Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova un Pavļučenkova izstājas no Romas dubultspēļu turnīra

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova un Pavļučenkova izstājas no Romas dubultspēļu turnīra
Anastasija Sevastova. Foto: EPA/Scanpix

Anastasijas Sevastovas un Krievijas tenisistes Anastasijas Pavļučenkovas duets atteicās no šodien plānotās Romas "Premier 5" dubultspēļu turnīra otrās kārtas spēles. Izstāšanās iemesls ir Pavļučenkovas kreisās potītes savainojums.

Sevastova un Pavļučenkova aizvakar 1. kārtā ar 6:2, 6:4 pieveica rumānietes Irinu Begu un Mihaelu Buzarnesku. Tā Sevastovai ir sezonas vienīgā uzvara dubultspēlēs, kur viņai šogad ir 1-5 bilance. Viņa četras reizes turnīru pirmajā mačā zaudējusi kopā ar savu pastāvīgo pārinieci Pavļučenkovu, bet vienreiz ar Ukrainas labāko tenisisti Eļinu Svitoļinu.

Šodien bija plānots mačs pret spēcīgajām Taivānas māsām Haočinu un Latišu Čanām, kuras izliktas ar septīto numuru. Pārvarot vienu kārtu, Sevastova Romā nopelnīja 105 reitinga punktus.

Sevastova šobrīd WTA dubultspēļu rangā ir 65. vietā. Viņa sezonas otrajā pusē zaudēs lielāko daļu no šobrīd savā īpašumā esošajiem 1311 punktiem. Sevastovai ar Pavļučenkovu pērn augustā un septembrī bija trīs ļoti sekmīgi turnīri – "US Open" ceturtdaļfināls, ar kuru iegūti 430 punkti, un divi "Premier 5" pusfināli Sinsinati un Uhaņā, šajos divos turnīros kopā nopelnot 700 punktus.

Lietus dēļ šodien Romā nenotika neviena spēle.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-15 15:40, pirms 5 gadiem
Kaut kā neiet mūsējām pēdējā laikā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-05-16 08:15, pirms 5 gadiem
Iet jau diezgan labi,abas simtnieka priekšpusē jau stabili vairākus gadus,nav neviena gan pagaidām bijusi Nr 1,bet to gan nevar uzskatīt par neveiksmi.