Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canucks" turpina perfekti decembrī, "Panthers" uzvar pēcspēles metienu 10. sērijā

Rolands Eliņš

"Canucks" turpina perfekti decembrī, "Panthers" uzvar pēcspēles metienu 10. sērijā
"Canucks" spēlētāji Daniels Sedīns un Džeisons Garisons
Foto:AP/Scanpix

Vankūveras „Canucks” ar uzvaru pār Edmontonas „Oilers” (4:0) joprojām ir nepārspēta decembra mēnesī, savukārt citā Nacionālās hokeja līgas spēlē Floridas „Panthers” un Vašingtonas „Capitals” uzvarētāju spēja noskaidrot tikai ar 20 pēcspēles metienu palīdzību (3:2).

„Canucks” vienība 2013. gada pēdējā mēnesī aizvadījusi sešas spēles un visās tajās svinējusi uzvaras. Šonakt izcīnītais panākums pret konferences pastarīti Edmontonas „Oilers” bija pārliecinošākais (4:0) šajā sešu spēļu sērijā un otrais pēc kārtas, kurā pretinieku vārtu guvums netiek pieļauts.

Pēc pirmajiem diviem periodiem „Canucks” uzvara gan bija uz lielas jautājumu zīmes, jo rezultāts bija tikai 1:0 tās labā (vairākumā bija izcēlies Daniels Sedīns), taču trešajā periodā šo jautājumu izdevās atrisināt ar trim bezatbildes vārtiem. „Canucks” izdarīja divreiz vairāk metienus pa vārtiem (40:19), kā arī realizēja savus abus vairākumus.

„Canucks” ar Roberto Longo palīdzību decembra mēnesī ielaidusi tikai sešus vārtus (viens vidēji spēlē), tiesa, Klusā okeāna divīzijas kopvērtējumā ieņem tikai ceturto vietu, jo uzvaru sērijas decembrī ir arī „Kings” (piecas pēc kārtas) un „Ducks” (četras).

Savas līderpozīcijas Metropoles divīzijā nostabilizējusi Pitsburgas „Penguins”, kura ar 3:2 pieveikusi Ņūdžersijas „Devils”. Lai arī „Penguins” jau mača pirmajās 15 minūtēs izvirzījās vadībā ar 3:0, Patrika Eliaša un Daiņus Zubrus ātrie vārtu guvumi otrā perioda sākumā atgrieza intrigu spēlē. „Penguins” vārtsargam Markam Andrē Flerī nācās pamatīgi nopūlēties, lai nosargātu „Penguins” uzvaru (37 atvairīti metieni).

Savukārt Vašingtonas „Capitals” un Floridas „Panthers” pamatlaikā vienojās par neizšķirtu 2:2, lai arī daudz vairāk pretinieku vārtus apdraudēja Floridas vienība. Izskatījās, ka komandas gatavas pieņemt neizšķirtu arī pēcspēles metienos, jo līdz pat 10. metienu sērijai valdīja līdzsvars. Beidzot gan slovāks Tomašs Kopeckis realizēja bullīti un nodrošināja „Panthers” uzvaru ar 3:2.

Atlantija okeāna divīzijā „Panthers” ir tuvākā konkurente Zemgus Girgensona pārstāvētajai „Sabres”, un pēc šīs uzvaras Floridas pārsvars pār Bufalo sasniedzis 11 punktus.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRezultāts
Devils-Penguins2:3
Capitals-Panthers2:3 PM
Oilers-Canucks0:4

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2013-12-14 09:17, pirms 10 gadiem
Malachi Canucks,ta tik turpinat...

  -2 [+] [-]

, 2013-12-14 10:03, pirms 10 gadiem
Žēl ka stulbā shitsburga uzvarēja