Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Fransons un Santorelli pievienojas "Predators"

Fransons un Santorelli pievienojas "Predators"
Maiks Santorelli vēl "Maple Leafs" kreklā
Foto: AFP/Scanpix

Nešvilas “Predators” pret 2015.gada NHL pirmā raunda drafta izvēli, veterānu Oli Jokinenu un jauno talantu Brendanu Leipsiku savā īpašumā no Toronto “Maple Leafs” ieguvusi Koudiju Fransonu un Maiku Santorelli, šodien paziņoja “Predators”.

Koudijs Fransons šosezon 55 spēlēs ticis pie 32 punktiem (6+26), vidēji spēlē uz ledus pavadot 21 minūti, savukārt Maiks Santorelli, kurš var spēlēt gan centrā, gan pa malām, 57 spēlēs guvis 11 vārtus un atdevis 18 rezultatīvas piespēles. Fransons un Santorelli jūlijā kļūs par neierobežotajiem brīvajiem aģentiem.

Savukārt Brendanu Leipsiku 2012.gada drafta trešajā raundā izvēlējās Nešvilas “Predators”, tiesa, viņš uzreiz tika nosūtīts uz AHL komandu Milvokī “Admirals”, kur 47 spēlēs guvis septiņus vārtus un sakrājis 35 punktus. Bet veterāns Oli Jokinens pagājušajā vasarā parakstīja viena gada līgumu ar “Predators”, 48 spēlēs gūstot trīs vārtus un atdodot trīs rezultatīvas piespēles.

Nešvilas "Predators" šosezon ar 82 punktiem ierindojas pirmajā vietā savā konferencē un visā līgā, par pieciem punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju Anaheimas "Ducks", un jau 18.februārī tiksies ar Sanhosē "Sharks", mēģinot izcīnīt sesto uzvaru pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  -1 [+] [-]

, 2015-02-15 19:07, pirms 9 gadiem
Vienmēr fascinējis man ir Toronto GM Tāds pats auns kāds ir Edmontonas kadrs

  +6 [+] [-]

, 2015-02-15 19:17, pirms 9 gadiem
Emka3-95 rakstīja: Vienmēr fascinējis man ir Toronto GM Tāds pats auns kāds ir Edmontonas kadrs
Nu nezinu gan! Šie abi aizmainītie ir UFA (neierobežoti brīvie aģenti) pēc šīs sezonas, kuri šajā vasarā varēs parakstīt līgumu ar vienalga ko vēlēsies, kaut ar Toronto. Bet iegūtā pirmā drafta kārtas iespēja gan ir visai vērtīga. Jokinenu arī vēl var kaut kur aizmainīt, lai var iegūt kādu 5. vai 6. kārtas izvēli.
Baumo, ka Toronto neesot spējusi vienoties ar Fransonu par jaunu līgumu, tad kāda jēga vairs no viņa, ja sezona tā pat ir izčakarēta?

Saskatu šeit win-win situāciju, abpusēji izdevīgs darījums. Ja vēl Predatoriem izdosies ar šiem līgumus parakstīt uz nākamajām sezonām, tad šie kādus pāris gadus būs kārtīga play-off blice!

  +1 [+] [-]

, 2015-02-15 21:15, pirms 9 gadiem
Nu nezinu, kā viņi izskatīsies plēsoņās, jo maple leafs spēlēja nestabili.

     [+] [-]

, 2015-02-15 22:44, pirms 9 gadiem
DidzisLV rakstīja: Nu nezinu gan! Šie abi aizmainītie ir UFA (neierobežoti brīvie aģenti) pēc šīs sezonas, kuri šajā vasarā varēs parakstīt līgumu ar vienalga ko vēlēsies, kaut ar Toronto. Bet iegūtā pirmā drafta kārtas iespēja gan ir visai vērtīga. Jokinenu arī vēl var kaut kur aizmainīt, lai var iegūt kādu 5. vai 6. kārtas izvēli.
Baumo, ka Toronto neesot spējusi vienoties ar Fransonu par jaunu līgumu, tad kāda jēga vairs no viņa, ja sezona tā pat ir izčakarēta?

Saskatu šeit win-win situāciju, abpusēji izdevīgs darījums. Ja vēl Predatoriem izdosies ar šiem līgumus parakstīt uz nākamajām sezonām, tad šie kādus pāris gadus būs kārtīga play-off blice!
nu tad ir cita lieta

     [+] [-]

, 2015-02-15 23:01, pirms 9 gadiem
Toronto sākas rebuild, tapēc arī visi tiks izpārdoti, pat Kessels visticamāk pametīs komandu

     [+] [-]

, 2015-02-15 23:29, pirms 9 gadiem
Deathsky rakstīja: Toronto sākas rebuild, tapēc arī visi tiks izpārdoti, pat Kessels visticamāk pametīs komandu
Es par Kessel šaubos, vismaz līdz sezonas beigām, šķiet, ka viņš nekur prom no Toronto netiks. Viņa aizmainīšanai ir nepateicīgi apstākļi:
*Viņa līgums nsoaka, ka viņš drīskt tikt aizmainīts tikai uz 8 NHL komandām
*Nav īsti zināms, kuras no tām 8 un vai vispār kāda no tām izrāda interesi par viņu
*Viņam ir liels līgums, kas nozīmē augstu `cap hit`, kas ļoti iegrožo un ierobežo sarunas un ispējamo aizmainīšanu. Daudzas TOP komandas vnk. ir kripatu zem algu griestiem, ka rezultātā viņas nemazam nevar atļauties viņu, vismaz pagaidām!