Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

VEF, Ventspils un vēl četri pretendenti cīņā par LBL medaļām

VEF, Ventspils un vēl četri pretendenti cīņā par LBL medaļām
Vai "VEF Rīga" izdosies izcīnīt trešo LBL čempiona titulu pēc kārtas?
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Lai gan "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārā sezona noslēdzās vien vakar, izslēgšanas spēļu pāri bija zināmi jau kādu laiku iepriekš. Vakar vien tika noskaidrots, kura no komandām ("Barons kvartāls" vai BK "Jēkabpils") "play-off" ceturtdaļfinālu sāks ar mājas spēļu priekšrocību. Ceturtdaļfinālā "Barons" sacentīsies ar Jēkabpili, bet BK "Valmiera" ar Latvijas Universitāti, savukārt pusfinālā stadijā cīņā par LBL čempiona titulu iesaistīsies BK "Ventspils" un "VEF Rīga".

Izspēles sistēma

Latvijas basketbola līdzjutējiem viens no pēdējā laika aktuālākājiem un arī emocionālākajiem jautājumiem bija saistīts ar LBL izslēgšanas spēļu norisi. Īsumā – VTB Vienotās līgas gandrīz pēdējā brīža izmaiņas "play-off" norisē pārklājās ar LBL plāniem, tādējādi nostādot neērtā situācijā abu turnīru dalībnieci "VEF Rīga" un apdraudot LBL "play-off" spēļu iepriekš paredzēto norises kārtību. Šodien LBS valde pieņēma lēmumu aizvadīt izslēgšanas spēles atbilstoši līgas nolikumam.

Izslēgšanas spēles sāksies ar ceturtdaļfinālu, kur četras komandas sadalīs divas pusfināla vietas. LBL pusfinālā savus pretiniekus jau gaida regulārā čempionāta spēcīgākās komandas "VEF Rīga" un BK "Ventspils", bet par vietu četru labāko pulkā sacentīsies BK "Valmiera" un Latvijas Universitāte, kā arī "Barons kvartāls" un BK "Jēkabpils". Ceturtdaļfinālā un pusfinālā komandas sacentīsies sērijās līdz divām uzvarām, savukārt finālos paredzēta ilgāka sacensība – mazajā finālā līdz trīs, bet cīņa par zeltu tradicionāli notiek līdz četrām uzvarām.

Ceturtdaļfināla spēles notiks 17. un 20.aprīlī, bet, ja būs nepieciešams, trešais mačs tiks izspēlēts 23.aprīlī. Pusfināli sāksies 26.aprīlī, savukārt par finālsērijas grafiks tiks precizēts tad, kad būs zināmas komandas, kuras sacentīsies par LBL čempiona titulu.

Turnīra stadijaKomanda 1Komanda 2
¼ ABK "Valmiera"Latvijas Universitāte
¼ B"Barons kvartāls"BK "Jēkabpils"
½ C"VEF Rīga"¼ B uzvarētājs
½ DBK "Ventspils"¼ A uzvarētājs
Spēles par bronzu½ C zaudētājs½ D zaudētājs
Fināls½ C uzvarētājs½ D uzvarētājs

Latviskā Valmiera pret LU studentiem – otrais dublis

Par motivācijas trūkumu savstarpējās spēlēs šīm komandām jāuztraucas noteikti nebūs – jau no pagājušās sezonas Valmieras klubam līdzi velkas LU rēgs, katrai spēlei esot ļoti principiālai. Pagājušogad septiņās savstarpējās spēlēs valmierieši piekāpās ar 3:4, tostarp piedzīvoja sāpīgu neveiksmi ceturtdaļfinālā, piekāpjoties studentiem abās mājas spēlēs un zaudējot ar 1:2 sērijā. Šosezon vidzemnieki uzvarējuši trijās no četrām savstarpējām spēlēm, tomēr tikai vienā rezultāta starpība bija lielāka par 10 punktiem, tā kā sagaidāmas spraigas cīņas arī ceturtdaļfinālā. Valmierieši noteikti vēlēsies revanšēties par pagājušo gadu, savukārt LU – parādīt, ka tā nav bijusi nejaušība.

Valmieras komanda sezonu aizvadīja ļoti dažādām emocijām. Tikai no latviešu spēlētājiem veidotajai komandai ilgu laiku traucēja savainojumi (Veselovs, Butjankovs), bija negaidīti zaudējumi (U18 izlase, "Turība") un arī lieliskas spēles pret favorītiem Ventspili un VEF. Regulārā čempionāta noslēgums tomēr pienāca uz pozitīvas nots – ierindā veiksmīgi atgriezušies savainotie spēlētāji, kas kopā ar komandas papildinājumiem sezonas gaitā ļaus galvenajam trenerim Varim Krūmiņam veiksmīgi variēt ar sastāvu. Pēdējās sešās spēlēs komanda izcīnījusi tikai uzvaras, pie tam četras – diezgan pārliecinoši, gūstot vairāk kā 90 punktus.

Komandas stiprā puse ir disciplinēta spēle aizsardzībā. Par valmieriešiem mazāk punktus ielaiž vienīgi abi līderi, tikmēr Vidzemes komanda ir labākā cīņā zem groziem (42,82 vidēji spēlē). Valmierieši kļūdās vismazāk līgā (13,32), tomēr tai pat laikā savāc diezgan daudz piezīmes (23,03, otrā vieta). Valmieras uzbrukums gan nav spīdošs – komanda ir sestā rezultatīvākā līgā ar 81,4 punktu vidēji mačā, pie tam ar līgas līmenim diezgan viduvēju metienu precizitāti (49,59% divpunktu metienu, piektā vieta; 32,66% tālmetienu, astotā vieta).

Starp Valmieras kluba līderiem noteikti jāizceļ uzbrucējs Jānis Bērziņš, kurš LBL šosezon izcēlies ar 16,2 punktiem (4.vieta līgā) un 7,3 atlēkušajām bumbām vidēji spēlē. Komandas saspēli diriģē pieredzējušais Raimonds Gabrāns, palīdzot uzbrukumam ar 10 punktiem un 4,7 rezultatīvām piespēlēm (3.vieta līgā). Noteikti jāpiemin arī komandas jaunpienācējs Agnis Čavars, kurš astoņās spēlēs izcēlies teju ar "double-double" vidēji mačā ar 12,8 punktiem un 9,6 bumbām zem groziem. Veiksmīgi ierindā atgriezies arī Pāvels Veselovs, katrā mačā komandas pūrā pievienojot vismaz 10 punktus, bet pēdējā spēlē liepājniekiem saberot pat 27 ačus.

Latvijas Universitātes komanda sezonu iesāka sparīgi, tostarp ar uzvarām pār ambiciozo Jēkabpili un vēl bez iespaidīgajiem papildinājumiem spēlējošo "Barons kvartālu". Sezonas vidū studenti ar skaļiem pārsteigumiem neizcēlās, lai gan LU spēle kopumā atstāja patīkamu iespaidu. Visbeidzot, regulārajam čempionātam ieejot finiša taisnē, LU spēja sasparoties – martā un aprīlī studenti pārspēja Valmieru, Liepāju, Jēkabpili, baronus un "Turību", un izcīnīja sesto vietu līgā.

Komandas uzbrukums sezonas gaitā nav bijis tas spožākais – gūti 77,88 punkti vidēji spēlē, kas ir trešais sliktākais rādītājs līgā. Tomēr studentu ofensīvai var būt dažas raksturiezīmes. Pirmkārt, komanda labi spēj pacīnīties par uzbrukuma bumbām – LU ir trešie labākie uzbrukuma atlēkušo bumbu savācēji. Lai arī studenti uzbrūk salīdzinoši neprecīzi (3p. – 29,23%, 11.vieta līgā; 2p. – 47,58%, 7.vieta), tomēr dara to daudz (66,59 metieni no spēles vidēji mačā, 2.vieta). LU labprāt spēlē ciešu basketbolu abos laukuma galos – studenti ir otri naskākie piezīmju provocētāji līgā ar 23,88 piezīmēm, kā arī trešie labākie bumbu pārtvērēji pēc VEF un Ventspils komandām (8,44 vidēji spēlē).

Ja runājam par komandas līderiem, pirmais, kas nāk prātā, protams, ir Žanis Peiners. Līgas rezultatīvākais uzbrucējs ar 21,1 punktu vidēji mačā ir LU līderis arī virknē citu statistikas rādītāju, tostarp rezultatīvajās piespēlēs, pārtvertajās bumbās, bloķētajos metienos un izprovocētajās piezīmēs. Lai to visu sasniegtu, Peiners arī ir daudz spēlējis – LU līderim ir trešais lielākais spēles laiks visā līgā ar nedaudz vairāk nekā 31 minūti vidēji mačā. Zem jautājuma zīmes ir cita nozīmīga spēlētāja atgriešanās – Kristaps Dārgais, kurš 28 spēlēs izcēlās ar 12,9 punktiem un 8,3 atlēkušajām bumbām vidēji mačā, šobrīd ārstē ceļgala savainojumu, un vēl nav skaidrs, vai uzbrucējs varēs palīdzēt savas komandas cīņā ar Valmieru. Papildus abiem uzbrucējiem, LU rindās var izcelt vēl aizsargu Mārci Vītolu, kuram 8,3 punkti, 2,3 atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles vidēji mačā, kā arī Hariju Rubeni, kurš komandas labā guvis vidēji 9,7 punktus un izcīnījis 4,4 bumbas zem groziem.

Jēkabpils pret baroniem – spoža debija vai spoža atgriešanās?

Abām komandām šī sezona ir zīmīga – BK "Jēkabpils" ar ambiciozu projektu debitē LBL augstākās divīzijas turnīrā, bet "Barons kvartāls" atgriezās pēc gada prombūtnes. Savstarpējās spēlēs šogad līdzsvars – pirmajos divos mačos (kad baroniem vēl nebija iespaidīgie sastāva papildinājumi) uzvarēja jēkabpilieši, bet martā un aprīlī pārāki jau bija rīdzinieki. "Barons" noteikti vēlētos vismaz daļēji kompensēt neveiksmi cīņā par BBL bronzu, iekļūstot LBL pusfinālā, tomēr jēkabpilieši labprāt pirmo kluba sezonu paturpinātu vēl ilgāku.

"Baronam" sezona izdevās ļoti spilgta – LBL pirmajās septiņās spēlēs rīdzinieki izcīnīja tikai divas uzvaras, tomēr kopš decembra sākuma komandas seja pilnībā izmainījās. Sākumā baronu rindas papildināja bijušais vefietis Tailers Keins, vēlāk pievienojās arī aizsargs Džamārs Digss un Viļņas "Lietuvos Rytas" basketbolists Deivids Duļķis – neizpalika arī rezultāti. Sezonas gaitā baroni spējuši sarūgtināt arī Ventspili, tomēr līdz kārotajai trešajai vietai komanda netika, piedzīvojot negaidītus zaudējumus Liepājas un abām studentu komandām marta otrajā pusē un aprīļa sākumā. Uz izšķirošo spēli par sava laukuma priekšrocībām un savdabīgu ceturtdaļfināla ģenerālmēģinājumu rīdzinieki gan spēja savākties un Jēkabpilī uzvarēja ar 86:79.

"Barona" komandas statistika lielā mērā atbilst tās vietai turnīra tabulā – rīdzinieki ir piektie labākie punkti guvēji (81,7 vidēji spēlē), aizsardzībā tikmēr ielaižot vien 77,5 punktus (4.vieta līgā). Arī metienu precizitāte un cīņa zem groziem ir līdzīgā līmenī. Zīmīgi, ka baroni ir labākie provocētāji līgā ar 25,29 izprovocētām piezīmēm, tomēr šo potenciālu izmantot spēj ne vienmēr – Rīgas klubam ir vājākais soda metienu procents (65,79%). Baroni arī daudz kļūdās (17,12 vidēji spēlē) – vairāk brāķa pieļauj tikai U18 izlase.

Kopš leģionāru pievienošanās komandai skaidri ir izkristalizējušies četri līderi. Māris Gulbis ir komandas rezultatīvākais spēlētājs ar 19,4 punktiem un 5,9 atlēkušajām bumbām. Tailers Keins ne tikai pievieno vidēji "double-double" spēlē ar 16,2 punktiem un 10,8 atlēkušajām bumbām, bet ir arī labākais komandas bumbu pārtvērējs (1,5) un labākais bloķētājs (1,9). Džamārs Digss vidēji spēlē gūst 15 punktus, izcīna 4,5 bumbas zem groziem un atdod 5,4 rezultatīvas piespēles, tikmēr Deivids Duļķis pievieno 11,8 punktus, 3,2 atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles vidēji spēlē. Jāatzīmē, ka lietuvietis spēj veiksmīgi uzņemties iniciatīvu īpaši smagās, šķietami bezizejas situācijās.

Jēkabpiliešiem sezona iesākās smagnēji, kas arī nebija nekāds pārsteigums – komandai vajadzēja laiku, lai saspēlētos. Pēc pirmajām astoņām spēlēm (divas uzvaras) Jēkabpils turpināja ar četru uzvaru sēriju, arī sezonas turpinājumā apliecinot sevi kā samērā stabilu komandu. LBL debitanti iztika bez lieliem pārsteigumiem, lai gan Jēkabpilij izdevās divreiz pārspēt Valmieru.

Jēkabpils izpildījumā vairāk dominēja uzbrukuma basketbols – komanda bija ceturtā rezultatīvākā līgā ar 82,6 punktiem vidēji mačā, tomēr tā dēļ nedaudz cieta aizsardzība (ielaisti vidēji 80,3 punkti, 6.vieta). Arī atlēkušo bumbu savākšanā jēkabpilieši salīdzinoši naskāki bija uzbrukuma zonā - uzbrukuma bumbas 15,71 (1.vieta), aizsardzības bumbas 27,68 (5.vieta). Komandas spēku zem groziem apliecina arī augstais bloķēto metienu skaits – 2,88 vidēji mačā, kas ir trešais labākais rādītājs. Jēkabpilieši ļoti labprāt uzbrūk no tālās distances, tiesa, kvantitātei nenāk līdz kvalitāte – tiek iemesti 31,99% (9.vieta) no 869 tālmetieniem (2.vieta).

Pie komandas galvenajiem vilcējiem neapšaubāmi jāpieskaita vismaz trīs spēlētāji. Jēkabpils tornis Tods O'Braiens 34 spēlēs ir savācis teju "double-double" vidēji mačā, gūstot 15,7 punktus un izcīnot 9,5 bumbas zem groziem. Lielisks atbalsts no distances viņam ir abi aizsargi – Pīdžejs Hils 15,4 punktiem pievieno 4,3 atlēkušās bumbas un 3,4 rezultatīvas piespēles, savukārt Rinalds Sirsniņš gūst 14,1 punktu un atdod 5,7 rezultatīvas piespēles vidēji spēlē. O'Braienam groza tuvumā labi palīdz Jurijs Aleksejevs ar 12 punktiem un 7,8 atlēkušajām bumbām vidēji spēlē.

BK "Ventspils" pēc devītā čempionu titula

Ventspils klubs izslēgšanas spēlēs iesaistīsies tikai no pusfināla stadijas, pateicoties regulārajā čempionātā izcīnītajai otrajai vietai. Pretī nāks Valmieras-LU pāra uzvarētāji, tikmēr ventspilnieki var pamazām gatavoties LBL izšķirošajām spēlēm. Sezona gan Latvijā, gan starptautiskajā arēnā pagājusi dažādām emocijām – no nelielas rūgtuma sajūtas pēc izstāšanās no FIBA Izaicinājuma kausa līdz priekam par pimo Baltijas Basketbola līgas čempiona titulu. Arī LBL kurzemniekiem bija gan negaidīti zaudējumi, gan arī kāda, nedaudz pārsteidzoša uzvara. Sezonas sākumā Ventspils pamanījās izbraukumā pamatīgi norauties no Valmieras (62:83), tomēr jau pēc nepilna mēneša tika galā ar valsts čempioniem "VEF Rīga" (80:74). Otrajā savstarpējā spēlē rīdzinieki revanšējās, pie tam viņi nebija vienīgais galvaspilsētas klubs, kurš sagādāja zaudējumu ventspilniekiem – pacentās arī "Barons kvartāls".

Kā jau vieniem no līderiem pienākas, komandas statistiskie rādītāji ir pārliecinoši – ventspilnieki spēlē rezultatīvi, uzbrūk precīzi un ir disciplinēti. Latvijas čempionāta ietvaros Kurzemes klubs var lepoties ar labāko aizsardzību (ielaisti vidēji 66,7 punkti), otro mazāko kļūdu skaitu (13,65) un tikai 20,35 piezīmēm (8.vieta). Ventspilniekiem gan nedaudz trūkst nekaunības uzbrukumā – vicečempioni vismazāk provocē oponentus uz piezīmēm (20,45).

Ventspils komandas sastāvs LBL spēlējis diezgan monolīti, bez kādiem atsevišķi izceļamiem līderiem. Vairāk par vidēji spēlē gūtiem 10 punktiem guvuši leģionāri Donalds Simss un Folarins Kempbels, kā arī Jānis Timma, Ronalds Zaķis un Mārtiņš Laksa. Vairāk nekā 20 minūtes spēlē parasti aizvada astoņi basketbolisti, klāt vēl Zaķim spēlējot vidēji 19 un Meieram 16,5 minūtes vidēji mačā. Tādējādi tie ir 10 spēlētāji, kas pavada aptuveni līdzīgu laiku laukumā – pretiniekiem tas nozīmē pamatīgas galvassāpes pirmsspēles gatavošanās posmā.

"VEF Rīga" – vai kāds apturēs favorītus?

"VEF Rīga" īpašus komentārus, šķiet, neprasa. Iepriekšējo divu gadu LBL čempioni arī šogad spēlē pārliecinoši, pie tam dara to ikvienā turnīrā, kur piedalās. Arī šogad papildus sekmīgiem startiem Eiropas kausa izcīņā un VTB Vienotajā līgā, kur izšķirošās cīņas vēl priekšā, vefiņš pārliecinoši ir aizvadījis arī LBL sezonu, vienīgo zaudējumu piedzīvojot novembra beigās, Saldus sporta namā piekāpjoties ventspilniekiem.

VEF ir pārliecinoši rezultatīvākā LBL komanda, vidēji spēlē gūstot 95,3 punktus un uzbrūkot ne tikai daudz, bet arī precīzi. Komanda gan uz citu fona neizceļas ar daudz tālmetieniem, tomēr precizitāte to kompensē. Arī atlēkušajās bumbās, bloķētajos metienos un piespēļu pārtveršanā VEF mehānisms funkcionē lieliski. Zināmas problēmas varētu sagādāt lielais kļūdu skaits (14,6; 6.vieta līgā), kā arī daudzie noteikumu pārkāpumi (23,9; 1.vieta), tomēr, kā jau ne reizi vien varēja pārliecināties, "VEF Rīga" ne vienmēr spēj rast motivāciju simtprocentīgai atdevei spēlē ar nosacīti vājākiem pretiniekiem.

VEF rindās LBL ietvaros īpaši izcēlušies ir ārzemnieki. Svaigais Džastins Hamiltons vidēji sešās spēlēs ir guvis vairāk nekā 20 punktus un izcīnījis nepilnas 10 bumbas zem groziem, bet VTB līgas regulārās sezonas MVP Ērls Džerods Roulends komandas labā guvis 14,5 punktus, atdevis 7,5 rezultatīvas piespēles (1.vieta līgā) un izcīnījis 4,9 atlēkušās bumbas. Virs 10 punktiem vidēji mačā guvuši arī Viljams Danielss, Antans Kavaļausks, Dairis Bertāns, Kaspars Bērziņš un Kristaps Janičenoks, kas norāda, ka komandā ir vairāki spēlētāji, kas var uzņemties līdera lomu spēles gaitā.

Kuras komandas iekļūs LBL pusfinālā?

  • 111

  • 27

  • 36

  • 10


  +7 [+] [-]

, 2013-04-15 18:51, pirms 11 gadiem
Par LU un Ventspili

  -2 [+] [-]

, 2013-04-15 18:52, pirms 11 gadiem
Prognozes:
1. Vef
2. Valmiera
3. BKV
4. Balons
5. Jēkabpils
6. LU

  -1 [+] [-]

, 2013-04-15 18:53, pirms 11 gadiem
faktiski es būtu par to lai pusfinālā spēlētu VEF,Ventspils,Valmiera un LU.žēl ka šāds 1/2 finalistu sastavs nebus

  +8 [+] [-]

, 2013-04-15 18:53, pirms 11 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Prognozes:
1. Vef
2. Valmiera
3. BKV
4. Balons
5. Jelgava
6. LU
no kurienes tu Jelgavu esi izracis?
Slēpts komentārs: Domu_Lasītājs

  +8 [+] [-]

, 2013-04-15 19:09, pirms 11 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Domāju par Jēkabpili, bet uzrakstīju par jelgavu, laikam plūdu dēļ
Man šķiet, ka Tev smadzenēs ir plūdi.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-15 19:09, pirms 11 gadiem
PROGNOZES
1 BKV
2 VEF
3 Barons
4 Valmiera
5 Jēkabpils
6 LU

  +5 [+] [-]

, 2013-04-15 19:33, pirms 11 gadiem
Objektīvi skatoties Vef jāpaceļ šogad bez variantiem.

Te manas prognozes par PO-
Barons /Jēkanbils = Barons 2:1
Valmiera/ LU = Valmiera 2:0

Pusfināli

Ventspils / Valmiera = Ventspils 2:1
VEF/ Barons = 2:0

Par 3 vietu principā te var visādi būt, bet likšu uz Valmieru 3:2
un Finālā VEF 4:1

protams, tas tīri tāds mans personīgais viedoklis, pleijofi gaidāmi ļoti interesanti, it īpaši jau ceturdaļfināla Barons/ Jēkabpils sērija!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2013-04-15 19:42, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: Apsveicu VEF ar čepmiontitulu laicīgi!
Es tiešām ceru, ka šādi pat domā VEF komanda un tās vadība. Tad VEF pap*sīs bez variantiem. Un jau pret Baronu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-04-15 21:15, pirms 11 gadiem
Es saku:
1.BKV
2.Barons
3.VEF
4.Valmiera
Neredzu vef jebkādus variantus tikt finālā. Pazemos tāpat, kā to izdarija ar vf senčiem - ASK
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-15 21:56, pirms 11 gadiem
nevertejiet studentus par zemu!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2013-04-15 22:05, pirms 11 gadiem
bez variantiem VEF uzvarēs, ventspils paliks trešie labākajā gadijumā!!!

  -1 [+] [-]

, 2013-04-15 22:18, pirms 11 gadiem
par Valmieru, smagi ies, bet domaju 2-0, arī Barons paņems Jēkabpili 2-0.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-15 22:20, pirms 11 gadiem
visi te doma ka vefs ir cempioni.. nu vinirm bus kartigi japasviist un kas to lai zin Mosk BKV uztaisa parsteigumu un panem titulu!!

Dzivosim redzeesim

  -2 [+] [-]

, 2013-04-15 22:31, pirms 11 gadiem
HitMix* rakstīja: visi te doma ka vefs ir cempioni.. nu vinirm bus kartigi japasviist un kas to lai zin Mosk BKV uztaisa parsteigumu un panem titulu!!

Dzivosim redzeesim
Ušakovs tā nedomā https://twitter.com/nilushakov/stat...

  +1 [+] [-]

, 2013-04-15 22:37, pirms 11 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: -pautu kasītājs tu esi
Prognozes:
4. Vef
6. Valmiera
1. BKV
2. Balons
5. Jēkabpils
3. LU

     [+] [-]

, 2013-04-15 22:38, pirms 11 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Ušakovs tā nedomā https://twitter.com/nilushakov/status/323837138435182593/photo/1
hahahaha, viņam nav daudz labāks par manu

  -1 [+] [-]

, 2013-04-15 22:40, pirms 11 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Ušakovs tā nedomā https://twitter.com/nilushakov/status/323837138435182593/photo/1
tas ausainis jau nu ir riktigs ausainis
ja lu noteikti bus finala
riktigs lampuns vins ir.

  -1 [+] [-]

, 2013-04-15 22:45, pirms 11 gadiem
es par savejiem, ventini cempioni. labi jau butu ja barons samizotu vefinju.

nu ka teicu ja rowladijs norauj traumu tad vefins varetu pat tikt godpilnaja ceturtaja vieta. vefa sastavs ka vienmer ir nepardomati iss. bez rowlanda otra saspeles vaditaja pat nav. hamiltonu panema lblam, laikam tomer loti baidijas ka no barona dabus pa biksem. nu intrigas labad es par to.
ventpils barons butu smuks finals. godigs un smuks.

  -2 [+] [-]

, 2013-04-15 22:58, pirms 11 gadiem
valdemaars rakstīja: bez rowlanda otra saspeles vaditaja pat nav. hamiltonu panema lblam, laikam tomer loti baidijas ka no barona dabus pa biksem. nu intrigas labad es par to.
Labs joks par roulendu un hamiltonu

Ha, tu jau gribētu balonu, bet tos jau bkv ar nevarēs vinnēt

  -1 [+] [-]

, 2013-04-15 23:41, pirms 11 gadiem
T.G.H. rakstīja: Es saku:
1.BKV
2.Barons
3.VEF
4.Valmiera
Neredzu vef jebkādus variantus tikt finālā. Pazemos tāpat, kā to izdarija ar vf senčiem - ASK
vai ne, es vispār brīnos, kā viņi pleijofos tika

  -1 [+] [-]

, 2013-04-15 23:47, pirms 11 gadiem
Kopš kura laika VEFam ir tik daudz heiteru, tikko vel kad no Eirokausa sāpīgi izkrita visi atbalstīja un uzmundrināja VEFu, tagad...
Ar ventiņiem nebūs viegli, bet objektīvi skatoties lidz finālam viņi nekur nevar paklupt

  +3 [+] [-]

, 2013-04-16 00:05, pirms 11 gadiem
17.04.2004. BK "Ventspils" - BK "Skonto" 111:38 (28:15, 24:10, 28:6, 31:7)

Rezultatīvākie: Juričs 16, Eringtons 14+7 AB+5 RP, Šeštoks 14, Vītols 12, Makklintoks 11+7 AB, Timermanis 11+5 AB, Savovičs 10 - Bērziņš 10+9 AB

es shitadu statistiku atceros. par speles norisi var uzprasit kasparam berzinam - tagad berzam un ari janim gailitim - tagad galvenajam skautotajam vefa.
tikai 9 gadi pagajusi un redz gailitis izradas ir liels skautinga specs, berzins nu jau erglis. zemu lidojosh bet tomer.

taja gada ventiniem bija 5 legionari ka tagad vefam. un skonto bija jaunie shaja spele. (vispar jau vel uz finaliem bija panemti 4 legionari un kristaps valters bet vini shaja spele nepiedalijas jo imiteja ka ir traumeti lai sagatavotos majas spelei riga)
paskatisimies ka bus shogad komandas mainitas lomas - vefa visi vadosie ir legionari un pieredzjusi speletaji, ventspili visi jsuni pashmaju dzeki.
es par letiniem.

  +4 [+] [-]

, 2013-04-16 00:11, pirms 11 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Prognozes:
1. Vef
2. Valmiera
3. BKV
4. Balons
5. Jēkabpils
6. LU
Pokemon aizveries vienreiz!

  +1 [+] [-]

, 2013-04-16 00:26, pirms 11 gadiem
valdemaars rakstīja: 17.04.2004. BK "Ventspils" - BK "Skonto" 111:38 (28:15, 24:10, 28:6, 31:7)

Rezultatīvākie: Juričs 16, Eringtons 14+7 AB+5 RP, Šeštoks 14, Vītols 12, Makklintoks 11+7 AB, Timermanis 11+5 AB, Savovičs 10 - Bērziņš 10+9 AB

es shitadu statistiku atceros. par speles norisi var uzprasit kasparam berzinam - tagad berzam un ari janim gailitim - tagad galvenajam skautotajam vefa.
tikai 9 gadi pagajusi un redz gailitis izradas ir liels skautinga specs, berzins nu jau erglis. zemu lidojosh bet tomer.

taja gada ventiniem bija 5 legionari ka tagad vefam. un skonto bija jaunie shaja spele. (vispar jau vel uz finaliem bija panemti 4 legionari un kristaps valters bet vini shaja spele nepiedalijas jo imiteja ka ir traumeti lai sagatavotos majas spelei riga)
paskatisimies ka bus shogad komandas mainitas lomas - vefa visi vadosie ir legionari un pieredzjusi speletaji, ventspili visi jsuni pashmaju dzeki.
es par letiniem.
tad toreiz tu biji par Skonto?

  +2 [+] [-]

, 2013-04-16 10:57, pirms 11 gadiem
nu es kopsh pirmsaakumiem esmu vienmeer bijis par verntinjiem lai cik vaaji shie buutu bijushi laiks atkal atgriezties lvl virsotnee lai jau vefs tur njemaas par sdavu kolhozu un ja kas nepatii klai tur arii paliek mosh tad varees nopirkt 12 legjionaarus un buut eiroliigas chempioni

     [+] [-]

, 2013-04-16 13:24, pirms 11 gadiem
Spiky rakstīja: bez variantiem VEF uzvarēs, ventspils paliks trešie labākajā gadijumā!!!
Atceris sho savu komentaaaru!!!!

     [+] [-]

, 2013-04-16 18:19, pirms 11 gadiem
Es Ddomāju, tīri no skatīšanās viedokļa Finālā BKV - VEF par 3. vietu BK Valmiera - Barons (interesanti būtu arī pret Jēkabpili). Diez vai šogad Valmiera paklups aiz LU, par Jēkabpili un Baronu grūti prognozēt, viss var gadīties. Tāpat arī 1/2 finālos diez vai Valmiera/LU vinēs BKV un Jēkabpils/Barons VEF..
Finālos gan var nonākt līdz 7. spēlei un tad viss var sagriezties kājām gaisā. Katrā ziņā šogad beidzot atkal ir intriga, sākot jau nu 1/4 fināliem, tas priecē!

     [+] [-]

, 2013-04-16 18:31, pirms 11 gadiem
Go Jēkabpils Go Cerams veksmīga debija būs