Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas futbolistiem negatīvas analīzes, "Spartaka" īpašnieks neievērojis karantīnu

Agris Suveizda

Virslīgas futbolistiem negatīvas analīzes, "Spartaka" īpašnieks neievērojis karantīnu
Pārbaudes tika veiktas arī Vladimiram Kamešam, kura joprojām nav "Riga" Virslīgas pieteikumā. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

Visi desmit "Optibet" Virslīgas futbola klubi ir veikuši Covid-19 analīzes, un nevienam spēlētājam vai galvenajam trenerim tās nav bijušas pozitīvas.

Latvijas Futbola federācija svētdien informēja, ka septiņos Virslīgas futbola klubos nav atklāts neviens jauns saslimšanas gadījums, bet nu pārbaudes aizvadījuši arī pārējie trīs klubi. Gan Rīgas grandi "Riga" un RFS, kas piektdien plkst. 20:00 "Arkādijā" tiksies savā starpā, gan arī "Jelgava" ziņo, ka nedz spēlētāju, nedz treneru un pārējo iesaistīto vidū nav pozitīvu Covid-19 analīžu.

Tādējādi Virslīgā ir oficiāli apstiprināti četri saslimšanas gadījumi. Trīs no tiem ir Jūrmalas "Spartakā" – ģenerāldirektoram Edgaram Gauračam, izpilddirektoram Rihardam Ivanovam un vārtsargu trenerim Aleksandram Proskurņinam. Tāpat pozitīvas analīzes bija arī "Valmieras" viceprezidentam Uldim Pūcītim.

Gauračs, Ivanovs un Pūcītis apmeklēja LFF vēlēšanu kongresu, pēc kura vienā mašīnā kopā ar valdes vēlēšanu kandidātu Guntaru Indriksonu, kurš pēcāk pirmais paziņoja par pozitīvām analīzēm, devās uz "Valmieras" un "Spartaka" spēli. Kongresā pozitīvas analīzes paziņotas kopumā pieciem dalībniekiem – vēl arī viceprezidenta amata kandidātam Vladimiram Šteinbergam.

Kā ziņo laikraksts "Latvijas Avīze", Jūrmalas "Spartaka" īpašnieks Marko Trabuki neesot ievērojis karantīnu. Kluba īpašnieks sociālajos tīklos ievietoja video, ka 29. jūnijā lido no Kaļiņingradas lidostas, taču jau 3. jūlijā klātienē apmeklēja "Spartaka" spēli Valmierā un nākamajā dienā apmeklēja arī "Riga" un "Daugavpils" dueli. Klubā "Latvijas Avīzei" iespējamo karantīnas neievērošanu nekomentēja.

"Spartaka" saslimšanas gadījumu dēļ svētdien nenotika spēle starp "Liepāju" un "Spartaku", kas nu pārcelta uz 15. septembri. "Spartakam" nākamā spēle jāaizvada sestdien, uzņemot "Jelgavu". Lai mačs varētu noritēt, "Spartakam" pirms tā vēl būs jāveic atkārtotas pārbaudes.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/RigaFC_Official...
https://twitter.com/RFSDaily/status...
https://twitter.com/fkjelgava/statu...

  +4 [+] [-]

, 2020-07-15 12:05, pirms 4 gadiem
Tak tas spartaka krievs izvazājās pa rusņu un nekādu pašizolēšanos neievēroja.

  +1 [+] [-]

, 2020-07-15 12:18, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Tak tas spartaka krievs izvazājās pa rusņu un nekādu pašizolēšanos neievēroja.
Pilnīgs āmurs, jāsoda!

     [+] [-]

, 2020-07-15 15:18, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Tak tas spartaka krievs izvazājās pa rusņu un nekādu pašizolēšanos neievēroja.
Vai tad viņš nav itālis?

     [+] [-]

, 2020-07-15 15:37, pirms 4 gadiem
Rock n Rolll rakstīja: Vai tad viņš nav itālis?
nē, kazahs vai kazahu vate, ej nu sazin