Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Ronaldu: "Ceru atkal spēlēt Eiropas čempionātā, ceru, ka nebūs savainojumu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ronaldu: "Ceru atkal spēlēt Eiropas čempionātā, ceru, ka nebūs savainojumu"
Krištianu Ronaldu. Foto: Seleções de Portugal

Piektdienas vakarā 2024. gada Eiropas čempionāta finālturnīram kvalificējās Portugāles izlase, kas, pateicoties kapteiņa Krištianu Ronaldu diviem vārtiem, savā laukumā ar 3:2 pārspēja Slovākiju. 38 gadus vecais uzbrucējs pauda cerību, ka varēs piedalīties nākamās vasaras turnīrā.

"Ceru, ka nebūs nekādu problēmu, nekādu savainojumu. Ceru atkal spēlēt Eiropas čempionātā, bet līdz tam vēl ejams tāls ceļš. Ceru, ka man nebūs nekādu problēmu," pēc uzvaras teica Krištianu Ronaldu. Viņš norādīja, ka par karjeras beigām vēl nedomā, jo neskatās tik tālā nākotnē.

"Ņemot vērā notikumus manā dzīvē – gan profesionālus, gan personiskus –, nenospraužu mērķus. Domāju īstermiņā. Nezinu, vai spēlēšu līdz 41, 42 gadiem. Šis ir laiks izbaudīt futbolu. Gan nacionālajā izlasē, gan klubā. Turpinu gūt vārtus, turpinu izbaudīt," stāstīja Ronaldu.

Pirms Portu notikušās spēles Ronaldu tika sveikts ar 200. spēles aizvadīšanu valstsvienības rindās – tas notika jūnijā Islandē. "Tas ir skaitlis, par kuru pat nevarēju iedomāties, ka sasniegšu ko tādu. Mana mamma bija īpaši emocionāla."

Izmantotie resursi:
https://www.abola.pt/selecao/notici...

     [+] [-]

, 2023-10-14 18:22, pirms 7 mēnešiem
Lai tiek vispirms sastāvā.