Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Sabres'' bez Girgensona zaudē Kolorādo, ''Devils'' pagarinājumā pieveic Bostonu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Sabres'' bez Girgensona zaudē Kolorādo, ''Devils'' pagarinājumā pieveic Bostonu
Neitans Makinons un Džošs Mensons. Foto: NHL

Naktī uz ceturtdienu zaudējumu piedzīvoja Bufalo ''Sabres'', kas, spēlējot bez traumētā Zemgus Girgensona, ar 1:5 piekāpās Kolorādo ''Avalanche''. Uzvaru papildlaikā pār vienu no līgas līderēm, Bostonas ''Bruins'', svinēja Ņūdžersijas ''Devils'' (2:1).

• Spēlējot bez traumētā Zemgus Girgensona, naktī uz ceturtdienu sesto zaudējumu pēdējo astoņu spēļu laikā NHL piedzīvoja Bufalo ‘’Sabres’’, kas ar 1:5 piekāpās Kolorādo ‘’Avalanche’’.

• Pretinieks pēc diviem zaudējumiem pēc kārtas šonakt svinēja otro uzvaru pēc kārtas, kas ļauj Rietumu konferencē ieņemt trešo vietu.

• Ar divām rezultatīvajām piespēlēm izcēlās ‘’Avalanche’’ viens no līderiem Neitans Makinons, kurš izcīnījis vismaz vienu rezultativitātes punktu jau 13 spēlēs pēc kārtas.

• Vārti un divas rezultatīvas piespēles Miko Rantanenam. Vārtsargs Ivans Prosvetovs atvairīja 29 no pretinieku izdarītajiem 30 metieniem.

• Naktī uz sestdienu klubs spēkosies pret NHL čempioni Lasvegasas ‘’Golden Knights’’.

• Divas spēles noslēdzās pēc pamatlaika. Ņūdžersijas ‘’Devils’’ papildlaikā ar 2:1 pieveica Bostonas ‘’Bruins’’, bet Pitsburgas ‘’Penguins’’ pēcspēles metienos ar 4:3 apspēlēja Monreālas ‘’Canadiens’’.

• Bostona, kas ir Austrumu konferences līdere, piedzīvoja otro zaudējumu pēdējo trīs spēļu laikā. Ņūdžersijai jau ceturtā uzvara pēdējās piecās spēlēs.

• Trešā perioda sākumā ‘’Devils’’ panāca 1:1, bet pagarinājumā uzvaras vārtus iemeta Džeks Hjūzs, kuram tas bija 11. precīzais metiens sezonā. Kluba vārtos Viteks Vanečeks atvairīja 24 no pretinieku 25 metieniem.

• Arī Pitsburgai bija jāatspēlējas, bet pēcspēles metienu sērija ievilkās līdz 12 metieniem. Otrā perioda beigās ar otrajiem vārtiem spēlē 3:3 panāca Sidnijs Krosbijs, bet uzvaras bullīti realizēja Jansens Harkinss.

• Pitsburgas vārtos 39 atvairīti metieni Aleksam Nedeļkovičam, bet panākums, kas kļuva par otro pēc kārtas, klubam ļauj atrasties 12. vietā Austrumos.

NHL spēles 14. decembrī

SpēleRezultāts
Canadiens - Penguins3:4 PM
Devils - Bruins2:1
Islanders - Ducks4:3
Avalanche - Sabres5:1
Kings - Jets2:5