas bija vakar, bet šodien pusfinālā uzveikts vēl viens Beļģijas duets – 6:2, 6:3 pār Magali Kempenu un Nikiju van Diku.

Rīt finālā jāsacenšas ar vienspēlēs uzveikto argentīnieti Bua un Čīles tenisisti Danielu Segelu. Dubultspēlēs jau nopelnīti 34 punkti, bet vienspēlēs jāsamierinās ar astoņiem.