Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Rosi gribētu izmēģināt spēkus Lēmānas 24 stundu sacīkstēs vai Dakaras rallijā

Rosi gribētu izmēģināt spēkus Lēmānas 24 stundu sacīkstēs vai Dakaras rallijā
Valentīno Rosi
Foto: AP/Scanpix

Motošosejas leģenda Valentino Rosi tic, ka viņš joprojām var MotoGP čempionātā cīnīties par augstākajiem rezultātiem vēl dažus gadus. Taču pēc 2018.gada itālis grib pievērsties citai disciplīnai.

Nesen Rosi izvirzīja divus iespējamos karjeras scenārijus - vai nu beigt karjeru gaidāmās MotoGP sezonas izskaņā, vai arī palikt čempionātā līdz 2018. gadam. Šobrīd 37 gadus vecais Rosi vairāk sliecās uz to, ka viņš pagarinās līgumu ar ''Yamaha'' uz vēl divām sezonām, taču pēc 2018.gada Motošosejas leģenda grib pievērsties auto sacensībām.

Līdz šim Rosi ir gan testējis ''Ferrari'' F1 formulu, kā arī ir piedalījies rallija un GT sacensībās.

''Pēc piecām vai sešām MotoGP sacīkstēm izlemšu, ko darīšu tālāk,'' laikrakstam La Gazzetta dello Sport saka Valentīno Rosi. ''Taču šobrīd esmu pārliecināts, ka turpināšu braukt motošosejā vēl pāris gadus. Taču 39 gadu vecumā gribētu startēt aizraujošās autosacensībās, kā, piemēram, Lēmānas 24 stundu sacīkstēs vai Dakaras rallijā.''

Runājot par sezonas pirmo posmu, kurā Rosi pirms gada izcīnīja uzvaru, sportists atzīst, ka šogad būs grūti atkārtot pagājušā gada panākumu.''Šī gada testi aizritēja labāk nekā pagājušā gada testi, taču būs grūti atkārtot pagājušā gada Kataras posma panākumu. Taču es gribētu nokļūt uz pjedestāla. Pagājušā gada sezona sākās labi, taču beidzās slikti. Labāk jauno sezonu sākt ne tik labi, bet būt stipram visas sezonas laikā,'' nobeidz Rosi.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2016-03-15 10:33, pirms 8 gadiem
Protams ka viņam tur veiktos. Ne pa velti gribēja Ferrari viņu kā Šumahera aizvietotāju 2007.gadā.

     [+] [-]

, 2016-03-15 10:33, pirms 8 gadiem
Protams ka viņam tur veiktos. Ne pa velti gribēja Ferrari viņu kā Šumahera aizvietotāju 2007.gadā.