Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Ducks" izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas

Jānis Pārums

"Ducks" izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas
Korijs Perijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) čempionātā aizvadītajā naktī ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Anaheimas "Ducks" hokejisti, kas savā laukumā ar 4:1 pārspēja Otavas "Senators". Trešos panākumus guva Karolīnas "Hurricanes" un Losandželosas "Kings".

"Ducks" izdevās lielisks sākums – jau 27.sekundē Korijs Perijs atklāja spēles rezultātu, bet nepilnas četras minūtes vēlāk Raiens Geclafs dubultoja mājinieku pārsvaru – 2:0. Perioda izskaņā otaviešiem izdevās vienus vārtus atgūt – 2:1.

Arī otrais periods pagāja "Ducks" zīmē. Pēc labas Hampusa Lindholma piespēles Korijs Perijs ripu raidīja vārtu nepiesegtajā stūrī, gūstot savus otros vārtus spēlē un panākot 3:1. Trešdaļas beigu daļā Niks Bonino, pēc iemetiena, pats tika pie ripas un no tuvas distances raidīja ceturto ripu "Senators" vārtos – 4:1. Noslēdzošajā periodā vārti vairs netika gūti.

"Ducks" tā bija ceturtā uzvara pēc kārtas. Vienīgo zaudējumu anaheimieši līdz šim piedzīvojuši sezonas pirmajā spēlē. Uzvarētāju rindās divus rezultativitātes punktus guva ne tikai Perijs, bet arī Geclafs, kurš atzīmējās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, un Lindholms, kuram divas piespēles.

Trešās uzvaras pēc kārtas izcīnīja Fīniksas "Coyotes" un Losandželosas "Kings". Fīniksieši, pateicoties trešajā trešdaļā gūtajiem diviem vārtiem, ar 5:3 apspēlēja Karolīnas "Hurricanes", savukārt Losandželosas hokejisti viesos sausā atstāja Floridas "Panthers" – 3:0. "Kings" rindās pa diviem rezultativitātes punktiem (1+1) nopelnīja gan Daniels Karsilo, gan Latvijas izlases galvenā trenera Teda Nolana dēls Džordans.

Vēl vienā spēlē Vinipegas "Jets" ar 3:0 apspēlēja Ņūdžersijas "Devils". Divas ripas velnu vārtos iemeta Evanders Keins.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2013-10-14 09:54, pirms 11 gadiem
Trešos panākumus guva Karolīnas "Hurricanes" un Losandželosas "Kings".

Nezināju ka var uzvarēt ar 3 pret 5 autoram feils

     [+] [-]

, 2013-10-14 12:29, pirms 11 gadiem
ehh zheel ka vairs nau kopsavilkumi ar video,tie bija ritiigi inchiigi!

     [+] [-]

, 2013-10-14 12:35, pirms 11 gadiem
Vēl varēja piezīmēt, ka Anaheimai bija svētku gadadiena saistībā ar franšīzes nodibināšanu 1993. gadā. Šajā sakarā tika sumināti arī bijušie hokejisti. Ducks formas bija pietuvinātas Mighty Ducks klasiskajiem tērpiem ar dusmīgo pīles vārtsarga ģīmi.

Bens Skrivenss, kuru LA ieguva apmaiņā pret Bernjē, piedalījies šosezon 1,5 spēlē un līdz šim pamanījies vēl neielaist nevienu ripu.

NHL kruķī Luongo t.s. " autogolu" neskaitāmas reizes, žēl, ka SC nav to nodemonstrējis saviem lasītājiem. Iesaku apskatīties.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-14 16:46, pirms 11 gadiem
Prieks, ka vecās formas atpakaļ, šitās ļoti patīk!!!

     [+] [-]

, 2013-10-14 17:27, pirms 11 gadiem
Kivetorinjsh rakstīja: Prieks, ka vecās formas atpakaļ, šitās ļoti patīk!!!
Jaa taas jaunaas nu galiigi nesimpatizee!

     [+] [-]

, 2013-10-14 18:07, pirms 11 gadiem
Nostaļģiskas formas un logo.. Šķiet tur bija kkas ar Disneja autor tiesībam, tapēc nevarēja paturēt mighty ducks formas.