Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Leicester" līdz titulam aizvedušais Ranjēri kļuvis par "Fulham" galveno treneri

Ints Megnis
Ints Megnis

"Leicester" līdz titulam aizvedušais Ranjēri kļuvis par "Fulham" galveno treneri
Klaudio Ranjēri pēc kļūšanas par premjerlīgas čempionu. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas komanda Londonas "Fulham" trešdien atlaidusi galveno treneri Slavišu Jokanoviču un viņa vietā piesaistījusi Klaudio Ranjēri, kurš 2016. gadā aizveda "Leicester" līdz premjerlīgas titulam.

Serbs Jokanovičs "Fulham" trenēja kopš 2015. gada un šajā pavasarī palīdzēja vienībai iekļūt premjerlīgā, tomēr viņa pirmā pieredze Anglijas augstākajā līgā izvērtusies neveiksmīga, komandai pirmajos 12 mačos gūstot vien piecus punktus un atrodoties pašā kopvērtējuma tabulas lejasgalā.

Tagad "Fulham" komanda pavēstījusi, ka ar 67 gadus veco itāli Ranjēri noslēgusi "vairāku gadu" līgumu.

"Veikt izmaiņas bez plāna nebija iespēja," paudis "Fulham" īpašnieks Šahīds Hāns. "Bija būtiski, ka Klaudio kalibra speciālists ir gatavs pieņemt mūsu izaicinājumu. Klaudio ir jau gatavs premjerlīgai - tieši tas, kas šobrīd mums nepieciešams."

Kā paudis Hāns, vadība pēdējās nedēļas laikā runājusi ar vairākiem potenciālajiem kandidātiem.

"Ir gods pieņemt Hāna kunga ielūgumu un iespēju vadīt "Fulham" - fantastisku klubu ar tradīcijām un vēsturi," citēts Ranjēri, kurš pagājušajā sezonā trenēja Francijas vienību "Nantes". ""Fulham" mērķim nevajadzētu būt tikai izdzīvot premjerlīgā. Mums vienmēr vajadzētu būt nopietnam pretiniekam. "Fulham" sastāvs ir ārkārtīgi talantīgs, kas ir pretrunā ar situāciju turnīra tabulā."

Ranjēri pirmā spēle amatā būs 24. novembrī, kad "Fulham" uzņems "Southampton".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2018-11-14 13:20, pirms 5 gadiem
Ja paveiksies, tad izvilks no izkrišanas zonas. Bet nekas vairāk tam klubam nav pa spēkam. Labākajā gadījumā, pieņemot, ka paliek PL, nākamgad droši aizvadīt sezonu, kurā nav jāuztraucas par izkrišanu. Bet par EL vai ČL var nemaz nesapņot.
Jā, tāpat agrāk varēja domāt par Lesteru, bet tādi brīnumi tik drīz neatkārtosies.

     [+] [-]

, 2018-11-14 14:13, pirms 5 gadiem
Nu, Ranjērī ir ģēnijs, domāju, ka visnenovērtētākais treneris pasaulē patlaban. Raksturs esot drausmīgs, bet savu viņš panāks. Ticu, ja Fulham nepieļaus kļūdu un viņu neatlaidīs, nākamajā sezonā piesaistot attiecīgos spēlētājus klubu var pacelt citos augstumos.