Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Makgreidijs: "Karmelo būtu pareizi šobrīd beigt NBA karjeru"

Rolands Eliņš

Makgreidijs: "Karmelo būtu pareizi šobrīd beigt NBA karjeru"
Maiks Konlijs un Karmelo Entonijs. Foto: Reuters/Scanpix

Basketbola slavas zāles dalībnieks, bijusī NBA superzvaigzne Treisijs Makgreidijs, kurš šobrīd darbojas kā ESPN basketbola apskatnieks, paudis viedokli, ka Karmelo Entonijam pēc neveiksmīgās pievienošanās “Rockets” būtu vienkārši jāpieliek punkts karjerai, lai izvairītos no savas reputācijas sabojāšanas.

“Es pavisam godīgi domāju, ka šobrīd Karmelo būtu pareizi beigt karjeru, es patiešām tā uzskatu,” izteicies Makgreidijs. “Nevēlētos noskatīties, kā viņš vēlreiz nonāk šādā situācijā, un cilvēki tikai izliek negatīvismu pār viņa karjerā paveikto un reputāciju.”

Karmelo Entonijs šobrīd vairs nav kopā ar Hjūstonas “Rockets” komandu, kurā viņam sezonas ievadā neizdevās iejusties un atrast kopsaucēju, kas nestu pagājušās NBA regulārās sezonas čempionei panākumus. “Rockets” oficiāli gan skaidro, ka Entonijs nav kopā ar komandu slimības dēļ, taču ASV mediji nešaubīgi vēsta, ka abas puses gatavojas sadarbības pārtraukšanai un Entonija aģenti jau izvērtē, kāda būtu citu NBA klubu interese par Karmelo iekļaušanu komandā.

“Patiešām tā domāju par Karmelo nākotni, jo tagad viņam jau nav īsti sanākusi spēle divās komandās pēc kārtas,” turpināja Makgreidijs. “Vienkārši izdari to, tev jau ir Basketbola slavas zāles cienīga karjera, vienkārši ej uz priekšu un liec punktu!”

Treisijs Makgreidijs ir pieredzējis līdzīgu situāciju kā šobrīd Entonijs - 21. gadsimta ievadā viņš bija starp rezultatīvākajiem NBA spēlētājiem. Pārstāvot “Magic” un “Rockets” vienības, Makgreidijs septiņās sezonās pēc kārtas vidēji spēlē guva vairāk nekā 24 punktus, divreiz arī kļūstot par sezonas rezultatīvāko spēlētāju, taču karjeras nogalē aizvadīja divas sezonas rezervista lomā “Pistons” un “Hawks” komandās, kā arī uz neilgu laiku pievienojās “Spurs”, bet Sanantonio sastāvā laukumā vairs tika minimāli.

Entonijs iepriekšējā gada laikā paspējis atrasties veselu četru komandu sastāvos – “Knicks” viņu aizmainīja uz “Thunder”, ar kuru vasarā sadarbība tika pārtraukta un Melo tika aizmainīts uz Atlantu, kas viņu atlaida (samaksājot lielu daļu milzīgā līguma summas), ļaujot pievienoties Hjūstonai. Pirms tam 34 gadus vecais Entonijs ilgus gadus bija Denveras un Ņujorkas komandu līderis.

Izmantotie resursi:
https://uk.sports.yahoo.com/news/fo...

     [+] [-]

, 2018-11-14 14:44, pirms 5 gadiem
Uz heat kopā ar Veidu no beņķa!

     [+] [-]

, 2018-11-14 14:59, pirms 5 gadiem
Jā un nē... Treisijam bija vieglāk - viņa mugura knapi turējās kopā, tāpēc pieņemt lēmumu par karjeras beigšanu bija relatīvi vieglāk, kamēr Karmelo fizuha ir kā zirgam un vēl savas 2-3 sezonas viņš var maukt bez problēmām.

     [+] [-]

, 2018-11-14 15:52, pirms 5 gadiem
Lai iet atpakaļ uz Knicks un šamie aizsūta kādu savējo prom.

     [+] [-]

, 2018-11-14 16:05, pirms 5 gadiem
Jāiet uz Denveru atpakaļ.
Bet vispār TMac izteikumus īsti nesaprotu, kapēc lai Entonijs beigtu karjeru? Viņš ir labāks par, kā minimums 2/3 NBA spēlētāju. Atliek tikai pieņemt savu lomu un vēl var mierīgi gadus 3-4 spēlēt.
Iespējams, viņš caur savu prizmu to laiž, ka nespēja pieņemt zemākas minūtes, lomu, traumu dēļ no līgas sejas kļūstot par 10 punktu spēlētāju. Bet lai paskatās uz savu brālēnu, tam ar to problēmas nav.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-14 17:15, pirms 5 gadiem
karjeru jābeidz uz pozitīvas nots, nevis kā tagad

     [+] [-]

, 2018-11-14 17:34, pirms 5 gadiem
Nav jēgas zvaigžņu spēles dalībniekam diedelēt minutēs, jeb būt rezrvistam kādā komandā. Vajag just kad jāaiziet, un labāk to uzdarīt esot virsotnē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-11-14 20:18, pirms 5 gadiem
luba_epifanova_106998673649200 rakstīja: Tiksimies ?)) Mani sauc Lyubov, man ir 24, slaida, jautra un pavisam pieticīga ))
Foto un tālrunis anketā - sisisa.ml
Kā aizvaidznieks?